2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor o zaman ben ösym nin sorularda herhangi bir değişiklik yapacağını düşünmüyorum
-
Arz sokunda iptal vs yok digerlerini bilmem..
-
@discotheque, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arz sokunda iptal vs yok digerlerini bilmem..
+1
-
@yapma-evladım, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi ben de ekleme yapayım madem. bence sen gerçekten herkese ve her seye eleştiriyi çok normalleştirmişsin. insanların yazdıklarına ve düşüncelerine hakaret içermediği sürece -ki o zaman bile direk sana yazılmadıysa buranın polisi gibi atlamaman gerekiyor olaya bence- karışmamalısın.
Peki dostum sen neden sana yazılmayan bir şeye atlayarak poliscilik oynuyorsun
-
Arkadaşlar Allah aşkına arz şoku sorusunda şık değişikliği beklemek sizce de çok saçma değil mi ? Hangisi arz şoku yaratmaz diyor soruda, hadi eyvallah ani ibaresi kullanmamış diye iptal edelim diyorsunuz. Peki şık değişikliği ne demek ? Öyle ya da böyle arz şoku yaratabilir Kurumlar Vergisi
-
@discotheque Musul ve arz şokunda bir değişiklik olmaz..Bir ihtimal Türkçe 7 de değişiklik olursa olur oda küçük bir ihtimal ancak hiç sanmıyorum ..
-
@oguuzzz hocam bu saatten sonra degisiklik olur mu bilmem.. bilen yazar zaten son hafta
-
@oguuzzz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@discotheque Musul ve arz şokunda bir değişiklik olmaz..Bir ihtimal Türkçe 7 de değişiklik olursa olur oda küçük bir ihtimal ancak hiç sanmıyorum ..
Bencede hiçbir değişiklik olmayacak. O yüzden beklemeye devamke.
-
Arkadaşlar yılların tecrübesi olarak söyleyeyim max 72 ile kapatacaktır. yoğun ısrarlar üzerine açtım hesabı, üzülerek söylüyorum ki iktisat sorusunun cevap değişikliği dışında bir değişiklik olmayacaktır. Burada bu sorunun konusu açılınca en çok sesi çıkanlar 70-73 bandında olup bu soruyu OSYM'nin dediği şekilde cevaplayan arkadaşlarımızdır ama bunu hiçbir zaman unutmayın ki her sene bundan dolayı kader birilerine göz kırpıyor birilerine de kapıları kapatıyor
-
@Biden0634 bu arada herhangi bir duyum falan kesinlikle değil sadece tecrübelerimden yola çıkarak soyluyorum
-
@Biden0634 hocam cevap değişikliği ihtimalini çok düşük görüyorum, olursa iptal olur üzerinde hocaların bile uyuşamadığı bir soruda cevap değişikliği doğru olmayacaktır zannımca
-
@Biden0634 şık değişikliği duyum mu tecrübe mi başka bişey mi?
-
@Biden0634 ha şöyle hocam ya duyum sandım ben de bir inan ne oluyor falan dedim. Bu arada seçim hayırlı olsun:))
-
@Biden0634 hocam hangi eyaletten geldi bu yoğun israr?
-
@bozkurtbey hocam nurdan hocanın açıklamasını okur musunuz..
-
@Biden0634 cvp değişikliği çok sacma olur bence içinde yanlış olduğu ortaya çıkan bir soru kişiye yanlış düşünmeye sevkeder bu soru iptal olur dolayısıyla
-
Arkadaşlar burda herkes epeyce yorum yaptı kimi mantıklı kimi değil saygı duyuyoruz fakat süreç öyle bir noktaya evrildi ki sohbetin devamı açısından şahsi yorumlarınızdan ziyade dürüstçe duyumlara bilgilere ihtiyaç var ayrıca kimse kimse yorum yapsın diye ısrar etmez duyum için ısrar eder şahsen hiçbir yorumumu paylaşmadım bu vakte kadar o açıdan sizlerden de ricam menşei ne olduğu belli olmayan insanlar yorumum tecrübem diyerek insanları heyecana korkuya sevk etmeyin
-
@ESE0303 NEVADA Eyaleti
-
@Biden0634 Delaware eyaletidir o iyi bak. (Arkadaşlar bu ince ve güzel espri için beğenilerinizi bekliyorum.)
-
@Biden0634 yoğun ısrar üzerine açtım hesabı derken Hangi bilgi birikimi veya akademik ünvan ile yorumunuza başvuruldu merak etmedim değil