2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@herseye-rağmen hocam puanınızın bir tık üstü taban puan söylemeyi bırakın artık lütfen başkaları içinde geçerli bu durum yardımcı olmuyor..
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Pisagor pes peşe yazdık ama senin dediğine cevap olarak yazmadım dostum, yanlış anlasilma olmasın
yok hocam sıkıntı yok, yorumlarina değer verdiğim insanlardanszn, söylenilenlerden düşük elbette çıkabilir haklisinz.
-
Arkadaşlar söylemlerim eleştirme değil tamamen fikirlerinizi merak ediyorum. 74,75 hatta daha fazla bir puanla kapanacağını öngören kardeşlerim sebeblerinize söyleyebilir mi? Yani bence gibi değil de şu şu sebeplerden dolayı belki de bizlerin aksine kendilerinin farklı duyumları vardır
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sene 2012 ilk defa hakimlik sınavına giriyorum , sınavdan bir çıktım, arkadaş bu kadar mı güzel geçer bir sınav dedim kendime, o soruya bakıyorum doğru, bu soruya bakıyorum doğru.. sonra sınav bir açıklandı 82 doğru beklerken geldi 77 doğru.. koskoca 5 doğru nereye gitmiş olabilir ki..
2013 teki sinavlarda ise beklediğimden 2 soru düşük geldi2013 ve sonrasında ise her sinavda tamı tamına tutmaya başladı bekledigim ve aldığım puanlar, 2018 yılındaki kaymakamlik hariç, onda da bekledigimden 1 net düşük aldım
Anlatabilmisimdir umarım
2012 idari hakimliği 1 puanla kaçırmıştım ve söylediğin gibi hocam hep hesaplandığımdan düşük gelirdi yani ilk tecrübe eden arkadaşlar biraz bonkör davranıyor , 2018 kaymakamlıkta da 1 puan düşük geldi beklediğimden dışarda kalmama sebep olan da o 1 soruydu. Benden yüksek yüksek beklentisi olanların 1 haftaya kalmaz 72-71 leri göreceğim kanaatindeyim
-
En doğru 'yorum' 71ila72.5 arasında kapanacaktır yorumu bence de. Zaman geçtikçe tabi ben de sınavın kolay olduğu düşüncesine kapılıyorum çünkü sakinleşmek insanda bunu da çok rahat çözermişim yahu fikri uyandıyor. Ben yapamadım ama bir yapan mutlaka olacağına göre, sınava da 20000 kişi katılıyor... E o zaman taban puan da yükselir 74 75 ile kapatır. Bakış açısı bu diye tahmin ediyorum. Dayanaktan uzak tabiki ama bir fikir ve değerlidir göreceğiz o gün gelince. 73 74 alanların nispeten rahat olmalarını öneririm. Yani şahsen ben öyle yapardım son olarak buraya yazılan netlerin mutlaka ama mutlaka 1 2 tık aşağısıyla karşılaşacak olan bir sürü arkadaş olacaktır o an adım kadar eminim.
-
@Daywalkerss taban puan hakkında ne duydunuz siz hocam?
-
@siyasalllııı Ahmet deniz gibi net rakamım yok kardeşim fakat düşük olduğunu bizzat duydum 71-73 aralığı gibi diyeyim
-
@Daywalkerss iptalsiz mi Hocam
-
Benimde en büyük korkum yanlış hesaplamak
-
@Kymkm109 bence bjnun da etkisi sınavdan çıktıktan sonra muhtemel cevapları tartışıyoruz ya aklımız da o kalıyor , hele bir de sınavda tereddütte kaldığımız şıklar varsa maalesef yanlış hesaplıyoruz
-
@menekşe işte tam da bu sebeple, senelerdir sınavdan çıkar çıkmaz, yaptığım bütün soruları kâğıda yazmadan kimseyle konuşmuyor foruma bakmıyorum
-
@menekşe iptalin olmadığını duydum kardeşim dün itibariyle
-
@can-mavi en mantıklısı hiç aklıma gelmemişti benim sadece bir kez başıma geldi beklediğimden düşük ama bir iki puandı allahtan
-
@ryu753 hocam madem puan konusundaki tahminimi takip etmişsiniz diğer yazdıklarımıda okusaydinizya benim puanımdan emin olmadimi düşük kapatmanın asıl işime geleceğini defalarca yazdım bak can mavi hocanın yazdığına kaç net aşağı gelmiş böyle olmuycanin garantisimi var ben sınavdan çıkıp soruları görmedende aynı tahmini yapmıştım adı üstünde tahmin sadece yoksa asla kimseyi demoralize etmek gibi niyetim yok allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
-
@oguuzzz teşekkür ederim
-
@Daywalkerss açıklanma tarihi ile ilgili bir duyumunuz var mı
-
@can-mavi 2018 sınavından sonra urfa sorusuydu galiba nerede oy kullanır nerede oy kullanamaz şeklinde bir soru vardı..Insanlar öyle bir anlatiyor ki dedim ben nasıl bunu yanlış yaptim demek böyle yapılacakmış falan kendi verdiğim cevabı unutturdular sinav açıklandı zaten doğru yapmışım..Sorular üzerinde çok fazla bilgi kirliliği oluyor..
-
Bu senenin efsane sorusunu seçecek olsaydınız...
-
@Daywalkerss Ahmet’i anmasaydın iyiydi kardeşim. 71-73 de kilit bir aralık ben de konduramıyorum tabanı bu aralıktaki herhangi bir puana çünkü tüm matematik bilgim bu aralıkta kitleniyor. Neyse madem hayırlısı
-
@ESE0303 tekoda ihracat icindeki payi falan soruyodu tam hatirlayamadim o 1 afet 2 dernekler 3 bence