2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@suigeneris123 soruyu hazırlayana baksalar hiç bir soru iptal olmaz komisyona soruyorlar.
Kardeşim kusura bakma ama bence süreçten haberin yok, yoksa soruyu hazırlayanların veya araştırma sonucu ile 100 sorunun içine koyanların komisyondan farklı olduğunu düşünmek bende bu fikri uyandırdı
-
@AhmetAkarsu, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yine dershane hocalarının sosyal medya tayfası iş başında rahat olunuz ne dediysek o.
Bu adamı artık engelleMEyin
-
@can-mavi itiraz edilen soruyu tekrar soruyu hazırlayan kişiye sorulduğunu mu düşünüyorsunuz?
-
@janbengi hocam zaten kurumlar vergisi sürekli değişen bir şey değil..Artması zaten beklenilmeyen bir durumu olusturacaktir..TDK'daki tanıma göre hareket ediyorlar argümanı güçlendirmek için ancak zaten sürekli değişmeyen bir şeyin artış yönünde değişmesi şoktur, beklenilmeyen bir durumdur
-
@AhmetAkarsu kardeş açık açık söyle sende ya
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi itiraz edilen soruyu tekrar soruyu hazırlayan kişiye sorulduğunu mu düşünüyorsunuz?
Itirazlar öncelikle soruyu hazırlayan ve 100 soru içine yerleştiren komisyona sorulur, eğer ki komisyon itirazları ciddiye alınır veya ihtimal dahilinde görürse farklı hocalardan görüş alır (genellikle ankara üni hocaları olur bu hocalar) daha sonra o görüşleri de değerlendirerek nihai kararını verir
-
Beyhude şekilde birbirinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. Herkes kendi işaretlediği şıkka göre yorumunu oluşturuyor. Bence artık birbirinizi kırmayın ve sonucun açıklanmasını bekleyin. Defalarca tartışıldı herkes kendi fikrini paylaştı. Akademisyenlerde kendi görüşlerini paylaştı. Nihai kararı verecek merci belli o da ÖSYM. ÖSYM’nin kararını da yetersiz bulursanız hakkınızı diğer mecralarda itiraz ederek ararsınız. Geçen yıl iktisat sorusu işlem sorusuydu ve iptal olacağı net belliydi tabi o zamanda forumda arkadaşlar iptal olmayacak diye iddialarda bulunuyorlardı. Kop sorusu da açıktı. Ancak bu seneki sorular belirsiz net değil. İptal edilebilir de edilmeyebilir de. Adı geçen tüm değişiklikler benim yararıma olacak. Ancak düşük ihtimal diye düşünüyorum hala iptali ve şık değişikliklerini. Bence birbirinizi ikna çabalarını bırakıp gerilmeden sonucu bekleyin. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@ryu753 bu bahsettiğim süreci, sürekli irtibat halinde olduğun yüksel hocamıza sorup teyit et istersen
-
@can-mavi bence de engellemeyin. Cumaya kadar bekleyelim. Saat 11’de engellenir eğer dediği çıkmazsa ki engellenir muhtemelen:)
-
Ayrıca şunu da belirteyim , yani prof hocaların bile farklı görüşü olduğu tarzda sorular sorulmamali bence , yani tertemiz sorular sormak varken 100 soruda 4 muallak ve itiraza bariz konu olabilecek soru sormak nedir yani, bu sınavlara binlerce kişi emek veriyor, bir tek bu sınav da değil, her sene idari yargı mercileri hakimlik sınavının 1 2 sorusunu iptal ediyor , bence bu böyle olmamalı
-
@AhmetAkarsu Kapıdan kovuyorsun bacadan geliyor
-
@hagayret, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
İtiraza konu iktisat sorusuyla ilgili ek açıklama geldi Yüksel hocadan. Ne zamandır soru tartışmayı bırakmıştık. Bence bu soruda şık değişikliği olur.
https://twitter.com/yukselbilgili/status/1325089655428091904?s=21
Daha neler.. hocaların bazı soruları prestij meselesi haline getirmesini hayretle izliyorum maksadı aşıyorlar bence
-
@AhmetAkarsu, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yine dershane hocalarının sosyal medya tayfası iş başında rahat olunuz ne dediysek o.
Ne dedin Ahmet işte bir de ne dediğini bilsek?
-
@siyasalllııı sorunun iptal olmadıgıyla ilgili duyum almıştır muhtemelen ek ek açıklamalar, işin garip tarafı kendi üstadları soruda sıkıntı yk demesine ragmen ısrar etmesi, neyse vardır Bi bildigin ne diyelm sonuç günü belli olur
-
@sessessc sorunun iptal edilmediğini öğrense köşesine çekilir hoca ben bu soruya böyle dedim ama ösym iptal etmedi yanılttım insanları diye, kendine güveniyor ki tekrar açıklama yapıyor hoca.
-
@ryu753 yani eğer ösym soruyu iptal etmezse "insanları yanılttım kusura bakmayın" mi diyecek hoca, benim anladigim bu
-
@can-mavi mahkemeye gittiğimizde eğer mahkemede hayır derse evet demeli bence
-
@ryu753 işler öyle değil kardeşim bunlar öğretmen görünümlü tacirler ben iptal ettirdim deme iradesini göstermek için böyle yapıyorlar müthiş bir tavır bekleme ayrıca bu kadar direnmesinin sebebi O kadar video çekti kitap rtleri yaptırdı Twitter’da soru ona rağmen İPTAL EDİLMEDİ dolayısıyla kendince lobi faaliyetine girişti hakikat olan bir şey var soru iptal olabilir ama şık değişimi olmaz zira iptal davası açarlar yine şık değişimini engellerler kaldı ki dershane kitap sektöründe çok ahlaki bir davranış bekleme mayısta sınav planı an itibariyle yok dememize rağmen bağırıyorlar sınav var diye niye kitap satıyorlar kurs satıyorlar o yüzden böyle kartelle karşı onurlu dik duruş sergilemediğin sürece yarın bu piyasada manipülasyon yapanların tuzağına sende düşersin sınırda değilim bildiğimi düşündüklerimi söylüyorum soruyu da ÖSYM ye göre yanlış yaptım
-
Soru melesi farklı Bi boyuta geçti kanımca yani Zeynel dinler, Erdal Ünsal, tufan Samet vs soru dogru da dogru dogru da dogru demeyip şahsımca dogru diyip ögrenci leri cevapladı, fakat yüksel hocamız garip şekilde belki bu güçlü isimlerden farklı düşündügünü belli etmek mi istiyor bilmem resmen sürekli soru yanlış soru yanlış çünkü şöle böle diyip işin peşini kovalıyor, soruyu yanlış yapan öğrencilere de ciddi mana da umut oluyor tabi bu açıklamalar, bence en iyisi bekleyip görmek herkes mevcut cevap anahtarına göre netler ini hesapların
-
Zeynel dinlerin de kitabında yer verdiği bir açıklaması vardı onu paylaşacak olan var mı ben bulamadım bir türlü