2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Bakanlığa sonuçlarla veya sorularla ilgili ÖSYM den herhangi bilgi gidiyor mu acaba arayan soran var mı Benim gibi sınırda olan kişiler için beklemek çok kötü
-
@iktisat2020 hocam siz kaç net hesaplamistiniz?
-
@ahmetdeniz ayrintili açiklamanizi yapmayacak misiniz artik?
-
@Pisagor Hatırlamadığım sorular var son kontrolden sonra değiştirdim bazılarını ama 70-71 gelir diye düşünüyorum
-
@discotheque 23.00 da gelecek @ahmetdeniz
-
Konuşmayacaktım. Özelden aldığım msjlara itafen bir kaç kelam edeyim. ÖSYM yeniden optikleri okudu. Bazı sınavlara giren arkadaşların puanları değişti. Kaymakamlık adına önceden dediğim sonuçlar geçerli. Haftaya cumaya kadar sonuçlar açıklanacaktır
Daha detaylı bilgiyi pazartesi taraflarınıza ulaştırırım. Ne yiğit yılmazım ne de başka bir kişi. İnsanları itam altında tutmayın. Daha gençsiniz kanınız kaynıyor. Altından kalkamıyacağınız laflar yazmayın -
@ahmetdeniz peki ahmet 2 iptal 2 sik degisikligiyle kesin 72.908 ile mi kapadi kardesim???????
-
@discotheque ????
-
@ahmetdeniz ayrica neden bazilarinin optikleri tekrar okundu? Kopya vs gbi durum yoktur ins??
-
Ağam eğlenir bizimle
-
@ahmetdeniz bugün 23.00 da ne olacak peki
-
Bu sınavda 400 kişi dolmaz bu forumda yazanların çoğu mülakata girmiş çıkmış insanlar kafadan listeye oynuyorlar zaten yeni mezun tecrübesiz birisinin bu sınavı kazanması çok zor başvuruda fazla değil diyorlar geçen sene ve bu yıl sınavı arasında en temel farklardan biri de sınavdaki kolay sorular dahi tek kelimeydi süre sorusu çoktu bu çalışana kolay gelmekle birlikte yorumlamayı engelliyor başarı oranını düşürüyor
-
@ahmetdeniz anladığım kadarıyla demek istediği iptal ve itiraz değişikliklerinden sonra optikler tekrar okundu , bazı değil cümle alemin puanları değişti
O zaman 72.90 geçerli değil yeni sıralama yeni taban puan belli olmuştur. -
@discotheque hepsi tekrar okunmuş. şıklar değiştiği için okunduysa puanlar da değişmiştir. dedikleri doğruysa sebebi budur.
-
@onuktekin o zaman herkesin puani degisir, bazi arkadaslarin puani degisti yazmis..
-
@discotheque şıklar değiştiğinde de sorusu yanlışsa ya da o soru boşsa herkesin değişmez. iptal olan soru olursa değişir.
-
@onuktekin ahmet ztn 2 iptal 2 sik degisikligi demisti
-
hem eleştiriyorsunuz hemde inanıyorsunuz optikleri neden tekrar okusunlar ki bilgisayar teknolojisi gelişti tek tuşla tekrar değerlendirilemez mi bilmiyorum elle kontrol etmiyorlar herhalde karekod falan var
-
@discotheque o kadar takip etmiyorum öyleyse tutarlı değil dedikleri
-
@discotheque Yazmayacaktım ama kendimi tutamadım. Bu ahmetdeniz adlı şahısı kaale alan arkadaşlar hepinizi kısmen anlayabiliyorum. Büyük ihtimal benim gibi sınırdasınız ve kendinizi umutlandıracak her açıklamayı dikkate alıp heyecanlanıyorsunuz. Ancak bu adamın bariz troll olduğu her halinden belli ve bu adam bu forumda o kadar çok kişi tarafından ciddiye alınıyor ki insan şaşırmadan edemiyor. Arkadaşlar ÖSYM züccaciye dükkanı değildir. Yok soru iptal edildi, yok haftaya açıklayacağım. Böyle bilgilere kimse ulaşamaz. Daha fazla şu adama itibar edip boşu boşuna size hayal satmasına izin vermeyin. Bütün Türkiye sınavları yürüten bu kurumun içinden bilgi aldığını iddia eden bu kişi sizi manipule etmekten başka hiçbir şey yapmıyor.