2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Birbirlerini tanımayan insanlar, birbirlerinden ne isterler, neden atışıp dururlar anlamış değilim. Neyin kavgası bu? Sen benden daha populersin ben senden geride kaldımın mı yoksa kinin,hasedin, çekememezliğin mi...
-
@arzsokusorusu hocam sen gerçekten yazılanları okuduğuna emin misin burda kimse kimseyi küçümsemiyor yargılamıyor akıllarda tek bir soru var , Yüksel bilgili Nurdan hoca ve diğer proflar hoca oluyor otorite oluyor da . Sırf sizin işaretlediğiniz şıkları destekledikleri için.
O zaman ;
Ben de diyorum ki yahu soruyu ÖSYM nin doğru kabul ettiği şekilde izahat veren Zeynel Dinler ,kitabında bilgisi mevcut olan Erdal Ünsal veyahut Twitter da ÖSYM doğru kabul etmiş diyen Mahfi Eğilmez , bunlar hoca değil mi biz bu sorunun cevabındayız ısrarla konuyu başka yerlere çekme inadı var arkadaşlarda olay arz şoku sorusu olmaktan çıktı. Bana bunun cevabını versin birisi ben uzatmayı keseyim yoksa burada kurs reklamı ve hoca reklamı yapmayı kessinler.
Burası herkesin tartışabildiği bir ortamdır fake hesaplarla gelip burada fısıltı gazetesi gibi kurs hocası güzelleme yapılmasına oldum olası karşı çıkarım sorunun cevabı da her ne zıkkım olursa olsun. Paralı asker gibi hoca reklamı yapılmasından gına geldi artık. Bu soruyu ÖSYM ye göre yanlış yapan bir sürü arkadaşımda dm den bu şekilde görüş bildirdiği için seni aydınlatmak istedimBana yazmadığını bildiğim halde şu dershane olayına da açıklık getireyim çünkü ben dershane yazdım zaten , bazen arkadaşlar akıllı telefondan foruma girip yazdıkları için mesajları otomatik düzeltme sebebiyle yanlış çıkabiliyordur millete de TDK başkanlığı yaparak yazdığı bir yanlış kelimeden dolayı iktisat bilmez kaymakam olmaz yaftası yapıştırmaya da çok meraklı bir sürü forumcu var burada sanırım.
Benim için bu konu kapanmıştır forumun adminleri var moderatörü var , ben burada hoca reklamı görmekten rahatsız olduğum için bunları yazıyorum gerisi onlara kalmış, ister yasaklarlar isterseler üstlerinden reklam parası kazanılmasına göz yumarlar.
-
gerek @yiğityılmaz gerekse @can-mavi hocam sizler bu grubun saygı duyulan , önculerindensiniz. yigit hocam basiniz sagolsun . sizi böyle tartismalar icinde gormek beni uzuyor
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Birbirlerini tanımayan insanlar, birbirlerinden ne isterler, neden atışıp dururlar anlamış değilim. Neyin kavgası bu? Sen benden daha populersin ben senden geride kaldımın mı yoksa kinin,hasedin, çekememezliğin mi...
Kardeş ismimizin cismimizin bile belli olmadığı bir mecrada ne popülerliği, ne kini, ne hasedi , ne cekememezligi..
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Kardeş ismimizin cismimizin bile belli olmadığı bir mecrada ne popülerliği, ne kini, ne hasedi , ne cekememezligi..
:))
-
@amirim kardeş açıkla işte bildiklerini ne kaybedecen millet sizin duyumlarınızı önemsiyor varsa bildiğiniz bir şeyler yazın
-
Yoksa @Ahmetdeniz2300 birazdan gelecek ️
-
Zaten asıl kaynaktan alınan duyum net bir ifade olurdu,virgülüne kadar hemde.yarım puan aşağı bir puan yukarı demek tahmin demektir.Tahminimiz bu yönde diye belirtin hiç değilse.Forumda duyum takip etmek anlamını yitirdi zaten arkadaşlar,çok az bir süre kaldı.Mülakata kalan arkadaşlara da şimdidem başarılar.
-
@darısı-başımıza ulan Ahmetdenize inanmadı kimse bende dahil olmak üzere söyledikleri birde harfi harfine tutuyormuş @Ahmetdeniz2300 kardeş bana hakkını helal et yine de ️
-
@darısı-başımıza bu platforma takılan insanların %90 gariban sınavı geçseler bile mülakatı geçmeyecekler gibi baksana kimsenin tanıdığı yok ösym de bakanlıkta ️
-
@darısı-başımıza duyum gibi önemsiz şeyler için rahatsız etmek istemiyorlar diyelim
-
@amirim hocam kaynak nedir acaba ipucu verseniz
-
@olursaekime hocam Allah aşkına önemsiz mi millet bir şeyler öğrenmek için çabalıyor amaç o şuan ️
-
Sakin olalım dostlar o kadar hiddetlisiniz ki duyum varsa bile geri kaçacak ..
-
@mülkiidareci ben söyliyeyim kardeşim kendi görüşü veya tahmini zorlamanın bir anlamı yok yazmıyor ya da çok ısrar edilmesini bekliyor
-
@darısı-başımıza sende az gariban değilsin
-
@Daywalkerss aynen kardeşim çok doğru ️
-
Herkese laf atarak bi şeyler elde edeceğini düşünenler var forumda. Saçma sapan tartışmalar dışında hiçbir şey yok bu sene burda. Bazı arkadaşlar duyumlarını söylese de söylemese de linç ediliyor hep de aynı kişiler tarafından. Böyle olunca da ben olsam ben de yazmam duyum olduğunda
-
merhaba arkadaşlar,
tahminde bulunmak bu sürecin en heyecanlı tarafı sürekli yorumları okumak vs biraz can sıksa da ortak tahminleri yapanları gördüğümüzde mutlu oluyoruz en azından ben öyleyim. buraya kadar her şey çok güzel ancak bi yerden sonra duyum diye yazılanlar var ve bunlar çok hoş değil koskoca devletin kurumlarından bilgi sızıyor da siz o bilgiyi getirip bu forumda paylaşıyorsanız vay halimize kaçla kapatırın içerden böyle duydum ya da böyle olacak gibi kesin ifadeler ösym’yi zan altında bırakır çünkü en güvenmemiz gereken kurum. neredeyse optiklerin okunmasına kadar bu formda iddialar döndü. fethullahçıların en kirli bıraktığı kurumların başında ösym geliyor soruların çalınmasından bahsediyorum. eğer böyle duyum diye sınav sonucuna dair bilgi paylaşılacaksa ben kendi adıma soru işareti koyarım? kimsenin devletin kurumunu küçük düşürmeye hakkı yok
-
Berat Albayrak istifa etmiş , Cumhurbaşkanı onayladı mı onaylamadı mı , ya da bakanın hesabı mı hacklendi bilinmez