2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
3 gün tebrikler... Bu soru tartışması o kadar uzadı ki aynı şeyleri okumaktan sıkıldı herkes. Arada birde farklı paylaşım yapanlar çıkmaya başladı. Açıklanana kadar uzak durmak en iyisi. Herkese iyi forumlar
-
@suigeneris123 Birde siz benim neye karşılık o cevabı yazdığıma bakıp ona göre değerlendirme yaparsanız iyi olur. Eğer o arkadaşlar bunu anlayamayacak sa isteyen istediği gibi yanlış anlayabilir.
-
@109-dönem Hocam tekrar neye karşı bunu yazdığıma bakın diyorum. İşinize geleni alıntı yapmak çok hoş değil . Konunun bütününü okuyup ona ggöre alıntı yaparsanız iyi olur.
-
@discotheque, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@109-dönem 71-73 iptalsiz kesin aralik
-
@Ali-19 inşallah
-
@ugur1144 hayır size yazmadım dikkat ederseniz etiketlemedim sizi genel konuşuyorum
-
@KAMUCU-1 kardeş bende o soruyu yanlış yaptım eğer benim için söylüyorsan iktisattan doktora yapıyorum yanlış yapmama rağmen sorunun üzerinde çok tartışıldı hiç yorum bile yapmadım her şeyi ösym bilip karar verecektir benim demek istediğim alanı olmamasına rağmen yorum yapılıyor bilip bilmeden ha sen üzerine alındıysan senin içinde geçerli
-
@darısı-başımıza hocam benim iletime cevap yazmışsınız. Bende kendi üzerime aldım doğal olarak . Başkalarıda benim size yazdıklarımdan kendilerine pay çıkardılar. Size özel mesaj atsaydım daha iyi olurmuş . Başka bir konu konuşurken yazdığınız alakasız bir cümleyi çekip başka biryerlere götürmeye çok meyilli bir yer burası konu bambaşka yerlere gitti.
-
@bozkurtbey imzaladım altını
-
71.75 civarı kapatabilir.(yarım puan aşağı, 1 puan da yukarıda kalabilir) Tabi son söz Ösym 'nin 18 Kasım'ı bekleyin...))
-
@amirim Hocam sen yorum yapinca insan bir ayrı kutlu oluyor.
-
@Pisagor *mutlu
-
@amirim Duyum mu yoksa tahmin midir kardeşim?
-
@darısı-başımıza üstad ben 6 Profun görüşünü savunup da Zeynel Erdal ve mahfi hocayı görmezden gelenlere yazdım , yoksa sizinki ilgili değil tabi ki kararı kimse değil ÖSYM verecek
-
@amirim iptalsiz mi ?
-
@amirim abi bildiğiniz bir şeyler varsa paylaşın lütfen sonuçta sizin de duyum arkadaşlar anlayışla yorumlarınızı dinleyeceğinden eminim bizleri bilgilendirirseniz duyumlarınızla çok makbule geçer
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
71.75 civarı kapatabilir.(yarım puan aşağı, 1 puan da yukarıda kalabilir) Tabi son söz Ösym 'nin 18 Kasım'ı bekleyin...))
Kardeşim tekrardan hoşgeldin foruma, duyumlarin benim için de diğer arkadaşlar için de önemli , bu duyumu can'dan mi aldın yiğit yılmaz'dan mi? Soruyorum çünkü kimden aldigin benim için önemli, külliye veya bakanlık deme üzülürüm..
-
Açıkçası ben @amirim bir anda böle bir tahminde bulunucagini düşünmüyorum. , iletileni iletti diye düşünuyorum
-
@can-mavi yiğit yılmazın tahmini 72+1 -2 idi
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Kardeşim tekrardan hoşgeldin foruma, duyumlarin benim için de diğer arkadaşlar için de önemli , bu duyumu can'dan mi aldın yiğit yılmaz'dan mi? Soruyorum çünkü kimden aldigin benim için önemli, külliye veya bakanlık deme üzülürüm..
Bahsettiğin kişilerden kaç la kapatır gibi bi duyum almadım bu sene için, senin yakından irtibatin var arayıp sor kendilerine...