2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Daywalkerss birincisi zaten duyumların olacağına ve bu tip şeylerin de normal olduğunu ben söyledim bunda bir ihtilaf yok ikincisi yakın zamana kadar sayın Mehmet mut un koordine ettiği kaymakamlık kurum sınavı muhabbetini zaten biliyorum sadece zor ya da kolay yapın baraj şurda kapatsın gibi bir talimat verildiğine inanmıyorum dedim . Üçüncüsü de dalga geçer gibi konuşmak demişsiniz böyle bir kanıta nereden vardınız ben tekrar tekrar okudum yazdığımı gayet nezaket sınırları içerisinde yazmışım kimseyi de etiketleyip konuşmamışım Dördüncüsü de herkesi cahil zannederek sürdürdüğünüz bu üslubu terketmenizi dilerim .
-
@siyasalllııı hocam zaten arkadaşa bir şey demedim , yalan söylüyorsun da demedim sadece bakanlığın baraj burada kalsın zor olsun felan gibi bir talimat verdiğine inanmıyorum dedim . Yoksa arkadaşın duyum olarak aldığı taban puan aralığına bende inanıyorum sıkıntı yok . Ben neye sinir yaptığını anlayamadım.
-
@KAMUCU-1 Mehmet Mut Bey değil.
-
@KAMUCU-1 konsepti öyle anladığım kadarıyla
-
Kaymakamlık kurum sınavından kastedilen nedir
-
@raskolnikov1 girdiğimiz sınav hocam , arkadaş ÖSYM nin kurum sınavlarında söz hakkı yoktur dedi ya . Ona dikkat çekmek amacıyla öyle yazdım.
İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı Yazmak uzun geldi
-
@siyasalllııı yapamadım ama bence de güzel soruydu hocam :))
-
@KAMUCU-1 anladım hocam farklı bir sınav mı yoksa dedim :))
-
Anlasilan o ki su ana kadar alinmis net bir bilgi yok..
-
Duyumlar karıştı iyice hepsi birbirinden farklı net olarak son 3 yılın sınava başvuru sayılarını bilgi edinmeden talep eden oldu mu ? bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa sevinirim
-
@bozkurtbey sağlık olsun hocam ben yaptım da ne oldu? Ösymnin ofansif garabet fantezileri yüzünden emekler çöp olacak hayırlısı artık herkes için ne diyeyim
-
@iktisat2020 saat 7 de biri açıklama yapacaktı yaptı mı
-
@menekşe 1.Ahmetti o sanırsam interneti bitmiştir
-
@menekşe Michigan'da sandık başındaymış. Yarın söylerim dedi.
-
@menekşe o kadar çok kişi açıklama yapacağım diyor ki takip etmekte zorlandık
-
@KAMUCU-1 -2 ve 3 Ahmet’ler kim söyle bizde bilelim trolleri bile sıraya sokmuşsun
-
@Daywalkerss hocam sen niye durup durup üzerine alınıyorsun Allah Allah .
Ama merakını gidereyim forumda ki 408 sayfayı tararsan 1. ve 2. Ahmet muhabbetini ben çıkarmadım arkadaşlar yazıyor zaten 2 tane çıktı. Bunlardan birincisi 1. Ahmet kendisi @ahmetdeniz diğeri 2. Ahmet @ArthurOkunn . Bunlardan başka forumda ki arkadaşların 1. Ya da 2. Ahmet muhabbeti görmedim kaçırdığım varsa siz gördüyseniz siz söyleyin ️
Bunları da zaten adminler yasakladı -
yok mu ekonometriden anlayan en küçük kareler yöntemi vs kullanarak sonuçları tahmin edecek milletin sinirleri iyice gerildi artık toplasan 20-30 bin kişinin girdiği sınavı 1 ayda açıklıyorlar 2020 yılında
-
Törehanın 72 tahminine baş koydum inş max 72 geçen sen de tahmini tutmuştu bu sene de yarar inş millete
-
@KAMUCU-1 geçen sene bilmiş miydi barajı