2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Amiree Netlerimi tam olarak hesaplamadım, net birşey söyleyemeyeceğim ama ümitsizim, 6-7 soru beliryecek sıralamayı, inşallah 70 üstü muvaffak olur.
-
@ilhannnn, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Yönetmelikte yazan "Türkiye'de insan hakları ve demokratikleşme" dersinden de ya Türkiye ibaresini çıkarsınlar ya da Türkiye ile ilgili insan hakları sorusu sorsunlar. Nuremberg ve Virginia haklar bildirisi soruları mesela uçsuz bucaksız yerler 6 soru için 54 soruluk hukuk kısmına çalıştığımız gibi çalışmak zorunda kalıyoruz yine soru olmayacak yerden geliyor.
virginia kitaplarda vardı anayasa kitaplarında bile vardı nürnbergde düşürdüler insanları çalışan insanlar diğer şıkkı görünce atladı böyle zor soru soruyorsanız düşürmeyin bari insanları;)
-
Bu sınavın sonucunu bekleyen pek fazla kimse yok çoğu kişi sınav bitimi veya sorular açıklanınca havlu attı ilgilenmiyor bile artık
-
@iktisat2020, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bu sınavın sonucunu bekleyen pek fazla kimse yok çoğu kişi sınav bitimi veya sorular açıklanınca havlu attı ilgilenmiyor bile artık
Açıkcası ben bu yoruma katılıyorum. Biraz sessizlikte bundan
-
Soru iptali yok diyorlar ama ben tarihten boğazlar sorusunun iptal olacağını düşünüyorum sorunun soruluş tarzı ve boğazlar sorununun möntro ya kadar kesin çözülmemiş oluşu sovyetler için boğazların hayati önemi nedeniyle o soru iki doğru cevaplı bir soru ve hak gereği iptal olması lazım
-
@iktisat2020 evet hocam 75 ustu yapanlar zaten kazandik modunda 70 in alti da bu seneden gecti diyip ugramiyor buraya geriye ne kaldi 70 ile 75 arasi kaldik biz bize
-
@sbui61, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@iktisat2020 evet hocam 75 ustu yapanlar zaten kazandik modunda 70 in alti da bu seneden gecti diyip ugramiyor buraya geriye ne kaldi 70 ile 75 arasi kaldik biz bize
listenin birincisi bile takip ediyor 80 üstü hakkında mesaj at nasıl anında cevap yazıyorlar sana
-
@iktisat2020 liste 1. si 87 net yapmis Turkiye 1.si olabilir muazzam basari sahsen 85 neti gecen max 5 kisi oldugunu dusunuyorum
-
@sbui61, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@iktisat2020 liste 1. si 87 net yapmis Turkiye 1.si olabilir muazzam basari sahsen 85 neti gecen max 5 kisi oldugunu dusunuyorum
5 kişi deme çok kolay bu sınav ösym de çok kaliteli sorular sormuştu 85 i geçemiyorsak bu sorularla ... en az 100 vardır
-
@iktisat2020 yok hocam işin dalga boyutuna girmiyorum az once soyledigimi biraz daha genisleteyim 85 ustu max 5 kisi oldugunu soyledim 80-85 arasi da max 35 kisi oldugunu dusunuyorum.
-
Arkadaşlar az önce bir arkadaş 2017 Yazılı sınavının 23.00-00.00 arasında açıklandığını söyledi. Acaba yine böyle bir şey olabilir mi yoksa sadece mesai saatlerinde mi açıklanır ? Ben de çok.yiprandim valla 23 koca gün oldu bir sınavı açıklayamadilar. Bu en az bin kişi merak içerisinde bu sınavı bekliyor
-
@zzzz evet "asım" kısmını hatırlıyor gibiyim de nesli varmıydı hatırlayamadım
-
@bozkurtbey onu ben yazdım da 2017 mülakat sonuçları için yazmıştım üstad
-
@maer vardı vardı o acı gün unutulur mu
-
Arkadaşlar Açıklanacağı muhtemel günlerde kaymakamlık şubeyi arayın geceleri şansınıza gece açarlarsa telefonu yüksek ihtimalle o gece açıklanır tahminen Asım kardeşte böyle yapıyordur
-
@olursaekime mülakat sonucları geçen yılda gece açıklandı galiba ben yazılı için merak ettim hocam acaba ÖSYM mesai saatlerine bağlı kalır mı diye
-
arkadaşlar geçen sene mülakata girip bu sene netini düşüren kaç kişiyiz? en çok merak ettiğim nokta burası çünkü yüksek bekliyordum düşük geldi demekten daha reel bir düşüş olduğundan bu senenin tahminlerine de yansır ben 81’den 70 e düştüm var mı aramızda böyle olanımız
-
@musavirim 81,40 ta benimdi geçen yıl, bu sene 71,75 bekliyorum.
-
@musavirim geçen sene 77.75 bu sene 73
-
2019-81>2020-74,5