2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Bu sınav 70 ile kapatacak.
-
73 74 görmez.
-
@dervisoglu forumdaki sessizlik sizce neden
-
@ryu753 Hiçbir bilgim yok bu sene ikinci girişim sınava. Geçen senede az biraz takip ediyordum forumu. Duyum vs çok geliyordu bu sene nerdeyse hiç yok
-
@dervisoglu bu senede baya duyum var bence
-
@ryu753 netlerin düşüklüğünden bence facebooktada aynı geçen seneki hareketlilik yok
-
@ryu753 Sessizlik konusunda iki tahminim var
- 75 ve üstü çok kişi var ve foruma uğramıyorlar
- 70alti çok kişi var zaten barajı geçemediği icin girmiyordur foruma ya da hakimlik sınavına hazirlaniyordur
-
@dervisoglu bence insanlar yoruldu, foruma baktıkça da yorgunluk artıyor. Hal böyle olunca biraz oluruna bıraktılar...
-
@srsmn 3 kişinin duyum yazdığını gördüm ahmetdeniz daywalkers birde 71 ile kapaticak diyen arkadaş
Ahmetdenizi saymıyorum zaten
-
@Antimülakat İnan o yorgunluk bende de var 20 günde çöktüm
-
@dervisoglu gerçekten yaşlandım şu sınavın sonucunu beklerken...
-
Süreci sakıza çevirmişler. 3 milyon kişinin girdiği sınavla bu sınav nasıl aynı sürede açıklanır? Anlamak güç!
-
@Antimülakat hocam sizin duyumunuz var mı
-
Forumda hicbir süreçte omayan bir arkadaş sınavin açıklanmasına 1 hafta kala hesap açıyor baraj için net bilgi veriyor 80 üstü aldim diyor siz de buna inanıyorsunuz......doğru da olabilir ama yanlıs zaman.....amaç polemik değil ama yeni hesap açıp yazanlara temkinliyim kimse kusura bakmasın zira kaç kişi yasaklandı hesrkes biliyor.....
-
@Antimülakat Einstein güzel söylemiş: ''ich möchte eine köfte'' Anlamı: ''Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemek deliliktir.'' Artık aynı sohbetler dönüyor. Bundan bence
-
@onuktekin ne kadar ekmek o kadar köfte diye okudum.
-
@dervisoglu Ahmet deniz kayboldu 4 soru 2 şık değişim 2 iptal demişti bence bizi takip edip okuyordur. @Ahmetdeniz2300 yaşıyorsan özelden mesaj at ️
-
@darısı-başımıza ya ona Allah akıl fikir versin , burda insanların ne çektiğini ne emek verdiğini ne hallerde beklenti Sahibi olduklarını bilmiyormuş gibi insanları dalgaya alıyordu Leyla
-
@Antimülakat, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@dervisoglu bence insanlar yoruldu, foruma baktıkça da yorgunluk artıyor. Hal böyle olunca biraz oluruna bıraktılar...
Şahsen yorgunluğu falan geçtim sınava girdiğim andan beri e4’üme c5 açılmış gibiyim
-
@srsmn keine solchen 5 köfte für 3 Kuruş