2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
idare hukukunun tedvin edilmemiş olmasını güzel bir koz olarak kullanmış saygıdeğer ösym.
ayıptır , günahtır -
@iktisat2020 ben yanlış yaptığımı söylemiştim.savunmakta değil ayrıca niyetim,yönetmelik demişsiniz o yüzden.
Türkiye Atom Enerjisi Kurumu ile ilgili soru soruldu her sene çıkıyor 4 sayılı kararnameden,satır satır okumuyorum göz gezdiriyorum kardeşim.Ayrıca bu sene 2 soru çıktı Kalkınma Ajansları sorusu da bu kararnamede yer alıyor.gördüğümüz gibi Arada kalmış bir mevzuat değil. -
Dostlar şunu kabullenemedik bir türlü adamlar 41 tane idare sorusu soruyor illaki eleyici sorular sorucaklar, emin olun kolay olsa burda herkes emek hırsızı diye yine eleştiricekti osymyi, bnce 41 sorudan 4 veya 5 eleyici soru sormalari gayet normal, insan haklarini t.ekonomisini bukadar elestirmedik .. insan haklari 6 soru adamlar 2 tane imkansiz 1 tanede zor soru sormus, neredeyse yari yariya yaptirmak istememis. t.ekonimisine gelince zaten berbat.
-
@Pisagor turkiye ekonomisinden bugune kadar aylik veri sormayip icinde bulunan yilin x ayindaki veri sorulursa ancak atarak yapilir.. cok konusuldu olan da oldu..sinav cok ozensiz hazirlanmisti.. önümüize bakalim artik..
-
İdare hukuku için mevzuat konusunda bir kapsam belirlenmezse her sene ilginç 5 tane farkli kanundan soru soracaktır ösym ki öyle bir çerçevede çizmez, elemesi daha kolay oluyor çünkü. Bence genel kabul görmüş kanunlara çalışmak yine en iyisi. Keza tc eko insan hakları için de bu durum geçerli. 3 5 tane hiçbir kitapta olmayan bilgi için sınavın tamamı riske edilmez.41 idareden 5 tane farklı çıkıyorsa acaba biz geri kalan 35 36 sorunun hepsini yapacak kadar genel kabul görmüş mevzuata ne kadar hakimiz?Ya da 6 soru insan hakları için hangi ulusal yada uluslararası mevzuata çalışabiliriz, genel kanunlar dışında?Bunun bir sınırı yok.
-
Arkadaşlar yarın akşam saat 19.00'da itiraz edilen sorularla ilgili net durumu sizlerle paylaşıcam beklemede kalın. Hayırlı geceler.
-
@ArthurOkunn hg Ahmet?
-
@ArthurOkunn neden yarın hocam neden 19.00 ?
-
@ArthurOkunn heyecan yaptırma biliyorsan söyle işte kardeşim, bu neyin süresi böyle sanki mülakat sonucu açıklıyorsun
-
@ArthurOkunn Tammdir yine başa sardık.... Gazamiz mübarek olsun arkadaşlar, ikinci ahmet vakasi ile karşı karşıyayız
-
@ArthurOkunn 19.00 Ahmet
-
Sayfada bu duyum işi bu duyum işi iyice reyting tuzağına benzemeye başladı. Altına bir de link koysalar tam clickbait olacak. Şakaysa bu mizah anlayışı vasatın da altında.
-
Ne bu ya ana haber bülteni mi 19.00 ahmet mi olmak istiyorsun. Bi bitmediniz....
-
Boşverin trolleri atarsa 12
-
@ArthurOkunn, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar yarın akşam saat 19.00'da itiraz edilen sorularla ilgili net durumu sizlerle paylaşıcam beklemede kalın. Hayırlı geceler.
Geldi yine iki gözümün çiçeği️
-
Ahmet herkesin iQ sunu kendi iQ su ile eşit sanıyor heralde
-
16 gün önce üye olup ileti yazmak için Ahmet'in yasaklanmasını beklemek de iyiymiş. İyi uçuşlar.
-
Geri gelir 1,05
Gelmez 10,00 -
@ArthurOkunn da yasaklandi
-
Forum yönetiminin trollerle mücadelesine hayranım arkadaş banned teşekkürler Admin