2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Ömermuhtar çok güzel bir paylaşım kardeşim.
Bence beklerken yeni bir liste yapın. Tahminlerin ortalamasını alın. Sonuca ulaşabilirsiniz.
-
@Larendeli hocam hoş geldiniz sizin tahmininizle başlayalım mı sizce kalça kapatır
-
Arkadaşlar bakanlıktakiler dahil herkesin forumdan haberi var bir şekilde müsterih olun bu arada netlik heyecan yaratmaz ilgi uyandırmaz bu sene (evvel ki seneleri bilmiyorum söyleminizden hareketle) nispeten hareketli olmasının sebebi belirsizlik dolayısıyla 70 üstü çok var gibi söylemler doğru değil yine listenin şişmesinin müsebbibi forumda ki iyiniyetli arkadaşların net toplama sürecini abartmış olmaları yoksa duyumlar yüksek olmadığı yönünde..
-
Ahmet'in haklı olduğu tek konu bu galiba...
-
Zaten 19.00 da gelip yazacak bilgisini:)
-
@ESE0303 hangi konu kardeşim ️
-
@darısı-başımıza Liste konusu. Çünkü baya bi troll ve mükerrer puan var o listede, bu çok net artık. Olan @dlkaptan 'ın emeklerine ve bizlerin hayallerine oldu. Neyse Allah'tan hayırlısı, beklemeye devam.
-
@ESE0303 abartma kardesim daha hayale emeğe birşey olduğu yok umutsuzluk abidesi
-
@zzzz aynen ben de çok merak ediyorum @Larendeli yorumlarınızı
-
Arkadaşlar ali argama(mia serisi) hesaplarını neden kapattı bilen var mı?
-
@ESE0303 hocam siz kaç net bekliyorsunuz ?
-
@ryu753 Kitapları sınavdan sonra patlayınca dükkanı kapattı gitti herhalde
-
@dervisoglu size katılmıyorum. Ösym’nin ilk defa sorduğu sorular dışında tüm soruları sadece mia ve themisten çalışıp yaptım ben.
-
O 10 soru hariç her soru her kitapta vardı sadece dil farklıydı.
-
@görünmez-el gün geçtikçe sınav çok kolaydıya gelmesinden korkuyorum vay be demekki baştan beri dediğimiz gibi minumum 74 taban
-
@can-mavi nin dediği gibi kapatacak sanki
-
Hocam bn ilk günden beri 74 ve 75 arasi diyorum, bazi arkadaşlar bana çok karamsarsın desede, bn bu bantta kapaticagini düşünuyorum. Özelden çok değerli arkadaşlarla fikir alışverisinde bulunuyorum , cok güzel mantikli yorumlari var. Onlarin ve burada paylasilan bütün yorumlara büyük saygı duyuyorum. Ama dersin başına oturunca ister istemez aklım kaymakamlik sinavina takiliyor sonra sınavı bütün yönleriyle ele aliyorum 74 75 civarindan assagi olacağı kanaati bir türlü uyanmiyor bende...
Bende sınavın zor oldugunu kabul ediyorum ama hep bi şekil bu zor sinavdan sıyrılanlar oluyor ve taban puan bizlerin düşündüğü gibi düşük kapatmıyor. Sinavda yapan yine yaptı bence....
-
Sene 2012 ilk defa hakimlik sınavına giriyorum , sınavdan bir çıktım, arkadaş bu kadar mı güzel geçer bir sınav dedim kendime, o soruya bakıyorum doğru, bu soruya bakıyorum doğru.. sonra sınav bir açıklandı 82 doğru beklerken geldi 77 doğru.. koskoca 5 doğru nereye gitmiş olabilir ki..
2013 teki sinavlarda ise beklediğimden 2 soru düşük geldi2013 ve sonrasında ise her sinavda tamı tamına tutmaya başladı bekledigim ve aldığım puanlar, 2018 yılındaki kaymakamlik hariç, onda da bekledigimden 1 net düşük aldım
Anlatabilmisimdir umarım
-
@Pisagor pes peşe yazdık ama senin dediğine cevap olarak yazmadım dostum, yanlış anlasilma olmasın
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sene 2012 ilk defa hakimlik sınavına giriyorum , sınavdan bir çıktım, arkadaş bu kadar mı güzel geçer bir sınav dedim kendime, o soruya bakıyorum doğru, bu soruya bakıyorum doğru.. sonra sınav bir açıklandı 82 doğru beklerken geldi 77 doğru.. koskoca 5 doğru nereye gitmiş olabilir ki..
2013 teki sinavlarda ise beklediğimden 2 soru düşük geldi2013 ve sonrasında ise her sinavda tamı tamına tutmaya başladı bekledigim ve aldığım puanlar, 2018 yılındaki kaymakamlik hariç, onda da bekledigimden 1 net düşük aldım
Anlatabilmisimdir umarım
8 yillik seruvenin ilk beklentilerini anlatayım dedim