2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi burda sınırları ve kuralları siz mi belirliyorsunuz? Racon mu kesiyorsunuz hesap vermemi falan bekliyorsunuz ilginç bir şekilde. Burda kendinize biçtiğiniz rolü tam anlayamadım ben nesiniz tam olarak? Kiminle ne konuşacağıma da bırakın da ben karar vereyim sınırı bu durumda aşan siz oluyorsunuz. Alay mevzusuna gelince ben sevmem eğitim sistemindeki tacirleri o yüzden alayın en sağlamını ederim hocasıyla da yazarıyla. Ahmet’in iletisini alıntılamışsınız ama onda alay yok onu da az çok herkes idrak eder zaten ne demeye alay olarak nitelendirmişsiniz anlamak zor. Sizi de dikkate almıyorum normalde “bu da alay değil”.
Sizin için dediğim şeyi orneklediginiz için teşekkür ederim
-
@amirim madem duyumunuzu paylaşmayacaktınız duyumum yok diye yazmanız daha makbule gecerdi
-
@can-mavi Ne demek daha ne örneklerim var bir bilseniz.. Ayrıca saplantı ve komplekslere konu edinilmekten hoşlanmam. Hayatınızda başarılar sağlıcakla kalın.
-
Tam ahmetin zamani aslinda:)) ahmet nerdesin yaaa
-
@can-mavi ben de ekleme yapayım madem. bence sen gerçekten herkese ve her seye eleştiriyi çok normalleştirmişsin. insanların yazdıklarına ve düşüncelerine hakaret içermediği sürece -ki o zaman bile direk sana yazılmadıysa buranın polisi gibi atlamaman gerekiyor olaya bence- karışmamalısın.
-
@alpkaim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@amirim madem duyumunuzu paylaşmayacaktınız duyumum yok diye yazmanız daha makbule gecerdi
Şu ana kadar iptal olan soru yok diye duydum, tabi son söz Ösym nin
-
@amirim :))))))))))))))))))
-
@yapma-evladım YAPMA EVLADIM.
-
@amirim eyvallah
-
@amirim cevap değişikliğine dair bir duyum var mı ? Malum Türkçe 7 ve arz şokuna yapılan itirazlar şık değişikliği konusunda
-
- Ağızdan duyulana da duyum demezsin
-
@erdogan1 düzeltme,
3.ağızdan duyulana da duyum demezsin. -
@amirim taban puan peki ?
-
@amirim Teşekkür ederiz hocam
-
@amirim eksik olma hocam
-
Bu Sınav da iptal olacak soru yoktu. Yanlış yaptığınız Sorular için neden iptal olsun diye boşa umut ediyorsunuz. Türkçe sorusu güzel düşürmüş herkesi ilk önce 3 yaptım tekrar okuyunca 2 olduğunu farkettim işaretleyip geçmiştim.
Musul sorusu zor soru ama araştırınca cevap net.
Değişirse arz şokunun şıkkı değişir onu da mahkemeye taşırlar. Tahmin olarakta Barajın 73 altına inmeyeceği kanaatindeyim. -
@safiTÜRK69 hocam 16 yanlisim var 4 iptal olsa 5 net artiyor.istemeyim de napayim:)))
-
@safiTÜRK69 diyelim ki dediğiniz gibi oldu..Arz sorusu mahkemeye taşındı karar verilene kadar mülakat süreci durdurulup karar beklenilecek mi ? Süreç nasıl işliyor ?
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Ömermuhtar, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@amirim hoş geldin heybende bizim için ne getirdin ?
Merhaba,Arkadaşlar. Geçen sene olanlardan sonra bi kaç duyumum olsada artık "sınav kaç' la kapatır, 400 dolarmı" gibi bilgileri paylaşmama kararı aldım. Son söz 'ü 18 Kasım' da Ösym söylüyecek her zaman olduğu gibi. ( özel den yazanlara toplu cevap veriyim dedim) ...
@amirim Heybeyi biraz daha karıştırsan neler çıkar kim bilir (Belki de puana ilişkin bir kaç şey daha...) -
@oguuzzz bu sene hakimlikte oldu, ösym soru iptal etmedi, mülakata giren girdi. sonra mahkeme iptal edince soruyu, mülakata girenlere kazanilmis hak diye dokunmadilar ve mülakat sonuçlarinıda açıkladilar. iptal edilen soru uzerine tekrar siralama yapildi, extra siralmaya girenleri mülakata tabi tutucaklar