2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Hocam ÖSYM'nin iptal etmediği soruyu mahkemeye taşıyıp nasıl bir sonuç alınabilir ki? Sordum ve iptal etmedim, hata yok dese mahkeme hayır sen bilmiyorsun bu işi mi diyecek? Bana mantıksız geliyor bu sorular için mahkeme işi.
-
@Kymkm109 geçen seneki idari hakimlikte mahkeme iptalleri sonucu 2 kez yeniden hesaplama yapıldı bence öyle düşünmeyin
-
Bu arada Şafak 6
-
Geliyor........
-
Sınav pazartesi açıklanır bence
-
@Kymkm109, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Hocam ÖSYM'nin iptal etmediği soruyu mahkemeye taşıyıp nasıl bir sonuç alınabilir ki? Sordum ve iptal etmedim, hata yok dese mahkeme hayır sen bilmiyorsun bu işi mi diyecek? Bana mantıksız geliyor bu sorular için mahkeme işi.
Hocam ösym sordum ve iptal etmedim derse , son soz mahkemenindir
-
@erickcartmann hocam ben kendimi avutmak için demiyorum ama cevap şıkkı değişecek soru olacak bence iptal olmayabilir ama cevap şıkkı değişen soru olur
-
@Kymkm109 şöyle düşün . ÖSYM ekonometriye eşdeğerlik vermiyordu mahkeme kararı sonrası vermeye başladı . Mahkemeler boşuna mı var
-
Dostlar ben bugün aldığım bir duyumu sizlerle paylaşmak isterim , burada ki 3,4 arkadaşla paylaştım ancak foruma söylemem gerektiği konusunda beni ikaz ettiler. Adı üzerinde DUYUM ama güvendiğim kaynaklardan aldığım bir duyum.
Sizin gibi sınırda bekleyen bir kardeşiniz olduğum için , insanların beklentileriyle heyecanlarıyla ümitleriyle oynamanın ne kadar habis bir şey olduğunun bilincinde olduğumu bilmenizi isterim .Duyum size garip gelebilir düşük gelebilir
Sınavımız 70 bandı kapattı , Sınavda soru iptaline gerek görülmedi. Duyumumuz inşallah gerçektir, inşallah herkes beklediği sonucu alır.
Not : Niyet hayır , akıbet Hayır olsun
-
@KAMUCU-1 doğrusunu yaptın kardeşim niyetimiz temiz akıbetini Allah bilir hayrolsun
-
@KAMUCU-1 saol hocam duyumunu paylaştığın için doğru yanlış önemli değil duyumdur, eyvallah.
-
@KAMUCU-1 emegine saglik kardesim
.. -
@KAMUCU-1 teşekkür ederiz güzel niyetinizden şüphem yok şahsen
-
@KAMUCU-1 hocam duyum icin tesekkurler insallah duyumunuz onumuzdeki gunlerde gerceklesir
-
@KAMUCU-1 İnşallah sonuçlar açıklanınca linç yemezsin
-
@KAMUCU-1 teşekkür ediyoruz hocam
-
@KAMUCU-1 Allah razı olsun. Duyum gerçek çıkmasada canın sağolsun.
-
Duyumların hepsi örtüşüyor bir şekilde aslında hadi hayırlısı. Teşekkürler @KAMUCU-1
-
@KAMUCU-1 eyvallah kardeşim, sağolasın. Heralde yavaş yavaş sona yaklaştık. Bu haberler akın akın duyulmaya başladıysa sonuçlar haftaya kalmaz diye düşünüyorum. Sanki bu Cuma artık neticeyi de alırız. Başından beri taban puan ve yakınında kapatacağını düşünüyorum. Sınavdan 2 gün sonraki yazımda da bunu belirtmiştim.
Soru iptali olmaması durumunda sürecin bu kadar uzaması çok mantıksız gelse de artık mülakat beklentisine geçilebilir diye düşünüyorum.
-
What a night...