2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ahmetdeniz detayli yazar misin kardesim
1- turkce ve arz soku sorusunun sikki degisti mi?
2- para fiskal ve tarih sorusu iptal mi oldu
3- puanlar tekrar hesaplandi ve son haliyle 72.908 ile mi kapadi? Daha detayli yazarsan kimsenin aklinda soru isareti kalmaz. -
@iktisat2020 okumaktan kasıt elle okumak değil zaten hocam değerlendirmeye almak basit tabir kullanılmış , hesaplama tekrardan yapılmıştır geçen sene ki gibi . Tabi eğer açıklama doğruysa
-
Hala şu adama inanıyorsunuz ya. Ne diyeceğimi bilemiyorum artık.
-
Lütfen bu adamı ciddiye alıp cevap vermeyiniz, iptal soru büyük ihtimalle olmayacak ve yeniden okundu gibi bilgisi de doğru değil. Böyle ayrıntılı bilgiler vererek inandırıcılık kazanmaya çalışıyor.
-
@ahmetdeniz detayli yazar misin kardesim
1- turkce ve arz soku sorusunun sikki degisti mi?
2- para fiskal ve tarih sorusu iptal mi oldu
3- puanlar tekrar hesaplandi ve son haliyle 72.908 ile mi kapadi? Daha detayli yazarsan kimsenin aklinda soru isareti kalmazBunlara net cevap veremiyceksen insanlara çarşambayi işaret etmeyecektin.boşa umut verdin olmadi, yazik.
-
@KAMUCU-1 hocam kastettiği geçen yıl yapılan hakimlik sınavı onun değerlendirmesi yeniden yapıldı ösym açıkladı zaten bunu
-
@discotheque sırf senin için hesap açtım. yaptığım iş değil sen yordun beni. anla artık adam yalan söylüyor yalan. hala kardeşim falan yazıyorsun adama yeter ulan
-
@raskolnikov1 orada mahkemelik bir durum olması lazım yada yanlış açıklama yapmıştır
-
@yapma-evladım ortalik karisiyor.arkadasim sakin.bana saldirmayin ahmet niyetine lutfen:)
-
@discotheque Harbiden dostum yeter zorlama artık şu adama da davetiye çıkarmayı bırak artık.
-
@discotheque hahha hocam beni anlamışsındır
-
@raskolnikov1 anladım hocam , kaymakamlık başlığında yazınca bizim optiklerle ilgili konuşuyor herhalde dedim , yeni bir şeyden bahsetmemiş @iktisat2020 hocam bu arada hem eleştiriyorsunuz hem inanıyorsunuz derken kimi kastettiniz
-
@KAMUCU-1 ben genel okuyorum mesajları isimlere dikkat bile etmiyorum açıkçası
-
@iktisat2020 anladım hocam . Adamın ne söylemeye çalıştığına dair yorum yaptım da dedim buradan benim inandığım mevzu nasıl çıktı çünkü en çok eleştirenlerden biriyim kendisini , ÖSYM gibi bir kurum bilgileri sızdırıyorsa vay bizim halimize , ki kendisinin de bu bilgilere gerçekten ulaşıp forumda dolaştırması da çok büyük bir cesaret diye nitelendirilir ️
-
@ahmetdeniz çarşamba günü için söylediklerini bir nebze olsun olabilir mi diye bekleyen kişilere yapmış olduğun açıklamayı yetersiz buldum. Seni engellememek adına daha detaylı bir açıklama yapmayacaksan ben Cumayı beklemeden bugün akşam seni engelleyeceğim haberin olsun.
-
@yapma-evladım hahahhaa cildirttiniz lan adamı
-
Bu platform kimsenin eğlence merkezi değil, kulaktan dolma bilgilerin satılacağı yer hiç değil. Olur mu, olabilir mi? Sorularının döndürüleceği alan hiç değil. Bak bu insanlar şartların gelişine ve soru iptallerine göre mülakata hazırlanacaklar. 1 sorunun bile mutlak önemi var. 4 soru dedin şimdi de ötelemek için topu cuma 'ya attın. Net bir açıklama gelmezse bu diyalogu tekrar etmeyeceğini bilmeni istiyorum. Bunları düzgün bir ifade ile açıklamazsan, konunun senin üzerinden devam etmesine son vereceğim.
-
@ahmetdeniz ok
-
Ne olduğu belli olmayan şahıs nesin kimsin bilmiyorum ama zerre yalanın varsa bu milletin ahını misliyle alır çekersin inşallah. Sınırda kaldık defteri bu yıl kapattık diyoruz 4 soru diyorsun hepsi yanlışım olan sorular. Kapatılan defteri açtırıp yalan yanlış yere umut satma.
-
@ahmetdeniz aha yine gelmiş la sen dayanamazsın yazarsın ya buna haddini bildir admin saat 23.00 da engelleyin şu şahsı ️