2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Soru iptali konusunda da, bahar doneminde sinav yapilmasi ihtimali konusunda da ilk basta cok temkinli yaklasmis, bunlari ihtimal disi gormustum ancak daha once sinav, mulakat tarihleri ve hatta gecen seneki soru iptalleri konusunda onceden bilgi veren birkac arkadasim da forumda yazilanlara benzer seyler soyledi. Ancak Ahmetdeniz nickli arkadas gibi direk soru vs. belirten olmadi.
-
Ahmet denizin troll olduğunu düşünürsek forumda yapılan listenin içinde ne kadar troll vardır acaba? Ben hala sınavın 71-72 bandında kapatacağını düşünüyorum ama bakalım hayırlısı olsun arkadaşlar.
-
@mülki soru iptali ihtimali var mıymış?
-
Sizin duyumunuz tam olarak nedir?
-
@Yunus1059, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Ahmet denizin troll olduğunu düşünürsek forumda yapılan listenin içinde ne kadar troll vardır acaba? Ben hala sınavın 71-72 bandında kapatacağını düşünüyorum ama bakalım hayırlısı olsun arkadaşlar.
Bence trol olduğunu düşünmek kadar trol olmadığını da düşünmek gerekiyor
-
@mülki, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Soru iptali konusunda da, bahar doneminde sinav yapilmasi ihtimali konusunda da ilk basta cok temkinli yaklasmis, bunlari ihtimal disi gormustum ancak daha once sinav, mulakat tarihleri ve hatta gecen seneki soru iptalleri konusunda onceden bilgi veren birkac arkadasim da forumda yazilanlara benzer seyler soyledi. Ancak Ahmetdeniz nickli arkadas gibi direk soru vs. belirten olmadi.
+1
-
@can-mavi Olabilir hocam ama adam bana pek inandırıcı gelmedi. Bir de iddia ettiği şeyler çok büyük herif sanki optikleri okuyan kişiymiş gibi konuşuyor.
-
Ahmet Bey zaten paylaşımlarından çok paylaşma şeklinden dolayı engellendi bence. Dedikleri doğru çıkabilir ama saldırgan tavrı duyumlarını paylaşma şekli bizi trol olduğuna inandırdı. Sonuçlar dediği gibi haftaya açıklanır, soru iptali ve puan duyumları doğru çıkarsa kendisinden topluca özür dilemek lazım. Ama ben ihtimal vermiyorum dediklerine.
-
@mülki iptaller hangi sorular keşke ÖSYM açıklasa sınavdan önce bu belirsizliklerde olmasa
-
Bu sınavda soru iptali olmasını çok düşük görüyorum ben sadece Türkçe sorusu çok sıkıntılı bence onu da bir çok kişi 3 ü işaretlediğinden sonucu çok değiştireceğini düşünmüyorum. Ösym kolay kolay sour iptal etmez bariz bir yanlış olmadığı sürece
-
Ben de ahmetin soylediklerinin buyuk oranda dogru oldugunu son gunlerde dusundum, cunku cevremden de benzer yakin seyler duymustum, dun ahmete bundan net cevap almak adina soru sordum ancak gruptaki bazi arkadaslar bana kizdiniz sizleri de anliyorum ama amacim bilgi almakti sadece hepimiz adina. Ahmetin soyledikleri muhtemelen dogru ama aktaris sekli kesinlikle hos degildi. Bu saatten sonra her duyuma daha temkinliyim.
-
@109-dönem, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Ahmet Bey zaten paylaşımlarından çok paylaşma şeklinden dolayı engellendi bence. Dedikleri doğru çıkabilir ama saldırgan tavrı duyumlarını paylaşma şekli bizi trol olduğuna inandırdı. Sonuçlar dediği gibi haftaya açıklanır, soru iptali ve puan duyumları doğru çıkarsa kendisinden topluca özür dilemek lazım. Ama ben ihtimal vermiyorum dediklerine.
Katılıyorum sana benim gördüğüm ise ilk haftayı 70 ile kapatacak nidaları ile geçirmesi , ikincisi de söz verdiği günlerde gereken detaylandırmayı yapmaması engel sebebiydi bence
-
@bozo_ hocam iki gün iki gündür valla inşallah açıklasınlar ya
-
@discotheque Ahmet’in söylediklerinin hangisi doğru hocam
-
@raskolnikov1 bilen yoktur bunu net kesin olarak:)))
-
Kör öldü badem gözlü oldu Ahmet e güvenmemiz mi lazımdı
-
Bence @Antimülakat ın bahsettiği duyuma odaklanmalı. Arkadaşlar bu süreçte duyumlar olurdu kuyuyla taşla kimse fazla ilgilenmezdi gerçekten üzücü bir durum forum adına. Duyum alan varsa da artık kendine saklıyor paylaşmıyor.
-
@zzzz dediğin gibi 5 yıldır yanilmayan bakanlıktaki abimin soyledigini söyleyemiyorum mesela.
-
@zzzz duyumu olan adam yazmiyor cunku herkes tetikte saldırıyor kim neden yazsin birşey yazıyorsun neden oyle neden böyle ne yapacağız belge mi sunalım adı üstünde duyum işte yazsak suç yazmasak suç herkes küstürüldü
-
@alpkaim katılıyorum sakin kalmak lazım geçen yılki muhabbetleri hatırlıyorum gereksiz buluyorum ithamları. Burası yardımlaşma paylaşma smacına uygun olmalı lütfen