2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasalllııı ne yönden ?
-
@can-mavi bende bunu demek istedim
-
@ESE0303 Hocam yumuşamis ve herkesin duyumunu paylaşmaya başladigi bir ortam olusurken, insanlarin duyum diye belirttiklerine II. Ahmet diye yaklasirsak kimse daha duyum felan yazmaz, bnce biraz daha dikkatli yorumlar yapmakta fayda var,
-
@Pisagor baskasi icin dedim hocam icin rahat olsun
-
@ESE0303 Anladim hocam zaten baskasi için dediğiniz bende o yüzden söyledim.
-
@Pisagor en azindan tahmin ettigin kisi icin demedim, boyle soyleyeyim o zaman.
-
@ESE0303 yok ya sağlam duyumcu bence
-
@bozkurtbey ne ne yönden?
-
@ESE0303, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Pisagor en azindan tahmin ettigin kisi icin demedim, boyle soyleyeyim o zaman.
Anladim hocam eyvAllah
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Yunus1059 kardeşim o duyum değil, o tahmin veya istisare oluyor
Burda kavramlar bazen öylesine rastgele kullanılıyor ki aklım duruyor
-
@siyasalllııı :))
-
Sınav sonuç tarihine ilişkin naçizane analizimi ifade etmek gerekirse: tam gününde açıklanır. çünkü 2020-TUS (2. Dönem) ve 2020-STS Tıp Doktorluğu (2. Dönem) Sınav tarihi 4 Ekim, açıklanma tarihi 4 Kasımdı ve tam da 4 kasımda açıklandı; Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu İç Denetçi Aday Belirleme Sınavı 10 Ekim, açıklanma tarihi 10 Kasım(hala açıklanmadı).. kaymakam adaylığı sınavının, osym takvimine göre sınav tarihinden 1 Ay sonra açıklanacağı düşünülürse osym tarafından yapılan önceki 2 sınav (TUS ve İç Denetçilik) gibi tam gününde açıklanma olasılığı çok yüksek..
-
@siyasalllııı Nüremberg sorusuna yaptığınız yorum için demiştim. Ne yönden yakışmıyor ?
-
Hocam nasıl diyebiliyorsunuz bilinmez ya da duyum olmaz diye 2018 sınavının sonuçlarının açıklanacağı hafta çıkıp 400 kişi dolmayacak 70 puan alan 400 kişi çıkmadı diye buralara kadar gelmedi mi bu bilgi hatırlayın. Sadece trol olmadığına inandığımız kesin bilgi edinebileceğine inandığımız bakanlıkta sınav işlemlerini takip eden ÖSYM ile koordineyi sağlayan dairelerden belki bu bilgi edinilebilir veyahut ÖSYM de bu işi üstlenen arkadaştan edinilebilir.
Ayrıca şu İç işleri Bakanlığı ÖSYM ye zor sınav yap şu baraj da kalsın ya da kolay yap şu baraja çıksın gibi bir talimat verdiğine de inanmıyorum.
-
@KAMUCU-1 BÖyle dalga geçer gibi söylemen doğru değil ama demek ki sisteme hakim değilsiniz ÖSYM nin kurum sınavlarında söz hakkı bulunmaz ilgili daire başkanı ÖSYM de ki ilgi daire başkanıyla toplantı yapar Bakanlığın talebini iletir ÖSYM de bakanlığın talebinden dışarı çıkmadan sınav hazırlar o yüzden kelimelerine dikkat et dalga geçer gibi konuşma ve ayrıca elbet taban puanla ilgili net duyumlar gelecek gelmiyorsa demek ki daha net bir şey ortada yok
-
neden direkt sonuçları beklemiyorsunuz. Sonuçlar açıklana kadar dikkatinizi başka şeylere yoğunlaştırabilirsiniz. mesela hafif bir İngilizce altyapısı olan 1 ayda çok rahat 1 kuru bitirebilir
-
@yapma-evladım yeryüzündeki en haklı insan olabilirsin şu an ama inan aklımızdan çıkmıyo...
-
@yapma-evladım hocam ayrica ilk iletin cok iyiydi yazmayi unuttum aklima gelmisken soyleyeyim
-
@bozkurtbey soru kaliteli o bakımdan
-
@KAMUCU-1 hocam patates ağacı olanlardan değil bu arkadaş söyledikleri doğru