2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@srsmn https://twitter.com/mahfiegilmez/status/1318928402213109760?s=21
Başka birşey demiyorum ben artık:)
-
@johnwick bu konuyla ilgili özel bir başlık açsanız mesela ? Orada daha rahat tartışırsınız.
-
@mia6619 kardeşim kurumlar vergisi maliyetleri artırmaz başka bişey de veya deme ama @discotheque nin yorumuna katılıyorum. As yi sola kaydıran bir etkiye yol açar ama bu maliyetleri artırdığından değil @discotheque nin yorumundan kaynaklı sola kaydırır. Sonuç olarak as sola kayar tabi ama maliyetler arttığı dan değil.
-
Arkadaşlar muhtemelen sınırda olduğunuz için yanlış , doğru konuları ile ilgileniyorsunuz. Ancak her ne kadar faydama olacak olsada bariz iptallik durum yok. Bence bütün sorular netti. Hiç bir iptal olmayacak herkesin gönlüne göre olsun.
-
Arkadaslar ciddden bosverelim arz sokunu artik skti midem bulandi benm de artik..onumze bakalm..
-
@mia6619 ya yazmayayım diyorum da AS'yi her sola kaydıran arz şoku mudur kardeşim böyle bir şey olabilir mi ya AD'yi de her kaydıran talep şokudur diyelim olsun bitsin iktisat baştan yazılsın yansın kitaplar yav ÖSYM'yi bekleyelim hocam...
-
@mia6619 mahfi hoca iyidir..
-
@siyahadam ben kendi adıma konuşayım sınırda olduğum için değil iktisat afına çok mücadelece verdiğim için ısrarcıyım:) herkes için hayırlı olmasını diliyorum.hakaret olmadığı sürece tartışmanın da kötü olduğunu düşünmüyorum ki iktisat zaten tartışmaların bilimidir.başarılar diliyorum bütün arkadaşlara.umarım mülakat sürecinde de tanışmak tartışmak nasip olur:)
-
Şu 2020 kaymakamlık grubu elemanları , forumu terkedin demek istiyorum mahfi hocayı da Zeynel hocayı da Erdal hocanın kitaplarını da görmezden gelip , Nurdan diyen , yok İstanbul Ünv hocaları diyen arkadaşlar var hala . Yahu ÖSYM zaten Ankara üniversitesinden görüş istedi Bile , @discotheque in duyumu da doğru , görüşü istenen hoca da Zeynel dinlerle aynı görüşü beyan etti .
-
@KAMUCU-1 neden ankara üniversitesi üniversitede istanbul üniversitesi üniversite değil mi ? Nurdan hoca marmara hocası bu arada. Erdal hocanın bu sorudan haberi bile yok sadece zeynel hoca görüş verdi size
-
@KAMUCU-1 madem o kadar biliyorsunuz görüş alınmış felan artık taban puanıda söyleyin
-
@ryu753 kardesim senin baban benim babami dovere dondu bu artk sen de kapat bu arz soku konusunu.valla baydi da baydi bu muhabbet.
-
Sabırla 18 Kasım tarihini bekleyiniz.
-
@ryu753 birincisi Nurdan hoca İstanbul hocası demedim farkındaysan yok Nurdan hoca , yok İstanbul Ünv hocaları diye bir cümlem var orada okursanız . Ve muhtemelen kastettiğim Facebook forumu moderatörlerinden birisi olduğunuzu düşünüyorum , görüş alınmasını bilmemizin sebebi , görüşü alınan hocayı tanımamızdır.
İkincisi benim tüm hocalara saygım var sadece , ısrarla mahfi hocanın yazdığını , Zeynel hocanın çözümünü görmeyip , burada Yüksel Nurdan ve diğerlerinden bahsederseniz . Bende doğal olarak görmediğiniz yok saydığınız iktisat otoritesi diye anılan bu hocalarımızı gözünüze sokar gibi tekrar etmek isterim . -
@ryu753 duyumum var tabi ki , ancak onu da senin taban puanın benim taban puanım diyip sidik yarışına sokmaktan ar ederim
-
@KAMUCU-1 o hocanın görüşünün alındığını nereden biliyorsunuz?
-
@KAMUCU-1 duyumun nedir hocam ya baraj puanıyla ilgili? Var deyip paylaşmayınca kötü oluyor ya
-
@ryu753 paylaşmak isteseydim paylaşırdım . O yüzden içim rahat siz arz sorusunu tartışmak devam ediniz
-
Kıymetli arkadaşlar sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz aynı soru etrafında tartışıyorsunuz. Sizlere naçizane tavsiyem boşverin artık. Soru iptal olur olmaz artık yapmanız gereken sabırla beklemek. Burda bazı arkadaşlar kurumlarda çalılıyor bazı arkadaşlar sınavlara hazırlanıyor. Sınavlara hazırlanan arkadaşlar yorum gördükçe girip okuyor umutlanıyor vs. Hazır bu kadar sınav açılmışken biraz onları rahat bırakalım derse konsantre olsunlar. Yeni bir duyum olursa yazıyor arkadaşlar ama sürekli bir soru üzerinden aynı hocalar üzerinden tartışmayı bırakalım. Herkesin hakkında hayırlısı olacaktır . Sınava girdik:“Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür.” Hz.Mevlana.
-
............