2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Tam da "forum sessiz" denilen bir anda...
-
@discotheque ama dışarıdan da çok kişi eklendi.
-
@geliruzmanı07 olsun, 71 le kapadiysa agir trol yenmis demektir listede
-
Bizim listede 71 uzeri 202 kisi var ... Bence 400 'ün yarısı bizim ankette var mıdır, münkün
-
Listede trol olduğu aşikar lâkin ne düzeyde olduğunu bileneyiz
-
@discotheque hocam düşük kapatsinda isterse listenin %90 i troll olsun problem degil
-
@can-mavi vardır hocam sen herkesi topladın
-
@can-mavi boyle birsey varsa bu sene burada inanilmaz data toplanmis, forumun bilinirligi ve katilim aşiri artmis demektir...
-
@sbui61 insallah..
-
Arkadaşlar özelden de çok soru sorulduğu için buradan yazayım.
Öncelikle benimki de sadece bir duyum. Sağlamlığına güvendiğim için paylaştım. Ben şahsen bizzat kendim ulaştığım duyuma bile ne kadar sağlam olsa da çok inanıp kendimi kaptırmam size de böyle şeylere itibar etmemenizi tavsiye ederim. Bana bugün gelen bilgi böyleydi 'şimdilik' iptal yok dendi ama yarın soru iptal edebilirler mesela ve her şey değişir. Bu kadar tartışmalı sorular soran kurumdan her şey beklenir. Kendinizi her ihtimale hazır tutarak hayatınıza devam edin naçizane önerim.
Hayırlı forumlar -
@discotheque kesinlikle haklısın imkansız 74 ten aşağı kapatmaz
-
@sbt aynen öyle heyecanlanmadan beklemek lazım. Benzer duyumları olan farklı kişiler de paylaşırsa güzel olur.
-
@sbt hocam siz girdiniz mi sınava şayet girdiyseniz sakınca da yoksa sizin için netiniz kaç
-
@kaymakamadayı19 bu sınav iptalsiz 74 ile kapatırsa sınav zorluk derecesi geçen yıl düzeyinde olsaydı 81-82 ile falan kapattırdı hocam o zaman
-
@kaymakamadayı19 nereden geliyor bu eminlik kesin ifadeler kullanıyorsunuz
-
@raskolnikov1 çünkü kendisi 73,75 net yapmış, kendisinin bir tık üstü net söyleyip totem yapıyor sanırsam.
-
@alpkaim girdim evet, 80 üstü diyelim
-
@sbt maşallah hocam puanınız çok güzel duyum alıp burada paylaştığınız için tekrar tesekkurler
-
@sbt çevrenizde Sınava girenlerdeki yığılma hangi aralıkta Hocam , netiniz de çok iyiymiş tebrikler
-
Ben de tahminde bulunmak istiyorum. Forumdaki sessizlik ve geçen seneki sınava göre değerlendirmem 72-73 bandında kapatacağı görüşündeyim