2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Arkadaslar ben yeniyim de acaba itiraz edilen sorulari hangileri biri yazabilir mi rica etsem?
-
@discotheque bunu da açıklayayım kardeşim ortada bir durum varsa zaten bilirsiniz yoksa bilemezsiniz zaten yoktur dolayısıyla ısrarla sorulan iptal edilen soru var mı sorusu iyi niyetli olmayan insanlar tarafından uydurulur 3 4 5 hatta sınav iptaline kadar gider elbet bir durum olursa insanlar burada paylaşır velhasıl olmadığı için paylaşım olmuyor
-
@Daywalkerss geçen yıl yüksek kapadı diye düşük mü kapamasını istedi bakanlık?
-
@discotheque geçen sene sorular böyle muallakta değildi
-
@sipahi Ahmet deniz diye biri ortaya attı Türkçe 7. Soru akış bozma iktisat arz şoku iktisat parafiskal tarih musul
-
@Daywalkerss yani bu sene iptal edilen soru yok?
-
@ryu753 mümkün kardeşim
-
@discotheque verilen dilekçeler sonuçlar ilan edilene kadar incelenir kişiler an itibariyle var ya da yok derler dolayısıyla şuana kadar yok diye duydum (kesin değil)
-
@oguuzzz iste ahmet biseyler dedi ya malum
-
@Daywalkerss bugün pizza yiyerek Benito Mussolini my rise and fall okudum hocam ben biraz başkalaşmış hatta İtalyalaşmış olabilirim neyse katılıyorum size mantıklı dedikleriniz
-
@darısı-başımıza sınav iptal olur para fiskal olmaz
-
@iktisat2020 4 sayılı Cbk dan her sınavda kesin soru çıkıyor.
-
@siyasalllııı kardeşim para fiskal nerden çikti şimdi:)
-
@darısı-başımıza benim 4 u de yanlis
-
@Daywalkerss bence en çok bir soru iptal edilir
-
Bilgi kirliliği olmaması adına sizlerden ricam herkes kendi yanlış yaptığı soruyu şu iptal edilebilir bu iptal edilebilir şu hoca bunu demiş bu hoca Nobel’e aday gösterilmiş diye diye benim babamın silahı daha büyük muhabbetine çevirmeyelim herkes duyduğunu paylaşsın bu süreçte bir de mizahı ihmal etmeyelim..
-
@Daywalkerss herkes kendi yaptigi yanlislari iptal ederse 50 net civari kapatablr sinav..
-
@discotheque ne bileyim hocam ya üstte yazmış arkadaş ki iptal soru muhabbetinde adının geçmediği gün yok artık düzenli olarak her sabah sınav iptal olur para fiskal olmaz yazmayı düşünüyorum buraya
-
@siyasalllııı aynen skti artik, her sene su iptal bu iptal. Ne olcaksa olsn ..
-
@erdogan1 şimdi baktım 357 sayfaymış hepsini ezberledin mi ? her sene 1 soru çıksın ben oturup ezberlemeye çalışmam bile bu kadar mevzuatı kimsenin kafası almaz içişleri bakanlığı bağlı kuruluşu olsa çevre bakanlığı kuruluş yapısı olsa zaten sınava iyi hazırlanan herkes biliyor kaynaklarda da var gitmiş alakasız bir kurumu sormuş tamamen düşürmek amaçlı bu sınavdaki garip soruları savunmayın bakarsınız gözden kaçırmış olduğunuz sorular olur 1 netle kaybdersiniz yazık günah bunca emek veren insana