2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
beklenmedik bir sonuçla karışı karşıya kalacağız gibime geliyor.
-
@kaymakam1842 ne gibi ?
-
@kaymakamadayı19 hepimiz düşük beklerken yüksek kapatacak gibime geliyor tamamen his tabi bu kadar sessizlik olağan değil duyumu alan yüksek alıyorsa sırf linç yememek adına yazmıyor olabilir
-
@erickcartmann ne gibi manipülasyon hocam
-
Arkadaşlar bence bu sınav yüksek kapatmayacak ama.71-75 arası yaklaşık 400 kişi var gibi bence yığılma burada olur
-
@kaymakam1842 2019 sendromu olarak kalacak bu galiba hocam
-
@bozkurtbey sizin baraj tahmininiz kaç
-
@menekşe ben iptalsiz 72-72.75 arası, iptal olursa 73.8 falan olur diye bekliyorum.
-
@bozkurtbey ben soru iptali olacağını düşünmüyorum olursa şık değişimi olur diye düşünüyorum
-
@darısı-başımıza ben de iptal ve şık değişikliği olacağıni sanmıyorum. Bence baraj 72'nin altına inmeyecek 73'ü de görmeyecek gibi
-
Çok zor bir süreç beklemekten yorulduk yeter ÖSYM ömrümüzü yedin bee.
-
soru iptali olmadığı yönünde bir duyum aldım arkadaşlar
taban puan hakkındaki goruslerimi soylemistim daha onceden .
-
@erickcartmann kaç demiştiniz hocam
-
@erickcartmann neydi hocam bi daha söyleyin taban puanı size zahmet.
-
@erickcartmann taban puan hakkında duyum var mı peki
-
@erickcartmann baraj tahminiz 71.75 hocam. Manipülasyon olduğunu söylüyorsunuz. Sonra da iptal olmadığına dair duyumum var diyorsunuz. O zaman baraj hakkında da duyumunuz var ki manipülasyon diyorsunuz diye düşümdüm :))
{Duyumsuzluk bu hale getirdi}
-
hocam taban puan hakkında ise 71 küsür demek geliyor içimden .
. Öncüllü sorular çoktu. Mesela Belwdiye kanunundan gelen kentsel donusum sorusunu kanunu gayet iyi calismamiza ragmen ben ve arkadasim yapamadik .
. Türkiye ekonomisi kismindaki sorulari zaten grubumuzun öncü isimleri degerlendirdi . Ama soyle bi analiz yapmak isterim . 2018 sinavinda ekonomik veri soru sayisi azdı , 2019da 5e yukseldi , 2020dede yanilmiyorsam 7 soru falan oldu . artış trendi var . ileriki sinav icin korkutmuyor degil .
.Insan haklari hakkinda hicbir sey soylemek istemiyorum .
.Türkçe kolay gozükse bile cevap anahtari aciklandiginda bircok aday beklediginden dusuk bi sonucla karsilasmistir buyuk bi ihtimal.
.Anayasa ve iktisat gercekten kolaydi . Bu da netlerin 70ler civarinda yigilmasini sagladi diyebiliriz. Malum iktisat gercekten zorlanilan bi alandi fakat bu sinavda bircok arkadas beklediginden iyi netler yapmislardir.
.İdare hukuku kolaydan zora , zordan imkansıza dogru bir seyir izlemis uçsuz bucaksiz kanunlardan yapilmasi imkansiz sorular geldigine hepimiz hemfikiriz sanirim
.En cok guvendigim alan Ataturk ilke inkilap tarihiydi mesela ama 1 bucuk netim varSon olarak tekrar belirtmek isterim .
Kanaatimce 71 kusurle kapatir ama duyumum herhangi bir iptal olmadigi yonunde -
Soru iptali yok herkes için hayırlı olsun. Kaynağım %99,9 sağlam. Kim ve neresi olduğunu belirtmeyecegim.
Düşük kapattığı bilgisini aldım ancak 400 dolmuş. Baraj 70 değil. -
@siyahadam hocam çok sağolun tam günündemi açıklanır sizce
-
@siyahadam hayırlısı artık