2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ESE0303 Gelir, kesin gelir.
-
@suigeneris123 sonuçlar biran önce aciklansada cinslerden kurtulsak
-
@ArthurOkunn Ahmet deniz mi bu şahıs acaba konuşmalar onu gösteriyor ama ️
-
@siyasalllııı ben iptali veya yanlışı bilmiyorum o soruyu bende doğru yaptım arkadaş sorunca söyledim
-
@Antimülakat hocam sizin duyumlarınıza ve tahminlerinizi göre nasıl bir tablo ortaya çıkar soru iptali cevap değişimi gibi bir sonuç ortaya çıkabilir mi
-
Arkadaşlar yeni sınav ilanı sınav tarihinden ne kadar süre önce yayımlanıyor
-
Ahmet isimli kişiyle bir bağım falan yok yanlış anlaşılmasın ama küfür hakaret seviyesine gelmedikçe isteyen istediğini paylaşabilmeli kanımca, söyledikleri yalan ya da doğru olabilir ama bu dünyada umut tacirleri hep olacak. Önem arz eden her şeye prim vermemektir.
-
@darısı-başımıza yok hocam size yönelik değildi lafım yanlış anlamayın. zaten siz orda alıntı yapmıştınız
-
@Emre06 En az 45 gün önce yayımlanması gerekiyor diye biliyorum..Ama genelde ilan daha erken geliyor
-
Adam aksam 7 de başka nickle gelip entry aticak burda ve herkesin kafasini daha da kariştiracak.yazik
-
Forumda bu kadar hareketlilik olması beni korkutuyor. Bu 70 üzeri bekleyen çok kişi olduğunu gösteriyor. Geçmiş yıllarda sayfa sayısı çok daha az. 2019 yılında sonuç açıklandıktan sonra toplam 404 sayfa yazılmış. Biz şimdiden o sayfadayiz.
-
@feanor87 bunun sebebi dışarıdan facebooktan instagramdan puan toplanması hocam yoksa gene aynı kalırdı burası dışarıdan çok puan eklendi.
-
@ryu753 yok hocam puan sıralamasından bahsetmiyorum. Sayfa sayısı da çok ilerledi. Normalde bu kadar sayfa yazılmamış. Bunun iki sebebi olabilir.
- Forumun bilinirligi artmıştır.
- Yetmiş üzeri bekleyen kişi sayısı geçen seneden fazladır.
Umarim birinci ihtimalden dolayı forum bu kadar hareketlidir.
-
@feanor87 oda soru iptalleri ve taban puan olayı çok tartışıldı o yüzdendir
-
2018 de 80 + puan alan 22 23 kişi
2019 da 80 + puan alan yaklaşık 180 kişi
2020 de 80 + puan alan TAHMİNİM 20 30 kişi olur.2019 sınavında kitaplarda olmayan 1 soru mevcutken
2020 sınavında 9 soru kitaplarda yoktu, hele ki bu 9 sorudan 4 ü tr ekonomisindeki veriler daha önce hicbir yıl sorulmamış sorulardı, sorulmamış derken sınavın oldugu yilin verileri sorulmamıştı.Öncülü soru sayısı 2019 ile aynıydı
Idare hukuku ve tr ekonomisi 2019 dan daha zor bir sınavdı
Tarih 2019 dan daha zordu
Insan hakları 2019 dan daha zordu
Türkçe 2019 ile hemen hemen aynıydı belki 1 netlik bir fark yaratacak kadar daha kolay olabilir
Iktisat 2019 dan daha kolaydı, ancak 2019 da 1 iktisat sorusunun iptal olması vb nedenlerle belki bu kolaylık en fazla 2 veya 3 net yaratacak kadar kolaydıTüm bunları gözönüne aldığımda ve 2019 sınavının 75 net ile kapattığını baz aldığımda 2020 sınavı 2019 sınavından en az 3 net daha düşük kapatacağını düşünüyorum
Yani analizim ve tahminim haala 71 ile 72,5 arası
-
Dün üşenmeyip neredeyse 2018 ve 2019 forum sayfalarının tamamına baktım. 2018 forum ortalamasını zaten biliyosunuz, çıkan ortalamaya çok çok yakın. 2019 ortlaması da soru iptalsiz gerçek ortalamaya çok yakın. Geçen 2 senenin forum ortalamalarından yola çıkıp bu yılki forum ortalamasını yorumladım. Sonuç olarak geçen yıllara paralel olarak bir tahminde bulunursak, bu sene için baraj 71-72 arasında olacak .
-
@can-mavi yazdığınız iletiyi görmeden ben de baraja ilişkin bir tahminde bulundum. Sanırım örtüşüyor tahminlerimiz
-
Bence sinavin kacla kapatacagina dair tahminleriniz soru iptalsiz tutacaktir, soru iptali var mi bu her seyi degistirebilie, mühim olan da bu...
-
Kesinlikle önemli olan iptalin olup olmadığı. Duyumcu arkadaşlardan isteğimiz bizleri aydınlatması.
-
@feanor87 hocam bu sayfa artısında birazda farklı soru tarzlarının olması tarışmaya yol açıyo. Belirsiz sorular enaz 4 tane bınların tartışması derken sayfa sayısı arttı bemce.