2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. 2018 Kas soru bankası kullanılabilir mi çok eksik var mıdır? Teşekkür ederim.
-
@churcill, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak, şuan yoğun şekilde kpssye çalışıyorum. Geçen sene iktisattan tr ekonomisinde 1 yanlış harici soru kacirmamistim ama idare ve anayasadan çok eksiğim olduğu için listeye giremedim sizce iyi bir iktisatla kpss sonrası idare ve anayasayı halledebilir miyim yoksa o alanlara da şimdiden ağırlık vermeli miyim
kaynak neydi ustad iktisatta
-
@Korumaamiri merhaba, bahsettiginiz tarihte sinav yapilmasi icin agustos ayi ortalarina kadar ilanin gelmesi gerekiyor, ancak bence bu mumkun degil. Art niyetli oldugunuzu dusunmuyorum, ancak bana sorarsaniz duyum aldiginiz kaynaga temkinli yaklasin. @amirim ve @108-Dönem sinav ve mulakat tarihlerini hatta mulakatlarin aciklanacagi tarihleri dahi gecmiste saatine kadar soyleyen arkadaslar. İkisinin hemfikir oldugu bir tarih varken buna itimat etmek daha saglikli. Saglicakla kalin.
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sınav 5 Aralikta. ÖSYM ile imzalı bir protokol olmasa da bu tarih üzerinde mutabık kalınmış. Sayı 100 kişi. Diğer başka tarihler ticari kaygıyla yazılmış veya yazdırılmış zannımca. Edilen onca hakarete, seviyesiz ithama rağmen olanı olduğu gibi sunmak bizde kalsın...!
Özür dilereyerek bu bilgiyi askıya alıyorum herşey çok ani değişiyor bakalım zaman ne getirecek...
-
@amirim niye ki üstat hayırdır.verdiğin bilgiler çok değerli allah gönlüne göre versin
-
@108-Dönem yakındırdan kastınız, 3 ay var mıdır sınava?
Başımda 40 tane uğraş, hazırlanabilmek adına soruyorum.
Bir de kaymakamlığa dair anlatılagelinen bir "yer ayırtma" meselesi var. Gerçekten de yeri ayrılmayanların sınava girmesi boşuna mıdır? -
Hala mı inanıyorsunuz şunlara beyler? Amirim mi her neyse adı son sınavda 70 üstü alan herkes mülakata çağrılacak, kesin bilgi, %100, bana inanmayanlarla sonuç açıklanınca görüşürüz falan diyen birisi. Sonuç malum. Herkes kafasından bir şeyler sallıyor. İlla ki bir kısmı da tutuyor bu kadar sallayınca. Böyle bilgilere yetkili kişiler dışında kimse ulaşamaz. O kadar yetkili kişiler de gelip sabah akşam forum sitesinde takılmaz emin olun.
Yıllık programda 100 kaymakam alınacağı yazıyor işte. Ha kasım olur ha Aralık ne farkeder? İstiyorsanız bu kadar, oturup ders çalışın. Aralık olursa da faydanıza olur hatta. Buralarda oyalanmayın boş yere. -
@churcill halledersiniz. zaten genelde belirleyici olan iktisat ve tr ekonomisi oluyor. o sınavı kazanan kısma geçmek için.
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sınav 5 Aralikta. ÖSYM ile imzalı bir protokol olmasa da bu tarih üzerinde mutabık kalınmış. Sayı 100 kişi. Diğer başka tarihler ticari kaygıyla yazılmış veya yazdırılmış zannımca. Edilen onca hakarete, seviyesiz ithama rağmen olanı olduğu gibi sunmak bizde kalsın...!
Sevgili dostum demekki neymiş, bazı tarihler ticari kaygıyla yazılmamış veya yazdırılmamış zannımca, yapılan bu ithama dair bir yazayım istedim, kalın sağlıcakla, herkese iyi çalışmalar
-
18 Ekim tarihinden ilk bahseden bu duyumu ilk paylaşan @miAzim arkadaşımızdır o yüzden kendi adıma teşekkürlerimi sunarım.
-
biz burda yazdık geçen hafta bizi değişik ihitaplarla suçladılar. İnsanları sömürmeden tutunda kitap satıcılığına varana kadar değişik hitamlarda bulundular. Neymiş bilmediğin kişi hakkında atıp tutmayacakmışsın...
-
18 Ekim tarihine göre tam 3 ay var sanırım acaba az çok temeli olan biri bu süre zarfında iyi hazırlanarak kazanması muhtemel midir?
-
@108-Dönem daha önce 5 aralık diyordunuz
-
Bilgiyi verenlere kendi adıma teşekkür ediyorum
-
@108-Dönem yakındır
-
@mülki tarih merak eden arkadaşlar için duyumumu paylaştım . Bekleyip göreceğiz
-
Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Vira Bismillah.. -
@Korumaamiri teşekkürler hocam
-
Sınav tarihi hakkında duyum alıp paylaşan herkese teşekkürler. 5 Aralık veya 18 Ekim paylaşımı yapanlara karşı kırıcı olmayalım,arkadaşlar duyumlarını paylaşıyor sonuçta. 5 Aralık paylaşımı yapan arkadaşlar da bugün 18 Ekim için duyumlarını paylaştılar. Yazılanlara göre sınavın 18 Ekim de olması yüksek görünüyor. Malum Covid-19 süreci planlamaları her alanda etkiliyor. Ekime kadar güzel bir çalışma ile iyi sonuçlar alınabilir,artık daha sıkı çalışma vakti arkadaşlar günde 8 saatin altına inmeden çalışalım. Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin. İyi çalışmalar.
-
@Ömermuhtar rica ederim arkadaşım. İnanan arkadaşlarımla bu yolculuğa her zamankinden daha hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Söyleme amacımı daha önce söylemiştim. Tekrardan aynı konulara girmeyeceğim. İlan yakında gelir zaten. Herkese başarılar.