2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor 80.143 hocam sıralama 155 idi. Bu arada sonuçlar geçen sene 3 Aralıkta açıklanmış 6 gün önce açıklanmış takvimden.
-
@slimreaperr tamm işte kesin cuma:)
-
@slimreaperr geçen sene 1 ay degildi sanki takvimdeki süre 1 gün erken aciklandi diye hatirliyorum. Emin misiniz??
-
@discotheque Siz öyle söyleyince ben de emin olamadım o konuda geçen senenin takvimini bulmak gerek sanırım.
-
Geçen sene 1 gun erken aciklandi
-
-
Arkadaşlar kesin benzeri olacak diye birşey yok ama eylül yds beklenenden 4-5 gün önce açıklandı. 27 eylül sınav, 22 ekimde açıklandı
-
@fkoseli dostum çünkü onun açıklanma tarihi 22 ekim, yani illa 1 ay diye bir tarih belirlenecek değil yds için zaten 22 sini belirlemişler
-
@can-mavi tabi bu demek değil ki ösym illaki 18nini bekleyecek , en geç 18 i
-
9 Kasım sınavının açıklanma tarihini ÖSYM 4 Aralık olarak ilan etmişti takvimde, 1 gün erken açıkladı. 5-6 gün erken açıkladı diye bir durum yok geçen yıl için.
-
@can-mavi ben nedense 1 ay süre belirlemişlerdi diye hatırlıyorum, öyle aklımda kalmış
-
Bu sessizligi birinin bozmasini bekliyor herkes
-
@can-mavi şimdi duyumculara göre sınav cuma günü mü açıklanıyor
-
Bı sessizlik hayra alamet değil. Şimdi duyumlar artmalıydı
-
@kymkm06 forumda o şekilde yazan arkadaşlar mevcut ancak benim bir duyumum yok
-
Saatler geçmiyor
-
Şöyle güzel bir duyum ile gelen olsa da hareketlilik olsa ️
-
Spora yazılıcaktim dur kaymakamliga hazırlanayım sonra dedim, sonra bidaha niyetlendim dur açıklansin öyle başlarım diye diye 5 ay geçmis , açıklansinda rahat kafayla spora başlasam
-
@Pisagor bu sefer de mülakat olur inşallah. Bir süre daha gidemezsiniz :))
-
@Pisagor sen deyince aklıma geldi , ben de böyle diye diye 3 senedir erteliyorum