2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Nasıl bir tecrübeyle şık değişikliği olur diyor ya bu tecrübeyi nasıl edindiniz
-
@Daywalkerss, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar burda herkes epeyce yorum yaptı kimi mantıklı kimi değil saygı duyuyoruz fakat süreç öyle bir noktaya evrildi ki sohbetin devamı açısından şahsi yorumlarınızdan ziyade dürüstçe duyumlara bilgilere ihtiyaç var ayrıca kimse kimse yorum yapsın diye ısrar etmez duyum için ısrar eder şahsen hiçbir yorumumu paylaşmadım bu vakte kadar o açıdan sizlerden de ricam menşei ne olduğu belli olmayan insanlar yorumum tecrübem diyerek insanları heyecana korkuya sevk etmeyin
+1
-
@amirim Üstad taban puan hakkında da bir duyum var mı? Yazınızda birkaç duyum var dediniz bir tanesini açıkladınız. Ömer muhtarında dediği gibi o heybede başka duyumlarda vardır. Eski yorumlarınıza baktım şenlenmiş buralar inşallah yine şen eylersin.
-
Bırakın onu bunu Dostlar, Şafak olmuş 10
-
@Pisagor bu hafta açıklansa da önümüzdeki sürece baksak
-
@Biden0634 hocam size ne olur gel bizi Engin bilgilerinle aydınlat , 70-73 bandı arasında ki arkadaşların psikolojisini ölç diye ısrar eden arkadaşların isimlerini paylaşır mısınız
-
@alpkaim @Ahmetdeniz2300 cuma mı dedi açıklanacak diye ️
-
@darısı-başımıza evet hocam ama genel olarak soylenenler ki burada da var arkadaşlarımiz ama kimse yazmiyor ya da yazamıyor erken açıklanacağı yönünde bir duyum var diyelim
-
@alpkaim kimse duyumunu paylaşmak istemiyor aksi durum olunca linç kampanyası başlıyor açıkcası
-
@Biden0634 Ahmet deniz misin yoksa ️
-
@KAMUCU-1 sanki itiraz edenler bu aralıkta olanlar değilmiş gibi analiz yapmış 80 85 neti olan kişiyi zaten bu durum çok ilgilendirmez her şekilde 400e girerim diye
-
@darısı-başımıza hocam a duyumu olan yazsa b ciler saldırıyor b duyumu olan yazsa a cılar saldırıyor onun için yazmamak en mantiklisi oluyor foruma yazılanlar dışında kişisel mesaj atanlar oluyor en guzeli bana kalsın diyorsun acikcasi
-
@darısı-başımıza ahmet deniz artık gelmez kardesim ahmet akarsu diye biri vardi oda o değil zaten adamı engellediler ne işi var ısrarla yazmaya
-
Merhaba..
Burayı 2 yıldır takip etmeme rağmen ilk defa üye oldum.Bu yıl öyle garip bir sınav oldu ki şu süreçte beklemek haddinden fazla zor.İnsan belki kendileri gibi düşünen kitleyi bulmak belki geçmeyen zamanda oyalanmak için girip okuyor burada yazılanları.
Bazı yorumlar ise insanı gerçekten hayrete düşürüyor.Böyle bir mesleğe talip olan insanlardan doğal olarak saygılı ve nazik konuşmalar beklerken birileri alaycı ve trol sözlerle kendince eğleniyor.sanıyor musunuz ki takma isimle diye kimse sizin yazdıklarınızdan haberdar olmayacak artık digital mecarada hiçbir şekilde kimlik gizleme diye bir durum kalmadı.Bu mesleğe talip oluyorsanız bunun bilinciyle davranmanızda fayda var.öte yandan bu yıl çok fazla soru tarşılmasına rağmen %100 yanlış denecek bir soru olmadığı için iptal olma ihtimali görünmüyor.ama barajı tahmin etmekte güç.öte yanfan eğer ben bile sosyal medaydan bukadar uzak olmama rağmen burayı takip ediyorsam sınava giripte etmeyen yoktur bu nedenle burdaki baraj analizinin başarılı olacağınıda düşünüyorum.umarım her mecrada saygılı üsluplu ve nazik olabilen kişilerden oluşan bir liste olur:) -
@mia6619 agzina saglik...
-
İşsizlik değilmi dedim kendi kendime ve geçen seneki yorumlari okudum. sayfa 200 den baslayarak okuyabilirisnz, şok oldum, muhabetler tamamen ayni sadece isimler değişmis, yine herkes 70 baraji dolmucak diyor. burda güvendigimiz bircok kişide orda öle yazmis. ve sonuc 76, sonuctan sonra birileri hain ilan edilmos beddua edilmis. cok değişikya birebir senaryo yazilanlar ayni. o yüzden ben tırsmaya başladım.. isteyen okuyabilir, bnlik bukadar bu gece.. herkese hayırlı geceler...
-
@Pisagor 2018 i de okumanizi tavsiye ederim
-
Arz soku sorusuyla ilgili osym gorus almis prodflardan..
-
@ryu753 siz gerçekten o açıklamaya tatmin olduysanız diyecek bir şey bulamıyorum. Sınırda değilim bu arada.
-
@discotheque itiraz edilen sorulardan görüş alınması normal tabi. Umarım Erdal Ünsal ve Zeynel Dinlerden alınmıştır.Biz Gazide Zeynel hocanın kitabından öğrendik iktisadı.Kurumlar vergisi arzı sola kaydırır şok mudur evet beklenmedik olursa şoktur.Soruda ‘kesin arz şokudur’ demediği için ani olabileceğini hesaba katıp fahil etmek getekirdi.değilse 4 yıl iktisat lisansım ve 2 yıl iktisat yüksek lisansım çöp olur