2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
gecen sene bir arkadas 70le kapatti demisti masallah herkesin kulagi delik kollari uzun ..
-
@IS-LM insallah dogrudur 70
-
@IS-LM hocam geçen sene 70 le kapatmayacağı bariz açıktı. Arkadaşlar duyumunu paylaşıyor, doğru da yanlış da çıkabilir mesela ben 70 civarı kapatmayacağını biraz daha yüksek kapatacağını düşünüyorum. İnşallah duyum doğru çıkar temennim bu.
-
Her duyum paylaşana sallamayalım arkadaşlar . Adam duymuş paylaşmış inanıp inanmamak size kalmış . Zaten bu tarz linçler yüzünden kimse duyduğunu da paylaşmaya korkar oldu
-
@olursaekime kesinlikle öyle, herkese tavsiyemdir duyumlar size yol göstersin sakın umut bağlatmasın çünkü yanlış çıkar ise hüsran oluyor. Aşırı tepkide duyumları kaçırıyor. Yüzde 100 doğru veya yanlış şeklinde yaklaşmayın, dengenizi koruyun.
-
Duyum paylaşan arkadaşlara negatif yorum yapanları anlamiyorum. Dün arkadas bilgiyi alir almaz bi kaç samimi dostuna kaynağı ile birlikte duyumunu söyledi. paylaşmadan önce istişare edildi bu duyumu paylaşasılnmi diye, Sizleri ve bizleri düşünerekten duyum paylaşildi. Paylaşmayabilirdide.. duyumu olupta bu formu okudugu halde paylaşmayanlarda mevcut. çoğunun sebebi tutarsa vezirsin tutmassa rezilsin durumundan korktugu için paylasmiyor. olumlu veya olumsuz hic farketmez, Bu arkadaslarin samimiyetlerine inaniyorum kendielrinede teşekkür ediyorum...
-
Arkadaşlar üstüme alınmıyorum ben de hepsine teşekkür ettim saolsunlar paylaştılar.
-
Arkadaşlar ben de duyumlara fazlasıyla şüpheyle yaklasiyorum. Ancak gerek duyumu paylaşan arkadaşların ciddiyetleri gerekse de forumun eski ve güvenilir isimleriyle yaptığım konuşmalarda duyumların doğru olma ihtimalini benim açımdan arttırdı.
-
@Yunus1059 Nasıl arttırdı hocam? Ne duydunuz siz güvenilir isimlerden?
-
Duyumları kim nerden alıyorsa, niyetinin hayırlı olduğunu, iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak duyum almak bana biraz mantıksız geliyor. Çünkü sınavın açıklandığı güne kadar Bakanlığın Ösym'den liste istemediğini düşünüyorum. Mülakatları bile açıklanma gününden nerdeyse 1 ay sonra yapan bakanlığın yeterince vakti olduğu için listeleri sonuç açıklandıktan sonra veya en fazla 1 gün önce/ aynı gün isteyeceği düşüncesi mantıklı geliyor.
Bütün bu düşüncelerinden yola çıkarak sınavın maçla kapattığını kimsenin bilemeyeceğini veya bu konuda duyum alınamayacağını düşünüyor, iyi niyetli olarak varsaydığımız duyumları yollayankara da teşekkür ediyorum. -
duyumcuları dinlememizi gerektiren konu şu 2018 de 3 4 gün önce 70 dolmadığını birisi söyledi bu site haber bile yaptı 2019 da 2 3 gün önce 2 iptal var dediler oldu. birisi çıkıyor 20 dakika önce şimdi geliyor diyor ve geliyor bilgi varsa alınır ,duyulur. Ösym den çıkmaz diyenlere şöyle örnek vereceğim kutluay hoca nereden öğrendi 2 iptali geçen sene sonuçtan önce ? sınavın sonlarına doğru bir yerde buluşma olur duyumlarda genelde orası doğru kesişim olur.
-
@sncr kutluayın öğrendiği yok aslında çok bariz hatalardı sadece kutluay değil yiğit yılmaz vs hepsi söyledi iptal olduğunu çünkü birisi bariz mevzuat hatası diğeriyse bariz sayısal hataydı.
-
@sncr bence tek duyum sonucun ne zaman aciklancagi olsa kökten bu sorulardan kurtuluruz bunudami öğrenmek imkansız ya
-
@ryu753 hocam ösym iptal etmeyebilirdi idari hakimlikte yapmadı mahkeme iptal etti bazen bariz hataları dahi görmezden geliyorlar benim düşüncem bu sene arz şoku sorusunu iptal etmesin veya şık değiştirmesin mahkemeye gidilir hatta değiştirse yine gidilir mahkemelerin genel tavrını bildiğim için söyleyeyim iptal eder mahkeme o soruyu. kutluay hoca kesin konuştu ve konuşma için son anı bekledi bunlar duyuluyor soruluyor herkes birilerine soruyor.
-
ÖSYMden duyum almak daha zor ama adamın varsa bu ülkede her şey olur genel duyumlar bakanlık çıkışlı duyumlara laf söylemeyin inanmazsın olur biter senelerdir elenen arkadaşların laf söylemesi hele de iyice mantıksız geliyor kamucu dün beni aradı sırf şu laflarınızdan dolayı söyleyelim söylemeyelim ikileminde kaldık ayıp oluyor beyler ..
-
Kendi adima konuşuyorum. Ben duyumlara inanan biri olduğum için formda zaman harciyorum. Ama egerki duyumlara inanmayan biri olsaydim burada valla saatlerce zaman geçirmezdim. inanmadigim biseyi niye takip edeyimki. sonucta hersene bu formun sistemi bellidir. sinavdan sonra ilk 10 gün sorular ve netler konusulur. sonra yavas yavas istatistikler cikar ortaya ve sonra herkes tahminini yazar biraz üzerinde konuşulur sonra biter. geri kalan 10 15 gün ise duyum muhabetleri başlar. şimdi sesli düşünüyorum diyorumki bn duyuma inanmassam 15. günden sonra yorumlari gördükten sonra formu takip etmeyi bırakırdirm işime bakardim osym zaten acıklıcak gerekenleri. Herkesin kendi adina sesli düşünmesi gerekir bence... ( Yanlış anlaşılmasin burada ne bir kişiye nede bir gruba yönelik yorum yapmadım kendi kendime sesli düşündüm sadece )
-
gecen sene duyum aldigini söyleyenler yuzunden insanlar 70 ile kapatcagina inanip umutlandi. 75 mi 76 yla mi ne kapatti. siz siz olun duyumculara inanmayin
-
Geçen yıl yaşananları herkes biliyor. ( O kişi de kesinlikle art niyetli birisi değildi, ona söyleneni paylaştı sadece) Duyumlara inanmayanlr neden buradalar ben de onu anlamadım. Uyarılarınızı temkinlerinizi kendinize saklayın artık herkes herşeyin farkında adı üstünde DUYUM.
-
@beirutde bu sene duyumcular 18 ekimde sınav olacak dedi diye çok kişi çalışmaya başladı, geçen sene duyumcular 9 kasımda sınav olacak dedi diye çok kişi çalışmaya başladı, 2019 de duyumcular 2 soru iptal desi diye çok kişi yenilenen hesabı yaptı, 2018 de duyumcular 70 i 400 kişi geçemedi deyince çok kişi umutla bekledi , 2017 mülakatında duyumcular bu gece açıklanacak deyince çok kişi heyecanla bekledi , 2016 da duyumcular..., 2015 te duyumcular.... , vs vs
-
@can-mavi bu sene 18 ekim duyumu içinde bazı arkadaşlar duyum paylaşanlara saldırıyorlardı. Ahmet deniz gibi saldırgan ve tutarsız trol benzeri duyum paylaşımı yapmadıktan sonra duyum paylaşanlara tepki göstermek yersiz. %100 doğru diye kabullenip beklentiye girmekte yersiz. Geçen yıl forum verileri ile baraj dolmadı duyumu çelişiyordu. Ancak liste ortalamamızla duyum verileri arasında 1 puanlık fark var. Bu da duyum için olumlu düşünmeye itiyor şahsen beni. Bu arada son bir şeye değinmek istiyorum. 18 ekim tarihi burada ne zaman paylaşıldı Resmî Gazete’de ne zaman yayınlandı bunu iyi değerlendirmek lazım. Tepki gösteren arkadaşlar resmî ilandan sonra haberleri olsa sınav tarihi için gerekli çalışmaları yapabileceklermiydi?