2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Duyumcu arkadaslar kızmasın ama duyumlarin doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer duyum aralığını 70-75 arasına koyarsanız ve her yeni duyumunuzda bu aralıktaki netlerden birini söylerseniz o zaman duyumunuzun yanlış çıkma ihtimali pek olmuyor. Aklıma 2014 dünya kupası geldi. Bir arkadaşım turnuva başlayınca favorisinin Brezilya olduğunu soylemisti. Brezilya elenince Belçika o da elenince arjantin demişti. Almanya şampiyon olunca ne demiştim ben dedi. Duyumcu dostların hikayesi de biraz böyle bence. Yine de duyumlarini paylaşan arkadaşların iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Beni yanlış anlamasınlar.
-
Arkadaslar bu arada bir sorum olacakti. Yakinegitimin 19 ekimde yaptigi sinav degerlendirme videosunu izleyen oldu mu ?
-
@erickcartmann hocam bu sınav 73 ile kapatırsa geçen senekinden daha büyük bir şok yaşardık en azından beklentilerimizi azalttiginiz için tesekkur ediyorum 72.5 ile dun gece baya bi umudum artmıştı şimdi en azından rahatladım
-
Bu sene şu sınava girdiğime pişman oldum açıkçası. Yani girdik puan belli bekleyelim görelim diyoruz ama görüyorum ki bazı şeyler ölümüne manipüle ediliyor. Kimin dediği çıkarsa çıksın ama çelişkili yorumlardan bıktık. Biri düşük 73 der. 73 ne zaman düşük oldu? Biri çıkar perşembe bir şey der pazar başka bir şey. Kimseyi linç filan etmiyorum. Bilgi verende vermeyende sağolsun. Şu da garip, duyum alanların üye olmayıp dışardan forumu takip etmesi. Demekki duyum duyumdan yüksektir. Yaklaştıkça anlamsızlaştı. Saçma sapan bir yıl.
-
Bu durumların farklılığı bize hiç bir duyumun doğru olmadığını gösterir ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaşacağımız anlamına gelir ben bu sene 74 netle umudumu kestim sonuç yine gece sene ki gibi yüksek olacak
-
@kaymakam1842 aynen hocam 2021 başlığında takılalım
-
@kaymakam1842 dostum anlamadığım için beni affet ama "Bu durumların farklılığı bize hiç bir duyumun doğru olmadığını gösterir ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaşacağımız anlamına geliyor" dedin ya ben bu 3 unun arasında bi bağlantı kuramadım, anlatırsan sevinirim
-
Arkadaşlar ben şu son 1 haftaya kadar çok aktif sekilde forumda yer almadim ki üyeligimi açali 1 ay olmamıştır. Ama bu forumun ekmegini çok yedim . Yeri geldi duyumlara icimden sovdum yeri geldi inandım . Ama hicbir zaman butun beklentilerimi duyumlar üzerine inşa etmedim .
Siz de sakın ümitlerinizi kırmayın. Gönlüm 70 in baraj olması . Ki dediginiz gibi 73 bu gibi bir sinav icin birakin dusuk olmayi kesinlikle yuksek bir baraj .70 ve üstü alan herkesin mulakat sansi var bunu unutmayalim .
Duyumlari paylasmamdaki amac , 18 ekim sinav tarihi ilk buralarda söz edildi. Ben de calismaya basladim ki , duyana paylasana MİNNETTARIM . ALLAH HEPSINDEN RAZI OLSUN .
O yuzden bende duyduklarimi sizinle paylasmak istedim. Kimsenin umitlerini beklentilerini kirmak amacim degil. Umarim 70 üstü mulakata kalir
-
@erickcartmann hocam net değil tutumunuz. Bütün iyi niyetiniz için teşekkürler. Herkes beni linç edebilir sizin dediğiniz çıkarsa.
-
@can-mavi bu duyumlarin* farklı olması
demek istedim hocam sonuç bir tanedir ve kesindir duyumlar net sonucu vermese de birbirleriyle örtüşmesi gerekir ki bu sene biriryle çok ta olcusmuyor bir duyumda 70 civarı derken bir başka duyum 73 duyumlar arası farklılıklar olur mu evet olur ama 0.25 netin bile çok şeyi değiştirdiği bu sinivda taktir edersiniz ki üç dört puanlık dalgalanmalar biraz fazla bu durum da bir zıtlık olduğunu ve sağlam duyumlar olmadığını gösterir. Tabiki tüm duyumcu arkadaşlara teşekkür ediyorum tömet altında bırakmak istemem onları ama bence beklenenin çok üstünde kapatacağını düşünmeye başladım p.tesi salı 75 76 durumlarını da alırız gibime geliyor -
Burada benim anladığım duyumun kaynağı önemli. Sağlam denilen kaynaklar mesela ilk ağızdan mı yoksa kişiden kişiye aktarılıp bize gelen duyumlar mı ? Kimseyi eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın şurada 5 gün kalmış en fazla. Bir duyum için zaten sağlam deniliyorsa paylaşan kişi tereddüte düşmez ve yüksek ihtimalle yaklaşılır şüpheler azalır ama tereddüte düşülüyorsa ve üçüncü dördüncü ağızdan buraya geliyorsa o işte gerçek DUYUMdur ve kesin gözle bakmadan ihtimal dahilinde bulundurulur. ️
-
@kaymakam1842 74 netim var 75-76 ile kapatcak gibi demek ney onu anlamadim ters psikoloji mi ?
Böyle mi rahatlatiyorsun kendini
-
@dervisoglu yok öyle ters psikoloji falan 74 net ile arkadaşla 2021 başlığında takılacağız
-
@siyasalllııı açıldı mı başlık 73.5 la da ben geleyim
-
@dervisoglu önceki iletimi okuduysanız ümidimi kestim dedim ters psikoloji felan yok yani
-
Arkadaşlar 70’e yakın zikredilen duyumların kaynağı geçen seneyle aynı. Doğrudur veya değildir bilmiyorum ama kaynağın geçen seneyle aynı olduğunu bilin. Ben bu yüzden bu taban puana inanmıyorum şahsım adına.
Taban puan dışında diğerlerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Sınav pazartesi açıklanacak kuvvetle muhtemel bunu da belirteyim
-
@hedef2020 pazartesi duyum mu yoksa tahmin mi hocam?
-
@oguuzzz 73.75 ile de bana da yer açın
-
@hedef2020 kaynak aynı değil dostum, doğru çıkar yanlış çıkar bilemem ama kaynak kesinlikle aynı değil
-
@hedef2020 sizin puan duyumunuz var mı?