2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Gece saatlerinde açıklanma durumu var mı?Bildiğim kadarıyla mülakat için olabiliyor ama sınav sonucu için böyle bir durum söz konusu mu?
-
@amirim üstad ilk günden beri beklentim bu puan üzerine yoğunlaştı 71.75 his meselesi ama yine de Allah bilir göreceğiz
-
@KAMUCU-1 üstad sen demedin mi 70 bandı diye . Yani duyumculara sallamayın diyoruz da . Verilen duyumla da tutarlı olmak lazım. Sen inanmazsan millet nasıl inansın senin duyumuna
-
@Antimülakat hocam rica ediyorum benim hesabımı siler misin o zaman madem böyle bir yetkin var. Teşekkür ederim şimdiden .
-
@amirim hocam duyum mu tahmin mi lütfen açıkla bize duyum olsa dahi çekinme ihtiyacımız var şu günlerde.?
-
@olursaekime üstad biri yorum biri duyum , eğer entry okuduysanız anlamışsınızdır neden kendimi bir yere sabit tutayım anlamadım. Birisi benim beklentim birisi almış olduğum duyum
-
@Akif25 neden, hayrolsun, ne oldu hocam?
-
@KAMUCU-1 duyumun beklentinden daha düşük olunca enteresan geldi . Duyumunun gerçekleşmesini beklesen inan senin için daha iyi
-
Gün boyu birkaç arkadaşımla konuştum . Onlarda sınavi deneyimlediler ve sonuç bekliyorlar. Ama foruma üye değiller . Ben de foruma daha yeni üye oldum diyebiliriz , eger ki birsey duyar edersek paylasmak için .
Eğer ki kabul ederseniz arkadaşımın bir duyumu paylasmak isterim ki kendisi de forumu yakindan takip ediyor .
400 kişi doldu Sınav barajı için 73 gibi bir duyumumuz var.
Soru iptali olmadı .
Sinav normal takviminde aciklanacak . -
@erickcartmann eyvAllah hocam tesekkur ettik , Duyumunuz için
-
@erickcartmann eyvallah hocam, duyumlar yavaş yavaş 73 e çıktı
-
@erickcartmann nur topu gibi bir 73ümüz oldu:) Neyse teşekkürler hocam
-
Duyum için teşekkürler hocam korkarım duyumlar 75 76 doğru gidecek diye
-
@erickcartmann 73, 25 - 73,50 - 73,75 gibi mi?
-
@Amiree bnm tanmhminimce 73 veya 73 altı yani 73 üstü degil.
-
@Pisagor bilmiyorum hocam, tuhaf sınav tuhaf süreç....
-
@Amiree daha spesifik olmak gerekirse
( korkuyorum linç yiyebilirim diye ama dedigim gibi arkadaslarimin benimle paylastigi duyumlar) tam 73 konuşuldu arkadaşlar -
@Amiree ve geçmeyen tuhaf bir zaman...
-
@erickcartmann hocam siz daha geçen gün 70’e yakın dediniz? Duyum bu değişir mi diyeceksiniz.
-
@erickcartmann linc yiyecek bir sey yok ki..Kesin sonuçları sen açıklamıyorsun sadece duyduğunu paylaşıyorsun doğrudur yanlıştır açıklanınca belli olacak