2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@johnwick bu arada ÖSYM nin de çalışan adamı düşürme, çalışmayan adama soru yaptırma mantığını var. Bunu da anlamış değilim, bu yıl adam dedi ki, iki tane cevabı Sendika olan seçenek var atayım biri tutar dedi ikisi de tuttu, ya da konut ve kira sorusu, yine seçenekler çalışan adamı düşürmeye yönelikti.
-
2019 Kaymakamlık başlığı altında bir arkadaşın attığı mesaj bu şekilde, kısacası kimse böyle bilgilere sahip olamaz diyor. O zaman da iptaller hakkında doğru bilgi edinilmiş ama puan konusunda baya bir hayal kırıklığı yaşanmış.
"Arkadaslar yasin hoca kutluay hoca yüksel hoca yiğit hoca hepsine Ulaştım konuştum.cıkan ortak kanı iptal kararı varmı yok mu kimsede yok bu bilgi.öngörü sadece hocalarımızın ki.ösym ye ulaştım tanıdık bulmaya çalıştım bir uzman şunu dedi böyle bir bilgiyi sınav açıklanmadan sadece 6-7 kişi bilir onlarda asla açıklamaz sonuçtan önce.bakanlığa ulaştım bir büyüğüm aracılığıyla ricacı olduk daire başkanının dediği bize sonuçlar siz öğrendikten sonra geliyor oldu...yani ya Hak ya selamet ...çalışmayanlar uyku ilacı alsın vakit geçmiyor 69.75 de bekleyerek"
-
Böyle bir yazı kaleme aldık arkadaşlar, umarız değinilmesi gereken bütün noktalara temas etmişizdir.
-
@Antimülakat elinize sağlik, çok güzel olmuş yazi..
-
@discotheque bir kaç cümleyi de değiştirdikten sonra konuyu arz etmiş bulunduk. Bu platforma da ciddi bir bürokrat kitlesinin göz attığını hesaba katacak olursak, en azından akıllarda bir şeylere temas etmek bile önemlidir düşüncesiyle elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat bundan sonrasi hayirlisini beklemek...
-
@Antimülakat "ÖSYM tarafından yapılan ilk açıklamada 67,5 ile 72,5 arasında net çıkaracağını düşünen adaylar ciddi şekilde diken üstünde beklemektedir." demişsiniz. ÖSYM nasıl bir açıklama yaptı?
-
İptal durumu nedir? Bir gelişme var mı?
-
Dostlar, Hep aklima takilan bir soru var. Kaymakam başka bir ılçedeki polise emir ve talimat verebilirmi yoksa oradaki kaymakamami iletir durumu? Sadece polis olarak degil genel olarak bakttigimizda mesela bir kaymakam baska bir ilçe milli egitim müdürüne emir ve talimat verebilirmi?
-
@Pisagor yer yönünden yetki tecavüzü
-
@can-mavi Aa doğruMevuzata çalışırken okadar soyutlanmisizki sadece ezber yaptığımız için, bazı şeyleri günlük hayata aktaramiyoruz, en azindan kendi adima konuşayim bunu farkettim , eyvAllah hocam tesekur ederim.
-
@Pisagor Sen askerliğini yeni yaptın herhalde TSK da her üst askeri disiplinin gereği durumda her yerde amirdir asta talimat verebilir hatta Anayasa da bile geçiyor hürriyeten alı koyan cezayı sadece mahkeme verebilir ama TSK da oda hapsi var benim askerlik yaptığım yerde astsubaya albay oda hapsi vermişti adam hafta sonunu birlikte misafirhanede geçirdi ama sivil kurumlarda böyle bir durum yok amir olan üst astın yerine geçip işlem bile tesis edemez bırak farklı ilçeyi
-
@iktisat2020 TSK da oda hapsi kaldırılmış demek yaşlanmışız baya olmuş askerlik yapalı
-
@Antimülakat hocam tercihini yap 2018 de 400 kişilik kontenjanın dolmadığı üç dört gün öncesinden yazıya aldı bu bilgiyi nereden aldı ayrıca aldığı bu bilgi kaynağını bu sene için de kullanabilir mi?
-
@kaymakam1842 bu sene kimse haber alamıyor kardeşim yada duyum alıp paylaşmayanlar var yanlış çıkar linç edilmiyeyim diye ben öyle tahmin ediyorum
-
@darısı-başımıza hocam geçmişteki yıllarda alınan duyum kaynaklarını bu sene için de kullanılabilir bu senenin özelliği ne ki bu yıl duyum alınamıyor
-
@kaymakam1842 hocam geçen yıl içerden bilgi geldi. Tanıdıklarımızdan mülakata katılan ve güçlü olan kişiler çoktu. Bu sene işimiz o kadar kolay değil.
-
@Ali-19 açıklama yapması için bir süre öngörmedik. En kısa zamanda cevap gelecektir.
-
@kaymakam1842 bugün forumda bir hareketlilik de yok kimse yazmadı bir şeyler ️
-
@darısı-başımıza genelde hareketlilik olacağı vakit 16.30 sıraları bilmem neden duyumlar bile o vakit yazılıyor sanki mesai bitimi bekleniyor