2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
-
@Antimülakat hocam gece gece güldürdun sagolasin Allah ta seni guldursun sen uğra bizim foruma ara ara
-
@Antimülakat son yoruma koptum hocam
-
Atarsa 8 Dostlar...
-
@Pisagor kardesim tam seni etiketleyip yazıyordum nerede kaldın diye :)))
-
@alpkaim tamamdır siteyi satma durumu olmazsa bir ayağımız hep burada. Satsak da burada oluruz o da ayrı da. Hepsinden ayrı olarak siteyi satma durumumuz da yok. Sadece satma durumda ne olurun cevabını da vermek istedim
-
yeni maliye bakanı LÜTFİ ELVAN
-
@Antimülakat ne satması hocam yanlış yere mi yazdin
-
@alpkaim yok hocam öyle bir durum merak etmeyin. Burası evimiz, kalemiz dediysek bu baki inşallah
-
@Antimülakat ıns hocam
-
@alpkaim reis adam buranın admini ; yani köyün ağası, sataram bu köyü diyor
-
Genel olarak bilgiler iptal soru olmadiği yönünde bu sevindirici
-
@KAMUCU-1 bizimkisi biraz köyün deliliği oluyor kardeşim. 2012 de birlikte mezun olduk biliyorsun. O gün bugündür bu işleri takip etmek, içerde kalmak en büyük delilik sen daha iyi bilirsin. Her sınavın ayrı hikayesi, ayrı süreci, ayrı stresi... Bu köyün delisi olmasak kim katlanır buna. Neyse ki sizin gibi hatırlı, gönüllü dostlarımız var ve bir o kadar da şu forum sayesinde yeni eklediklerimiz...
Bu yüzden biz köyün malikinden ziyade delisi olduğumuzu düşünüyoruz. Haa memnun muyuz halimizden memnunuz çok şükür.
-
@bozkurtbey Kardeşim amacım tartışma çıkarmak değil ama YDS ve 2.75 mezuniyet şartı olması konusundaki düşüncene katılmıyorum.Sebebi ise YDS den çok iyi puan aldığı halde bir yabancıyla karşılıklı konuşamayan arkadaşım var ve yine iyi bir YDS puanı sayesinde 2 yıl önce iyi bir kuruma girip şu anda sınava soksan 50 bile alamayacak bir başka arkadaşımda var yani YDS şartı kesinlikle rakip eler ama her YDS puanı alanında İngilizce konusunda çok da donanımlı olduğunu göstermez.Diğer bir husus ise diploma puanı hiçbir zaman ölçüt olmamalıdır.Çünkü bazı insanların aklı sonradan başına geliyor ve bir süre ciddi emek sarfettikten sonra diploma notu 3 üstü olan insanlardan çok daha iyi seviyelere ve konumlara gelebiliyor ,bu yüzden diploma notu şartı büyük haksızlık olurdu diye düşünüyorum .Son 5 yılda bunların hepsinin canlı örneklerini çevremde çokça gördüğüm ve duyduğum için rahatlıkla dile getirebiliyorum.Bana göre en önemli ölçüt kaliteli soruların hazırlanması ve gerçekten çok emek veren ile az emek vereni ayırt edecek türden olmasıdır.Yine söylüyorum amacım tartışma çıkarmak değil sadece düşüncelerimi dile getirmek
-
@Antimülakat, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@KAMUCU-1 bizimkisi biraz köyün deliliği oluyor kardeşim. 2012 de birlikte mezun olduk biliyorsun. O gün bugündür bu işleri takip etmek, içerde kalmak en büyük delilik sen daha iyi bilirsin. Her sınavın ayrı hikayesi, ayrı süreci, ayrı stresi... Bu köyün delisi olmasak kim katlanır buna. Neyse ki sizin gibi hatırlı, gönüllü dostlarımız var ve bir o kadar da şu forum sayesinde yeni eklediklerimiz...
Bu yüzden biz köyün malikinden ziyade delisi olduğumuzu düşünüyoruz. Haa memnun muyuz halimizden memnunuz çok şükür.
Bizim ki işin latifesi tabi ki, arkadaş Adminle tanışsın istedim sonuna kadar da haklısın , eğer bu işin delisi olmasan kimse bu cefayı , bu süreci çekmez , yaşım geldi artık der geçer köşesine oturur , biz sınırları zorluyoruz Allah’ta görür yardım eder inş. İnsanlara faydalı olmanın vermiş olduğu hazzıda tatmışsınız bu çok belli . Bizim için de süreci forumda geçirmek gayet keyifli ayrıca güzel dostlar da edindim sağolsunlar hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlar.
Umarım burada ki herkes gönlünün ekmeğini yer ve emekleri boşa gitmez. Hayırlı geceler yeni duyumlar dilerim.
-
Ermenistan yenilgiyi kabul etti.
Karabağ Azerbaycanındır!
-
Hocalı ' dan beri diridir kinimiz...
Zaferin kutlu olsun can Azerbaycan ...
-
Banimiz Cumhuriyerin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Grubumuzla bağlantılı olarak 10 Kasım 2016 günü vatan haini alçaklar tarafından katledilen Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’e şehadetinin yıldönümünde Allah’tan rahmet diliyorum.
-
Ulu öndere saygı ve sevgiyle
-
Her nefeste minnetle anacağız