2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@amirim kardeşim var irtibatım ama malesef onlar da bilmiyorlar , şundan dolayı sordum geçen sene de yanlış hatırlamıyorsam yiğit hocadan almıştın 70 dolmadı diye , bazen bilgiler yanlış oluyor bildiğin gibi, benimkisi sadece teyit amaclı doğru bilgiye ulaşmak, yanlış anlama lütfen
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@amirim kardeşim var irtibatım ama malesef onlar da bilmiyorlar , şundan dolayı sordum geçen sene de yanlış hatırlamıyorsam yiğit hocadan almıştın 70 dolmadı diye , bazen bilgiler yanlış oluyor bildiğin gibi, benimkisi sadece teyit amaclı doğru bilgiye ulaşmak, yanlış anlama lütfen
Yiğit hocayla hiç irtibatım olmadı ki ondan bilgi alayım, tanımam da kendisini.
-
@amirim hocam biraz daha detaylı bilgi verir misiniz?
-
Sırf cevap yazmak için üyelik açtım. Sessiz sakin forumu takip ediyorum ama bu arz şoku sorusu neden bu kadar abartıldı anlamadım. Ben de soruyu 2-3 cevabı yaptım ve bekliyorum ÖSYM ne karar verirse saygı duyacağım ama soruyu yanlış yapan arkadaşlara karşı çok bariz bir mobbing var. Yanlış yapanlar şu hoca ve 6 tane prof farklı yorumlamış argümanını gösterirken özellikle bazı arkadaşlar diğerlerini tenzih ediyorum 'O hoca mı yaa biz şu hocadan başkasını tanımayız ' o hoca 'dersaneci' yazmış kardeş sen önce 'dershane' yazmasını öğren sonra bir Prof eleştir. Bu ülkede anneni istememe, babanı reddetme hakkın var , çocuğunu bile istememe hakkın var ama 1 soruya itiraz etme hakkın yok mu anlamadım. Ben bu soruyu 2-3 yapmış birisi olarak cevabın değişmesine kesinlikle karşıyım eğer bu kadar zıt görüş varsa bu sorunun 'İptal olması ' taraftarıyım çünkü doğru diyende prof yanlış diyen de prof yani bu hocalar bu sınava girse çoğu hoca 12 net yaparken çoğu hoca 10.75 çıkaracaktı ve bu hocaların bile farklı düşünebildiği bir sınavda biz öğrenciler doğru cevaba nasıl ualaşabilecez orası zaten sıkıntının en büyüğü. Dediğim gibi bu sadece benim görüşüm iptal olmazsa bile saygı duyarım ama bazı arkadaşları da anlıyorum puanları 72-73 bandında ve bu soruyu doğru yapmış bütün tahminler 71-72 bandında olduğu için doğal olarak korkuyor ne kadar sorunun doğruluğunu savunurken karşındakileri, prof hocaları iktisat bilmezlikle , dershanecilikle , İstanbul üniversitesi prof da neymiş desede ya 1 sorum giderse ve baraj altında kalırsam ihtimali hiç aklından çıkmıyor bu yüzden de belkide fark etmeden kırıcı bir hal alıyor. Gerçekten bıktım şu muhabbetten ÖSYM hocaları 2 gün fazla mesai yapıp birdaha böyle arafta sorular sormaması dileğiyle iyi forumlar.
-
@arzsokusorusu keşke açmasaydın hocam biz sıkıldık bu arz sorusu muhabbetinden
-
@arzsokusorusu zaten zor yatıştı ortalık...
-
@suigeneris123 hocam valla dayanamadım biz yanlış yapanlar olarak bence Yüce Divanda yargılanmalıyız hatta Yüce Divanda yetmez İstiklal Mahkemelerinde yargılanmalıyız bence nasıl bu soruya yanlış deriz...
-
@amirim kardeşim bilgiler külliye veya bakanlıktan diyorsun yani ?
-
Mayısta kaymakamlık sınavı için çok güçlü duyumlar varmış. Bilgisi olan var mı?
-
Beyler ciddden skti artik ya arz sokuymus kapatn artk bu konyyu valla baska konu mu yok arz soku sanki cok zor bir soruymus gibi burda bir suru gorusler yorumlar.. bu bakis acisiyla para fiskalin de de soru iptali kesnlikle gerekiyo. Bir sorunun ustune bu kadar gidilmesi normal degil anlayin artik ve kapatin..
-
Madem üyelik açtık 2 kelam da biz edelim. Çok iyi bir gözlemci olduğumu düşünürüm ve her zaman tartar biçer ona göre yorumlarım. Buraların sessiz olması ne kadar çoğu kişi kabul etmesede sınavın beklenenden farklı gelmesi ve ezberin dışına çıkan tarzda soruların olması nedeniyle mesela yukarda 1 arkadaş geçen yıl 14. olduğunu söyleyip bu yıl 72.5 ile bekliyormuş. Ne kadar 20.000 kişide illaki dışarda daha çok kişiler var desekte ben öyle olduğunu düşünmüyorum ve 70'i geçenlerin en az %60'ının bu forumda olduğunu düşünüyorum ve düşüncelerim beni yanıltmıyacak biliyorum... Herkes tedirgin bir şekilde sadece bekliyor 72.5 üstü takım elbisesini yavaştan seçmeye başlayabilir. Unutmayın 1 oy 1 senatörün kaderini , 1 senatör dünyanın kaderini değiştirebiliyor. 70-72.5 arası arkadaşlarda sandıkları terk etmesin...
-
@discotheque, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Beyler ciddden skti artik ya arz sokuymus kapatn artk bu konyyu valla baska konu mu yok arz soku sanki cok zor bir soruymus gibi burda bir suru gorusler yorumlar.. bu bakis acisiyla para fiskalin de de soru iptali kesnlikle gerekiyo. Bir sorunun ustune bu kadar gidilmesi normal degil anlayin artik ve kapatin..
Sorma hocam ya iptalciler vs uniptalciler rekabetine dönüştü. Soru iptali haricindeki duyumlar şu aşamada daha iyi geliyor. Umarım baraj puanıyla kapatır da herkesin gönlünce olur
-
@can-mavi külliyeden duyum olayı nedir kardeşim daha önce külliyeden duyum alındığını hiç duymamıştım
-
@can-mavi Bilgiyi benden almadığını kendin çok iyi biliyorsun sana bu yazıyı yazdıran da. Sizi gerçekten Allah bildiği gibi yapsın. Nasıl bu kadar rahatça iftira atabiliyorsunuz.
Arkadaşlar size tavsiyem hiçbir yazarın size yazdırmaya çalıştığı yazıyı yazmayın. Yarın bir gün gerçekten hukuken sorumlu olursunuz mülakat sürecinde davalarla uğraşırsınız.
Cenazemiz var sizin gibi iftiracilarla uğraşıyoruz. Ayıp ya. -
@yiğityılmaz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi Bilgiyi benden almadığını kendin çok iyi biliyorsun sana bu yazıyı yazdıran da. Sizi gerçekten Allah bildiği gibi yapsın. Nasıl bu kadar rahatça iftira atabiliyorsunuz.
Arkadaşlar size tavsiyem hiçbir yazarın size yazdırmaya çalıştığı yazıyı yazmayın. Yarın bir gün gerçekten hukuken sorumlu olursunuz mülakat sürecinde davalarla uğraşırsınız.
Cenazemiz var sizin gibi iftiracilarla uğraşıyoruz. Ayıp ya.Birincisi hicbir yazarı birak hicbir kimse bana benim istemedigim bir şey yazdıramaz, bu kadar hukuk bilgisine sahip sizin gibi birinin de yazdığım iletide hukuken sorurumluluk araması ayrı bir olay, ayrıca yazmış olduğum iletide iftira nerede bunu da bir açıklarsanız sevinirim
-
@yiğityılmaz hocam başınız sağolsun. Size hoca diyorum çünkü sosyal medya platformlarında sizden gördüğüm desteği hiç kimseden görmedim. Bir gün olsun kitabım şöyle böyle iyi cümlesi kurmadan, şu kadar soru kesin yakalayacak diyenlerden olmadınız. Her baskıda hataları düzelttiniz başka hocalar gibi yeni baskı deyip 6 yıldır aynı kitabın kapağını değiştirip pazarlayıp tüccarlık yapmadınız. Aksine yeri geldi düzeltme notu paylaşıp yeni baskısını almaya gerek yok diye de altınızı çizdiniz. Görüyorum şu sıralar üç beş arkadaşın doğru yolda gittiğiniz için sizi lekelemeye çalıştığını. Siz yine kendi doğrularınızdan şaşmayın. Allah razı olsun, işiniz rast gitsin.
-
@yiğityılmaz ayrıca da neyi bilip neyi bilmediğimi nereden biliyorsjn8z, sizin ile daha önce Face de 1 2 yazışma haricinde herhangi bir iletişimimiz olmadığına göre bu şekilde bir itham yanlış oldu
-
@can-mavi ayrıca başınız sağolsun
-
@can-mavi ya bir de gerek mesajlardan gerekse iletilerden anladigim kadarıyla beni biriyle karistiriyorsinuz, beni kiminle karıştırıyorsunuz
-
@can-mavi beyfendi, sizi de yıllardır her sınav ve mülakat sürecinde değerli yorumlarınızla bu platformdan biliyorum. Hatta şöyle söyleyeyim 2017 yılı mülakatının açıkladığı gece 01.00-02.00 sularıydı. Belki hatırlarsınız. O dönem daima bu platformdan takip ediyordum. Hülasa eskiden biliriz seni. Şimdi bazı arkadaşlara laf anlatmaya, yapmadığın şeyleri açıklamaya çalışıyorsun çabaların beyhude. Boşver. Tartışma. Sen bu değilsin, uğraşma cahil cühelayla.
Herkese başarılar dilerim. Rabbim cümlenizi muvaffak eylesin