2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@mia6619 :)))))))))))
-
@mia6619 cogu hoca soruda sknti yok diyor zaten bosverelm artik
-
Soru iptal edilmez bence.
Lakin Kurumlar vergisi maliyetleri artırmaz vergi sonrası karı düşürür. Bu ikisi aynı şey değildir. Muhasebeden düşünün vergiyi maliyete mi atıyoruz? -
@mia6619 yüksel hoca dershane hocası diğer hocalarda mı dershane hocası? Koskoca profesörlere dershane hocası diyorsunuz ya sırf sizin görüşünüzü desteklemedi diye 6-7 tane hoca bu görüşü vermiş hocaların hocalığını tartışmak bizim haddimize değil aşıyoruz haddimizi ösymnin kararını bekleyelim
-
@srsmn kurumlar vergisi ülkemizde safi kazanc uzerinden alinir kar uzerinden alinmaz ama bunlarin bir onemi yok firma icin her turlu gideri maliyet seklinde dusunmek gerekir..
-
@discotheque evet safi kazanç üzerinden alınır ve safi kazancı düşürür. Gider ile maliyet aynı şey değildir. Maliyetleri artırır kısmına kesinlikle katılmıyorum ama soru da iptal olmayacaktır.
-
@srsmn hocam muhasebe ne alaka? İktisatı konuşuyoruz iktisat biliminin teorilerini konuşuyoruz.mailyeyide konuşmuyoruz uygulamıyıda konuşmuyoruz iktisatın ne dediğini konuşuyoruz.
-
@srsmn hocam maliyetleri artirmaz zaten sizin dediginiz gibi ancak firma icin maliyet unsudur gibi demek istiyorum:))
-
@mia6619 hocam daha iyi anlatabilmek adına ordan örnek verdim. Gider ile maliyet aynı şey değildir. Kurumlar vergisi artınca maliyetler artmaz. Soru zaten iptal edilmeyecek bence.
-
@srsmn ya bence kapatalim bu konuyu artik yoksa hocalarin aciklamalari birbiri arasinda bile tutarli degil ki, sonuc olarak hepsi soru iptal olsun bile demiyoe, sikki degistirelim diyor:)) bosverelm artik
-
@discotheque hocam gibisi diye bir şey yokki maliyet gider aynı şey mi ? Kurumlar vergisi artınca maliyetler artmaz. Ücretler artarsa hem ücretler arttığından hem de ücret üzerinden alınacak gelir vergisi artacağından maliyetler artar derdik denirdi. Kurumlar vergisi artınca maliyetler artmaz.
-
Zaten bence iptal olmayacak bir salın da fikrimizi beyan edelim
-
@srsmn kurumlar vergisi artinca firmalarin kari azalir kari azalan firmalardan etkin olmayanlarin piyasadan cekilmesi surecine kadar gider buz nihai olarak kurumlar vergisinin artirilmasi toplam arz egrisinin sola kaymasina neden olabilir.demek istedigim bu.
-
Demek istediğine bişey demiyorum güzel kardeşim ben de kurumlar vergisi maliyetleri artırmaz diyorum. As yi sola kaydırır kısmıyla ilgili yorum yapmadım.
-
@srsmn inan iptal edilip edilmemesi zerre umrumda degil artik kardesim.herkes GÖNLÜNÜN ekmegni yer:) herkese iyi pazarlar..
-
Aynı yorum ... Aynı ısrar... Aynı ısrar sonrası “Çok değerli hocaların “ görüşleri...
-
Soru iptal edilmez cevap şıkkı değişir . 1-2 ay önce ki KPSS de de cevap şıkkı değişikliği görüldü .
-
@discotheque güzel kardeşim, iptal edilir edilmez kısmıyla ilgili bence edilmeyecektir dedim. Sadece herkes maliyetleri artırır diyor ama kurumlar vergisinin artması maliyetleri artırmaz. As nin sola kaymasıyla ilgili yorumunuz çok kıymetli ve bence de mantıklı ve doğru lakin kv artarsa maliyetler artmaz bunu demek istedim.
-
@srsmn dediklerine birebir katiliyorum kardesim maliyet unsuru degildir.firmalari maliyetlerdeki artia gibi etkiler dedim ki senle de hemfikiriz zaten yuzde yuz.
-
Boşverin dostlar kısır bir tartışmanın içersine düştünüz yine iptal veya şık değişikliği olup olmadığını bazı arkadaşlara göre 5 resmi açıklamaya göre 10 gün sonra ÖSYM kararı verecek.