2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Evet arkadaşlar duyumlar birbiriyle örtüşmeye başladı .
.Soru iptali olmadı.
.Baraj 70 e çok yakınHayırlısı
-
Cuma açiklansa artik tadindan yenmez..
-
Duyumlarını yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yanlış anlamasınlar ama ösymden taban puan şöyle oldu diye bir bilgi çıkacağını zannetmiyorum eğer böyle bir bilgi çıkıyorsa vay ösym'nin haline...
-
@ryu753 kardeş senle aynı fikirdeyim. İnşallah arkadaslarin dedikleri doğrudur. Ama niyeyse ben de böyle bir duyumun alınma şansının düşük olduğunu düşünüyorum.
-
@KAMUCU-1 eyvallah kardeşim
-
@ryu753 hocam bu konuda haklısınız ama bir de şöyle düşünün; Sonuçlar hazır İçişleri Bakanlığı yetkilileri ile irtibata geçip sonuçların tamamlandığını belirtmiş olabilirler. Kesinleşen sonuçla ilgili elbette bakanlık bazı bilgileri isteyebilir, alabilir, öğrenebilir.
-
@Antimülakat siz daha bilgilisiniz hocam bizden bu konuda dediğiniz doğru olabilir birde bu yanı var işin...
-
@Antimülakat sonuclar hazirdir zaten, bilgiler osym cikisli degildirz osymden bilgi alabilen oldgnu sanmiyorum..
-
@ryu753 dostum 2018 de de böyle bir duyum vardı ve bu sitede haber olarak paylaşıldı ilk 400 dolmadığı için 70 ile kapadı tarzında. Ve duyumlar ÖSYM den gelmez unutmayınız , öyle olsa adamlar soru ve cevap anahtarı da paylaşır , bu duyumlar bürokrasiden olur . Bizi de hedef tahtasına koyar ÖSYM derseniz eğer . Adı üzerinde duyum ister sınav açıklanana kadar gönlünü ferah tutmanı sağlar , isterse boş yere ümitlenmeni sağlar , ya da duyumcuya küfür etmeni sağlar bilinmez . Ama ben yıllardır sınav tarihleriyle ilgili gün olarak bile duyum g okurum ya da aday arkadaşlarımız haber ederler ona göre derse başlarız bu sene olduğu gibi o tarihler burada verildiğinde ÖSYM ye laf söylemeyip ders çalışırken ( ki tarihi ÖSYM veriyor ) , şimdi neden ÖSYM ye laf söylüyoruz yine söylüyorum duyumları ÖSYM değil ÖSYM ye bu sınavı yaptıran bakanlıktan alınır veyahut siyasetçiden yöneticilerin de bu forumlarda dolaştığını unutmazsak bence güzel olur umarım benim aldığım duyum bu hafta içi başka arkadaşlarında duyumlarıyla teyitlenir ve güçlenir
-
Kamu kurumları yükselme sınavlarını bilindiği üzere üniversitelere yaptırabiliyor. Üniversiteler sonuçları yayımlamadan bir kaç gün önce ilgili bakanlığa bu sonuçları gönderiyor. Bu biraz işin prosedür kısmı gibi düşünün. Sonuçta bakanlıklara bu konuda bilgi verilmesinden doğal bir şey olamaz. Ben aynı durumun ÖSYM tarafından da yapıldığını düşünüyorum. Önce Bakanlığın bilgisi olmalı. İdarenin üstünlüğü gereği sonuç bilgisinin idareden önce şahsın öğrenmesi pek tabi makul karşılanmaz diye düşünüyorum.
-
Hocalarım derler ya fala inanma falsız da kalma
Duyum da oyle işte. Bir heyecan oluyor
-
@Antimülakat yarın açıklanırsa şaşırmayın diyorsun yani?
-
@KAMUCU-1 Teskkur ettik üstad
-
@darısı-başımıza yok intihar etmek için henüz çok gencim diyorum
-
Bugünden sonra alinan duyumlar iyice teyit edilir duyulur zaten, pazartesiye sabirla..
-
Ben yetmiş bandında denince 70-79 arasında gibi algılıyorum
-
@feanor87 70 le mi kapatti şimdi
-
70 civarından kasıt 70, 70.25, 70.50, 70.75 olarak anlayan bir tek ben değilimdir umarım
-
@kaymakam1842 değilsin kardeşim merak etme
-