2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@can-mavi Mayıs duyumlarına ne diyorsunuz hocam?
-
@kaymakam1842 üç aşağı beş yukarı durum ortada. Net duyum yok ama beklentim hala taban puan seviyesinde her nedense. Soruların iptal durumuna göre de 70e yakın bir puandan en fazla 72lere çıkar diye düşünüyorum.
-
@can-mavi @Antimülakat hocalarim teşekkür ediyorum canınız sağolsun gönüller bir olsun yeter ki.
-
@109-dönem, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@can-mavi Mayıs duyumlarına ne diyorsunuz hocam?
Buna bu sınav sonucu açıklanınca cevap vereyim dostum
-
Bende aldığım bir bilgiyi paylaşmak isterim fakat net değil kimseye umut vermek istemem
71-72 gibi kapatabilir dendi sorduğüum kisı bunu tahmin mi etti yoksa direkt bilgimi bilmiyorum bende daha ayrıntısını soramadım
benim tahminim 73.75 idi -
@can-mavi tamamdır hocam takipteyiz
-
Dostlar bu duyum meselesinde maksat muhabbet olsun diye sordum yoksa ÖSYM den duyum almak imkansıza yakındır ki olması gereken de budur umarım emek veren herkes listede olur hepinize hayırlı akşamlar dilerim
-
@suigeneris123 saolun hocam paylaştığınız için
-
@Antimülakat düşüncelerinize katılıyorum. Aksi halde şüpheye düşürür sonuçlar!
-
70.75 veya 71.75 arası puan gelir diye tahmin ederken beklemek o kadar tatsız ki size tarif edemem.. Kendi tahminim de 72-72.50 bandına oturacağı yönünde. Hakimliği zorlayalım bari belli mi olur? Hakkımızda hayırlısı.
-
@Kymkm109 Aynı pozisyondayız sayın hocam. Bakalım neler olacak. Ben sınava hazırlanırken her zaman şöyle düşünmüşümdür: "%51 kazanacağım,%49 kazanamayacağım". Ama sanıyorum bu sınavda mülâkat olmayacak sınırdan. Bakalım neler olacak. İyi geceler diliyorum herkese.
-
Genele bir sorum var , anketten de çıkar mı bilemiyorum ama . Sınavda yığılmanın olduğu aralığı öngörebilen var mı ?
-
@KAMUCU-1 71-73
-
@k-k Bu biçimde düşünmemin nedeni de ÖSYM'dir. Bu sınav evet "çok çalışan" ile "çalışmayan"ı ayırıyor tamam ama maalesef "çok çalışan" ile "çalışan"ı ayırmıyor; herkesin yapacağı sorular kolay oluyor ama sözüm ona zor sorular saçma oluyor. Kaliteli olmuyor Kaymakam Adaylığı sınavı bence.
Diğer taraftan bu sınavın (ve Yargıçlık-Savcılık sınavı) karakteri de rasyonel değil bana göre. Ne bileyim sosyoloji nasıl sorulmaz diyorum,Orta Asyadaki dönemimizden nasıl sorulmaz,siyasal geçmişimizden nasıl sorulmaz diyorum. -
@KAMUCU-1 68-72
-
@k-k, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@k-k Bu biçimde düşünmemin nedeni de ÖSYM'dir. Bu sınav evet "çok çalışan" ile "çalışmayan"ı ayırıyor tamam ama maalesef "çok çalışan" ile "çalışan"ı ayırmıyor; herkesin yapacağı sorular kolay oluyor ama sözüm ona zor sorular saçma oluyor. Kaliteli olmuyor Kaymakam Adaylığı sınavı bence.
Diğer taraftan bu sınavın (ve Yargıçlık-Savcılık sınavı) karakteri de rasyonel değil bana göre. Ne bileyim sosyoloji nasıl sorulmaz diyorum,Orta Asyadaki dönemimizden nasıl sorulmaz,siyasal geçmişimizden nasıl sorulmaz diyorum.Ya da kamu yönetiminden. Çevre ve şehircilikten. Bölgesel kalkınmadan. Sınavın çehresi değişmeli bencede.
-
@osaduman hocam siyaset bilimi , Turk dis politikasi veya Turk siyasal hayatindan da sorulabilir bence
-
@sbui61, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@osaduman hocam siyaset bilimi , Turk dis politikasi veya Turk siyasal hayatindan da sorulabilir bence
Tabiki hocam yelpaze genişletilebilir. Bunlardan herhangi biri Ocak Nisan aralığındaki imalat sanayi oranını bilmekten daha kaliteli ve mesleğin ağırlığında olacaktır.
-
Daha neler arkadaşlar ya. Zaten insan hakları türkiye ekonomisi gibi uçsuz bucaksız konuları barındıran ve idare hukuku gibi tedvin edilmemiş derya deniz kanunların olduğu branşlar var. Bahsettiğiniz derslerin bunlardan farkı yok. Şurda bu sınav için bir mevzuat çerçevesi bile oluşturulamamışken bir de bahsettiklerniz de mi dahil olsun ciddi misiniz gerçekten??
-
@siyasalllııı :))))bencede oldu olcak ingilizcede koysunlar tam olsun