2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@KAMUCU-1, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@darısı-başımıza ya ona Allah akıl fikir versin , burda insanların ne çektiğini ne emek verdiğini ne hallerde beklenti Sahibi olduklarını bilmiyormuş gibi insanları dalgaya alıyordu Leyla
Attıklarına kendi de inanıyordu bence:)) Afili bir girişi vardı siteye
-
Arkadaşlar geçen sene 22. Olan bir kardeş vardı ismini vermeyeyim ayıp olur bu mesajı okuyorsa mülakat için umudu varsa bana ulaşırsa buradan sevinirim ..
-
@suigeneris123 dostum 2018 de mülakat açıklanmasını bekliyoruz bir kişi yarım saat önce hesap açıp "loading" yazdı 20 dk sonra açıklandı
-
-
@maer çok fenaydı cidden...
-
@özmerlin_06 bilmiyorum yeni bir hesaptı sadece
-
2018 de loading yazan hesap @Asımın-nesli idi ve yeni hesap değildi...
-
2019 başlığını okurken @kuruhasan yorumu pek hoşuma gitti, 'trol ilan edilenler haklı çıkıyor' Umarım bu yılda aynı olur
-
Bakanlıktan duyum almakla ÖSYM den duyum almak farklı şeyler . 2017 sınavında da 23.00-00.00 gibi bi aralıkta açıklanmıştı yine biri gelip 15-20 dakika önceden yükleniyor yazmıştı .
-
Selam Aleyküm arkadaşlar, iki mülâkat görmüş, Mülkiyeli bir kardeşiniz olarak yazıyorum, şöyle bir maruzatım var; Kaymakamlık sınavının konu dağılımında bir düzenlenme yapılması gerekir diye düşünüyorum, örneğin; 14 Türkçe sorusu çok fazla gibi onun yerine en az 7 idari yargı sorulsa daha iyi olur sanki ? Bir Mülki idari amir, -günümüzde yargısal yetkisi çok sınırlanmış olsada- il, ilçe idare kurullarına başkanlık edip 3091 S. Kanun vb gibi bir çok idari yargı konusu olacak yetkileri olması hasebiyle idari yargıya hakim olmalı diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Saygılar.
-
@olursaekime, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bakanlıktan duyum almakla ÖSYM den duyum almak farklı şeyler . 2017 sınavında da 23.00-00.00 gibi bi aralıkta açıklanmıştı yine biri gelip 15-20 dakika önceden yükleniyor yazmıştı .
-
@giovani evet o arkadastı sağolsun
-
Yönetmelikte yazan "Türkiye'de insan hakları ve demokratikleşme" dersinden de ya Türkiye ibaresini çıkarsınlar ya da Türkiye ile ilgili insan hakları sorusu sorsunlar. Nuremberg ve Virginia haklar bildirisi soruları mesela uçsuz bucaksız yerler 6 soru için 54 soruluk hukuk kısmına çalıştığımız gibi çalışmak zorunda kalıyoruz yine soru olmayacak yerden geliyor.
-
Ben açıkçası gerek kaymakamlık gerekse sayıştayın test sınavı olmak üzere biraz şans faktörünün insafına adayların bırakıldığını düşünüyorum. Tamam mevzuatı yalamış yutmuş aday zaten derecelik başarılar elde ediyor onlara laf yok ama sınavlarda öyle gelen sorular oluyor ki sanki sınavı yapan mercii,resmen üfür eğer tutarsa ne âlâ diyor.
-
@Ömermuhtar bu arkadaşa ulaşmak lazım
-
@maer yok asımın nesli adlıydı hocam yanlış hatırlamıyorsam
-
@Ömermuhtar pardon hocam görmeden yazdım
-
@ilhannnn Evet, çok haklısınız. Ayrıca İdari Yargı daha spesifik İYUK,BİM,Danıştay Kanunlarını içeriyor bu cihetle saydığım belli başlı mevzuatlar dışına çıkmadan soru sorulabilir.
-
@devletialiyye hocam bu sene ki netiniz kaç acaba. Geçen sene mülakata girmiş olanlardan ben dahil çok yüksek yapan pek yok ancak yine de bir korku sarıyor. 4 5 kişi var şahit olduğum. Netimizin düşmüş olması tesadüf mü yoksa bu sınav düşük mü kapatacak?
-
https://twitter.com/TheMasters/status/1326232433373704194?s=19
İmkansız diye bir şey yokmuş arkadaşlar