2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@omerkoseye, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar @ahmetdeniz beyi çok kaale almayın. Kendisi bir yazar yada yayınevi menşeili. Geçmiş iletilerine bakarsanız anlarsınız. Kendisi kendisi gibi takma ad kullanan bir yazarın arkadaşı veya kendisi. Hani 1. olduğunu iddia edip de elendiğini söyleyen bir yazarımız var kendisinin kitapları parlatılıyor ancak. ahmet deniz bey de bu yazar dışındaki tüm yazarlara saldırıyor.
Yani sırf çamur atmak için hesap açıp gelmekte büyük işsizlik doğrusu , hocam şüphelendim desen anlarımda direk o demen de bir garip dediğiniz yazarı ben tanıyorum allahı var kimse saldırmasa adam işinde gücünde , bir şeyler yapayım bir şeyler katayım diye uğraşıp duruyor ki Allah razı olsun çok faydasını gördüm kitaplarının , ama en azından forumda hesap açıp ona buna saldırdığını görmedim. Tercihini yap sayfası çok tuttuğu için , yazarlar buralarda cirit atıyor bu tip muhabbetlerle daha çok karşılaşırız , Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin. Şu fake hesap muhabbetlerine keşke bir çözüm bulunabilse
-
Arkadaşlar niye manipülasyonculara bu kadar itibar ediyoruz ? birilerinin bizimle dalga geçmesine müsade ediyoruz ? Adam üzerimizde sosyal deney yapacak kadar cüretkar oluyor.. bir kere şuna karar verelim kim olursa olsun doğru bile olursa gayrimeşru olarak elde edeceği bilgi ile barajın 72.9 olduğunu öğrensek ne olacak ogrenmesek ne olacak? Çarşamba dedi dağ fare doğurdu yok neymiş optikler yeniden okunmuş..4 soru ile ilgili iddiasına cevap var mı ? Yok... Bu kişinin engellenmesi ve forumu daha fazla manipüle etmemesi gerekiyor. Şimdi de cuma diyor zaten sonuç gününe ne kaldı.. varsa diyeceği 23.59 a kadar söylesin yoksa ty kendisine bir bilet kessin diyor teklifimi sunuyorum
-
@apollo61 harfi harfine katılıyorum.
-
@apollo61 bilet kesilmesin eğleniyoruz ne güzel birazda biz dalgamıza bakalım bakalım ne diyecek şiddetle bekliyorum
-
Dağ fare doğurdu yine..
-
Bende tahminde bulunayım, 73.75.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Başlıkta olan bitenlere tam olarak hakim olamadığımdan belirli bir günden itibaren detaylı bir inceleme yapabilmek adına başlığı kilitledim. Gerekli incelemeyi de yaptık diğer yönetici dostlarımızla birlikte.
Öncelikle Kaymakamlık başlıkları her yıl bu şekilde durumlara şahitlik ediyor ve bu durumların bazıları beni gerçekten hem üzüyor hem de düşündürüyor. Bunun sebebi elbette talip olunan meslekle, davranışları birbirine yakıştırmıyor olmam.Tabi bir diğer gerçek de şu; bu davranışları sergileyen arkadaşların bir kısmı ne yazık ki forum sayfamızı sabote etmek isteyen, yeterince büyüme imkanı bulamamış, yerinde saymış, çoğunlukla hala sosyal medya grup moderatörlüğü yapan ve gruplarını da birden çok fake hesap ile aktif göstermeye, idare etmeye çalışan kişiler. Biz bunların kim olduklarından da, nasıl hareket ettiklerinden de haberdarız. Ancak bu gibi şeyler forumumuzda Tercihini Yap dost meclisimizin inşasını da, tercihiniyap.net markasının geldiği noktayı da engelleyemedi. Fazlasının da elbette önüne geçemeyecektir inşallah.
Tüm bu incelemelerden sonra bazı kaideleri net bir şekilde belirlemek isterim. Öncelikle başlıkta belirli taahhütleri olan arkadaşların bu taahhüt vakitlerine kadar mühletlendirilmesi taraftarıyım. Ama doğru, ama yanlış, günü gelince görülüp aşırı söylemlerinin boşa olduğunun anlaşılması üzerine uzaklaştırılacaklarını da net bir şekilde belirtelim.
İkinci olarak başlığın tadını kaçıracak polemik düzeyinde tartışmalarda ısrarcı olan arkadaşlar ile seviyeyi aşağı çekecek düzeyde troll davranışlara da müsamaha göstermeyeceğiz. Tüm moderatör ve yönetici dostlarıma da aynı şekilde ilettim bu kararı. Kimsenin buranın seviyesini kendi geldiği mecranın seviyesine çekmesine müsade etmeyeceğiz.
Bugün için bir yaptırım olmayacak, yapılmış olanlar dışında bir adım atmayacağız. Ancak bu noktadan sonra yapılan her şey bu kaidelere göre değerlendirilecek ve adımlar atılacak.
Sizlerden ricamsa şu dostlar, siz bu durumlara mahal verdikçe dallanıp budaklanıyor gördüğünüz üzere. Muhatap olmamak en güzel yanıttır bu gibi durumlarda. Bizlere iletin, biz ty havayollarından bilet tanzim edelim. En yakın sosyal medya grubuna uçaklarını kaldıralım
Hepinize iyi forumlar, güzel muhabbetler, hayırlı geceler dilerim.
Bahtlarınız açık olsun.Tüm bunlara ek olarak dostlar sizden bir ricam daha var. Lütfen doğrudan şahısları hedef alarak ithamlarda bulunmayın. Ben bunu hoş bulmuyorum. Filanca hoca, falanca yazar vb. noktasında sürekli olarak hedef belirleyip sizleri de yönlendirmeye çalışan arkadaşların ekseriyeti aynı alanda rekabet eden bir diğer yazarın, hocanın vb. dolaylı reklamı için bunu yapıyor. Bu nedenle sizler de bunun parçası olmayın lütfen.
Kaldı ki ben doğrudan şahsı hedef alan sözleri doğru da bulmuyorum. Çünkü serbest bir piyasa söz konusu. Birileri her alanda bir eser ortaya koyabilir, bir şeyler yazıp çizebilir, yayın yapabilir vs. farketmez ne yaparsa yapsın bunu değerli ya da değersiz kılacak olan sizin sözleriniz değil, eğilimlerinizdir. Almazsınız olur biter. Eser eleştirisi yaparsınız bunu da anlarım ki bu da olağandır. Yazarım diyen arkadaşlar da bi zahmet bu kadar eleştiriyi kaldırsınlar ve bu eleştirileri eserlerinde eksik gedik varsa bunları düzeltme imkanı olarak görsünler. Ama bunu aşan, şahsı hedef alan her tür iletiyi bundan sonra kaldıracağız.
Hepinize iyi forumlar diliyorum.
-
@ahmetdeniz Minik kelebek? Öpmicek misin babayı?
-
@ahmetdeniz engellenmistir..
-
@discotheque
Bahanesi şudur ; inanmayanlar , laf yapanlar vardı açıklamak istemedim5 gün önce size çarşamba bekleyin detaylı açıklama yapacağım dedi , detaylı açıklaması 1 cümleden oluşmakta o cümlede şu "haftaya cumayı bekleyin geçen hafta söylediklerim geçerli "
Haftaya Cuma gelmiştir ;
“12 ay sonra cuma günü akşam 5 te görüşmek üzere @ahmetdeniz kaçar "
Farkındaysanız @ahmetdeniz ile ilgili EĞLENDİĞİM tek husus ; şu günü bekleyin diyip beklenilen gün geldiğinde dağın fare doğurması....
Ahmet’ten bir Ümit haber bekleyen arkadaşlar da eğlensinler ama ümitlenmesinler naçizane tavsiyemdir. Atar tutar bilinmez
Saçmaladığını düşündüğüm hususta şu ;
Düne kadar bu adam caka satmıyor muydu ? Bu adam millete üstten üstten gençler siz yenisiniz bilmezsiniz biz sınav açıklanınca da burada olacağız dediğimizin arkasındayız , sitede de ki anketin bile sınırdaki arkadaşların dert etmesiyle oluştuğunu söylemiyor muydu ? Yok şu yazar şöyle , yok bu yazar böyle , yok iktisat yazıyorlar , yok hukuk bilmiyorlar felan demiyor muydu ? Yahu madem duyumlarının iyi olduğunu iddia ediyorsun millete hayır hasenat işi yapıyorsun , sal abi o zaman yazarları , öğrencileri , kursları bize ne onlardan varsa duyumun ya da içerden aldığın bilgi paylaş olsun bitsin. Milleti suçluyorsun prim yapıyorlar diye sen daha büyük prim ve trollük peşindesin bence.
Düne kadar 400 ü doldurmadı 70 ile kapattı dediğin sınav bugün nasıl 72.9 ile kapatıyor oluyor. Madem itirazlardan haberin vardı ne diye 70 70 diye milletin aklını yedin, en başta gülüyor ediyordum da bugün konuştuğum bir arkadaşımın senin 70 naraların yüzünden son zamanlarında mülakata kaldım diye düşünüp o rahatlıkla Sayıştay sınavına asılmadığını duyunca kötü oldum . Kim bilir onun gibi kaç tanesi var , inş bu tip bir vebalin altına girmiyorsundur.
-
Atarsa 13 Dostlar.....
-
pareto engelleme olmayacak dedi sonradan engellendi ahmet deniz acaba sebebi nedir acaba?
-
@bozo_, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
pareto engelleme olmayacak dedi sonradan engellendi ahmet deniz acaba sebebi nedir acaba?
bu arada söylediklerine bende inanmadım ama acaba farklı bir olay mı yaşandı bu arada.?
-
@bozo_ Iddia ettiği güne dek mühleti var dedik dostum. 23.00 itibariyle mühleti doldu. Hatta 5 dakika da kayıp zaman verdik
-
beklenti çok yüksekmiş anlaşılan bu tür vakalar her yıl yaşanıyor istisnasız. Beklenti kadar hayal kırıklığı da yüksekmiş sanırm çünkü dünden beri grup epey sessiz. Normalde buraya baktığımda bir kaç sayfalık yeni ileti olurdu şimdi ise sadece bir kaç ileti... Özellikle yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem süreçten keyif alın ve kesinlikle tek seçenek haline getirmeyin bu sınavı hayatınızda. Sabırla sonucu bekleyeceğiz...
-
@paretowilfredo tamamdır dostum o zaman yapacak bişey yok haklısınız. zaten az kaldı şafak 13 öğreneceğiz..
-
@kamikaze Aynen öyle. Birde sürecin ilk aşamasındayız şu an. Mülakat sonuçlarına kadar bu bekleyiş sürecek. Mülakatı ve sonucu beklemekte daha stresli bir süreç bence şu anın tadını çıkarmak lazım. Çünkü sonuç olumsuz olursa yeni sınav sürecine hazırlanmaya başlamak lazım olumlu olursa da mülakat sürecine.
-
@bozo_ azmi kaldı hocam demekki bende sorun var geçmiyor günler valla belirsizlikleri hiç sevmem o yüzden aşırı derecede kafayı taktım daha erken aciklansada bu eziyetten kurtulsak
-
@herseye-rağmen hocam bende de aynı da işte 17 gün geçirdik bakalım. bence erken acıklanmır geçen yılki gibi 16 sı gibi gelir tamamen tahmin
-
Kpss açıklandı gençler darısı bize ins