2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Yığılma 65-75 bandı.
Daraltılmış yığılma : 67,5-72,5 bandı. Şu aralıkta en az 750 kişi olur.
72,5 üstü 200-300 kişi olur.
70-72.5 arası sonucu tayin eder.Örneğin; 72,5 son kişi 238. olsun diyelim
72,25 - 72,00 bandında : 40 kişi olsun.
71,75 - 71,00 bandında : 100 kişi olsun.
Taban puan 70,75 hadi bilemedin 70,5 der kalır.Örneği değiştireyim 72,5 son kişi 197 olsun diyelim.
Bu durumda taban 70,5 bilemedin 70,25 olur.Son örnek 72,5 puanı olan son kişi 289. olsun diyelim.
Bu durumda taban puan 71,25 veya 71 de kalır.Şayet soru iptali olursa. Özellikle tarih ve Türkçe derslerinden olursa puanlar direk yükselir. Tarih sorusunu yanlış yapan sayısı minimum %80. Türkçe sorusunu yanlış yapan minimum %70. Dolayısıyla bu iki sorunun iptali taban puanı otomatik olarak 1,5 puan ve üstü etkiler.
Bu durumda yeni taban puan 72 ile 72,75 arasında kalır.
Benim eeyorumlamam bu şekıl
-
@bozkurtbey Ha bu yazdığım şartlar çoğu kişi tarafından ağır gelebilir yönünde eleştirilecektir fakat bu ülkenin liyakatli ve devletine sadık insanlara ihtiyacı var. 2,5 ortalama ile iyi kötü mezun olup 6-7 ay çalışıp bir de referans bulup kaymakam olmamalı en azından bazı şeyleri başarmış olmalı belli yetkinliğe sahip olmalı.hayirli geceler
-
Buradan da soru iptali hariç en yüksek 71,25 puanda, soru iptalinin 2 soru ile sınırlı olması durumunda da en yüksek 72,75 puanda kalacağı tahminimi yinelemiş oldum.
-
Gerçek bir tahminde bulunmak istiyorsak soru iptali olmaması durumda 72,5 üstü alabilecek durumda olan kişi sayısına ulaşmamız gerek. Neden bandı 72,5 yaptım çünkü çok ciddi sayıda 78-22 yaptığını düşünen var. Dolayısıyla buradan aşağıya inmek kolay ama bunun üstünde yapan sayısını tutturmak önemli. Ben 72,5 alan kişi sayısının çok yüksek olacağını düşünüyorum. Rakamla ifade etmem gerekirse 72,5 alan kişi sayısı 75 ile 110 kişi arasında diye tahmin ediyorum.
-
@Antimülakat bu yoruma göre 74 75 yapan ilk yüze girme ihtimali var ve 80 üstü yapan kişi sayısı ise 15 20 kişi civarında
-
@kaymakam1842 bende @Antimülakat yorumuna katılıyorum . 78 üzeri ilk 50 diye tahminliyorum
-
@KAMUCU-1 bu yorumlara göre ben takım elbisemi hazırlayayım hocam o zaman
-
@Antimülakat şimdiye kadar gördüğüm en mantıklı analiz .
-
@Antimülakat o zaman son kez bi tahmin alalım:)
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Antimülakat o zaman son kez bi tahmin alalım:)
Nokta atışı
-
Bu 71.75 puanı sadece bana mı takıntı yaptı acaba yatıyorum kalkıyorum bu puanı düşünüyorum
-
@can-mavi kardeşim sonunda milletin ümidini kırmış olmayalım. Aralık olarak başında beri 71,25 ve altında bekliyorum. Soru iptali olursa 72,75 ve altında diye ifade edeyim. Küsürat bile önemli olunca bu tahminden sonra baraj altında kalanlar haklarını helal etsinler. Şurada açıklanmaya ramak kaldı diye bunları açık şekilde ifade edeyim dedim. Sonuçta kimseyi ekstra mülakata çalıştırıp zaman kaybı yaratmak istemem. Ha sırf bu tahmin yüzünden 3-5 gün çalışırlarsa da haklarını helal etsinler. Bir de aman vebale girdin, giriyorsun, gireceksin mevzusu dönmesin. Üzülürüm
-
@Antimülakat kardeşim veballik bir durum yoktur diye düşünüyorum , sonuçta bunlar analiz-karşılaştırma- tahmin ekseninde yazdığımız şeyler
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Antimülakat kardeşim veballik bir durum yoktur diye düşünüyorum , sonuçta bunlar analiz-karşılaştırma- tahmin ekseninde yazdığımız şeyler
Diyor ve tekrar kenarda dursun diye yazıyorum 71 ile 72.5 arası tahmin.. nokta atışı ise 72
-
79 doğru 21 yanlış : 73,75 net. (Kesin mülakat diye düşünüyorum.)
78 doğru 22 yanlış : 72,5 net (Büyük yığılma 75-110 kişi diye düşünüyorum)
77 doğru 23 yanlış : 71,25 net (İkinci yığılma 60 kişi ve üstünde)
76 doğru 24 yanlış : 70 net. (Dananın kuyruğunun kesin kopacağı nokta diye düşünüyorum.)Sınavın üç yığılma tepeleri.
-
@can-mavi olsun kardeşim. Bu kulaklar ne beddualar işitti. Doğmamış çocuğumuza beddua eden oldu. Allah korusun biz kendimizi biliyoruz 5 yıl önceki GUY taban puan anketinde art niyetimiz yoktu, bugünde yok. Ama yinede temkini elden bırakmam, bırakamam.Sitede admin olunca bakış açımız daha fazla temkinden yana oluyor.
-
@Antimülakat haklisin kardeşim ne diyeyim, iyi iş yapmaya çalışan herkes karalanmaya göğüs geriyor maalesef
-
@Antimülakat hocam bu konuşmalar tamamen yoruma ve tecrübeye dayalı sadece bu verileri dikkate alıp gerçekmiş gibi algılanmaması gerektiğini bir kaymakam aday adayının bilmesi gerekir. Hiç değilse geçen seneyi düşünmesi gerekir özellikle son bir hafta 70 ile kapattığını neredeyse tüm forum inanmış, inanmak istemişti ancak sonuç tahmin edilenin çok uzağında kaldı. ezcümle bu verileri sadece bir yorum analiz olarak görerek sabırla 18 kasımı beklenmesi gerekir
NOT: Fikrine sağlık hocam güzel bir analiz olmuş -
Önümüzdeki sınava çalışacak arkadaşlara bir tavsiye vereyim nacizane , 1 ve 4 nolu cbk lara iyi çalışmak lazım ama bir müddet çalışmamak lazım değişiklik yolda galiba ...
-
Yıllar öncesinden bir anı ile olayı noktalayayım. Daha Facebook Grubu olarak İİBF ve SBF ailesini bir araya getirmek için çabalarken GUY sınavı geldi. Bir çok güzel il var. Antalya, Bursa, Ankara, İstanbul, İzmir falan... Harika bir sınav herkes harıl harıl hangi ili yazsam diye çırpınıyor. Çünkü tek bir il tercihi yapma hakkın var. Özelden yazan yazana. En az 50 kişiye cevap vermişimdir. Hanım söylenip duruyor telefon elinden düşmüyor vs. Dedim bu iş böyle olmayacak. Herkes dedim göndersin puanlarını anket yapacağım. Serde 10 senelik matematik öğretmenliğimiz var yaparız dedik bu işi. Demez olaydık...
Neyse tam 2.000 kişiden puan ve yazacakları il'in verisini topladım. Orandı orantıydı. Denklemde fonksiyondu. Üstel fonksiyonun belirli integraliydi aklına gelebilecek bütün kombinasyon permütasyon hepsini uyguladım. Ulan ne bileyim milletin olayı manipüle edeceğini en azından o kadar etmezler diye düşündüm.
Meğer bana gelen puanların yarıdan fazlası uçurma puanlarmış. Adam Bursa 84 puanım var demiş meğer puanı 76 gibi gibi. Neyse benim ankette Bursa ve İstanbul yüksek kapatır çıktı. Abi anketin önemine binaen puanı düşük olanlardan bazıları Bursa ve İstanbul u yazmaktan imtina ettiler. Daha sonra puanlar bir açıklandı. İstanbul tamam ama Bursa en düşük kapatan il oldu.
Olduk mu olayın papazı. Anlat anlatabilirsen derdini... Arkadaşlar yapmayın etmeyin art niyetimiz yok dediysekte dinletemedik. Şunu diyen bile oldu: Bunun eşi girecek sınava o yüzden Bursa'yı manipüle etti. Bir tanesi de hiç unutmam sen bu anketi dedi "Tuvallette yapmışsın."
O gün bugündür değil yoğurdu suyu bile üfleyerek içerim...