2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Beyler burası tartışma yeri değil. Kimsenin kendini tatmin yeri de değil. Derdiniz varsa özelden gelin. İnsanların çalışmalarını boş laflarla bölmeyin. Saygılı olun. İnsanlar bu başlığa yeni bir ileti girilince heyecanla açıyor. Aynı şeylerin temcit pilavı gibi konuşulduğunu görünce hayalkırıklığına uğruyor. Sözünü ettiğim şey; kaynak vs sormadan önce açın bir araştırın 54 sayfada çok değerli şeyler komuşuldu. Meyse anlatmayacağım. Siz belki anlayamıyorsanız ama durum böyle. Tartışma başlatıcı boş işlerle uğraşmak için hırs yapacağınıza sınava yönelik hırs yapın.
-
Sınav 5 Aralikta. ÖSYM ile imzalı bir protokol olmasa da bu tarih üzerinde mutabık kalınmış. Sayı 100 kişi. Diğer başka tarihler ticari kaygıyla yazılmış veya yazdırılmış zannımca. Edilen onca hakarete, seviyesiz ithama rağmen olanı olduğu gibi sunmak bizde kalsın...!
-
Üstad sende hamle bekliyorduk Allah razı olsun ınşallah yakın zamanda da imzalar atilir
-
@amirim üstadım teşekkür ederiz bilgin için. Acaba idari hakimlik sınavı ile ilgili de bilgin var mı. Paylaşırsan çok seviniriz
-
@amirim hakikaten çok güzel adamsın eyvallah
-
@amirim üstad beşinci günün şafağında doğuya baktığımızda elinde asasıyla gelen ak büyücü gandalf gibisin. Allah razı olsun kardeşim.
-
@amirim çok teşekkür ederiz lütfen olumsuz şeyler söyleyenleri de umursamayın hocam sizin duyumlarınız, görüşleriniz bizim için önemli
-
@MiraKar tarih belli mi
-
@MiraKar sınav tarihi
-
@amirim forumdaki en yetkin kişilerden birisidir lütfen konuyu daha fazla uzatmayalım gereksiz tartışmalar yapmayalım teşekkürler üstat
-
@emrediyebiri benim ne paylastigin seni alakadar etmez bi daha benim iletimi referans alıp yorum yapma
-
@emrediyebiri sınav tarihi ayın kaçında bilginiz var mı
-
@müfettiş sayfanın tamamını okumak istemiyorsunuz galiba
-
@cevatcobanli444, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@müfettiş sayfanın tamamını okumak istemiyorsunuz galiba
Bilerek yapıyorlar. Arkadaşlar başkalarının motivasyonunu kırmaya çalışmayı seviyorlar anlaşılan.
-
Sınav tarihinin çok önemli olmadığını , bu sınava tarih beklemeden hazır olunması gerektiğini düşünen biriyim . Sınav tarihi ile ilgili öngörüler, duyumlar hep 5 Aralık oldu çok net konuşuldu hatta ÖSYM protokol aşamasından bile bahsedildi. Herkes düşüncesini açıklamakta özgür ancak benim bildiğim bir şey var o da sınavın 5 Aralıkta olmayacağı. Ve buraya not düşüyorum .
Sınav tarihi 18 Ekim. -
O zaman notlarımızı çıkarıp besmelemimizi çekelim.
Her sene 9 net artıyor bakalım bu sene de artacak mı :)) -
@Korumaamiri hocam duyumunuz mu var?
-
@MiraKar benim duyumum bu yönde
-
arkadaşlar sınav tarihi ister ekim ister aralık olsun bu sınav bnce önceki sınavdan daha yüksek bir netle kapatacaktır.çünkü ciddi bir kitle iyi bir şekilde sınava hazırlanıyor.bnm şahsi düşüncem aralık ayında yapılacağı.şimdiden başlayalım kitapları en az 2tur dönelim 80 doğru üstünü görelim.herkese iyi çalışmalar
-
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak, şuan yoğun şekilde kpssye çalışıyorum. Geçen sene iktisattan tr ekonomisinde 1 yanlış harici soru kacirmamistim ama idare ve anayasadan çok eksiğim olduğu için listeye giremedim sizce iyi bir iktisatla kpss sonrası idare ve anayasayı halledebilir miyim yoksa o alanlara da şimdiden ağırlık vermeli miyim