2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
ayrıca @genclerbirlikli @pareto_wilfredo merhabalar
-
@pareto_wilfredo bu sene hiç konuşmadı.Bence artık bir selam verir.
-
@ryu753 hocam yanlış paretoyu etiketlemişiz
-
-
@kaymakam1842 hahaha evet gördüm
-
Gecen sene kutluay kararli 27 kasimda sinav aciklanmadan 6 gun once kaymakamlikta 2 iptal var kop ve rant diye tweet atmisti, bu sene ise kimsede haber yok ilginc...
-
@zzzz malesef ilacınız bende değil hocam
son günler ve son yorumlar :
1-enerjinizi fazla harcamayin bir çoğunuz mülakat süreci görecek o süreç çok daha sancılı geçecek sakin olun arkadaşlar.
2- net paylaşımlari, duyumlar ve geçen seneki şoktan sonra ya bu yıl da yüksek kapatırsa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
3-idare, tr ekonomisi, tarih ve insan hakları soru ve cevaplarıni düşününce de bu sınav YÜKSEK kapatamaz diyorum sonra kendi kendime.
4- sabit olan : bu süreçten keyif alın ve tek seçeneğiniz olmasın diyorum.
Şimdiden başarılar dilerim, hakkımızda hayırlısı olsun. -
@kamikaze hocam gecen seneki kadar yuksek kapatmayacagi asikar ama cok dusuk de kapatmayabilir, kimse bilemiyor, öngöremiyor ki...
-
-
@kaymakam1842 @ryu753 ve diğer tüm dostlar, hepinize merhaba
Başlığı ve süreci takip ediyorum ben de ancak yorum yapmak işini daha çok @Antimülakat kardeşime bırakıyorum. Çünkü o sınavı daha yakından takip ediyor ve benden daha isabetli yorumlar yapıyor bu seneki sınav için. Malumunuz bu yıl ki sınav ve gündem yoğunluğundan çok bölündüm, buraya açıkçası çok fazla ağırlık veremedim. O eksikliği dediğim gibi @Antimülakat en sağlıklı biçimde kapatıyor.
Ama tabi merakla, heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı. O gün geldiğinde yine burada olacağım. Çalışmalar hazırlayacağız yine sürece dair. Gelecek yıl sınavını ve tabi bu sınavın mülakatlarını konuşacağız -
@zzzz merhabalar hocam, duyum değilde duygu paylaşımı yapayım 2019 çok fena korku salmış yüreklere, ne hesaplar ne anketler ne veriler ne duyumlar hepsi ama hepsi 72(-/+0,5) gösterirken hala 75 ve üzeri olabilir mi şüphesinin derin sancısını yaşamaktayız... sonuçlar herkes için hepimiz için hayırlara vesile olsun şimdiden iyi akşamlar arkadaşlar...
-
@discotheque Kutluay hocaya ulaşamaz mıyız yine acaba kardeşim
-
@darısı-başımıza bilmem
-
siz de vakit geçiyormu ya bende geçmiyor.
-
@amirim yok mudur bir duyum hocam
-
-
@darısı-başımıza daha temkinli olabilir çünkü kendisinin değimiyle kulağı çok çınlatıldı geçen sene
-
@zzzz halkı olabilir biz geçen sene buralarda değildik anlayışla karşılarız sonuç itibari ile onunki de duyum
-
Arkadaşlar eşdeğerlik belgesini 2019 mülakatı için yüksekögretim kurulundan alarak gönderenler, 2020 mülakatı için tekrar alması mı gerekecek yoksa 2019 da gönderilen yeterli olacak mı? Mülakata kalacağımız bile belli değil evet ama geçen yıl Kaymakam Adayları Şb. Md.lüğünü sonuç açıklandıktan sonra aradığımda "şimdiye kadar niye talepte bulunmadın!" demişlerdi. Bu konu ile ilgili müdürlükten bilgi alan var mı acaba?
-
cok buyuk manipulasyonlar var. gerek instagram facebook anketlerinde gerekse burada.