2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Eski sisteme göre doğru yanlış analizi yapwcağım: 2018 yanlış doğruyu götürmezse aşağı yukarı 75 doğruyla kapattı (75-25 68,75 69 net cübarı) 2019 ; iki iptal soru var genelde 1 doğru bir yanlış ya da boş varsayımı altında 75,5 neyle kapattı. 75,5 net için yanlış doğruyu götürmezse 81 doğru gerekir . 2020 ?
-
Yarından itibaren sınav açıklanma heyecanı başlayacak. Herkesin gönlüne göre olsun :))
Loading... -
Kaymakamlık sınavına ciddi şekilde hazırlanarak katılanların en az %70'inin aktif şekilde kullandığı bir platform olan TY forumda paylaşılan duyumlara itibar etmemek bana mantıksız geliyor. Ne bilgi varsa hepsi burada denilecek seviyede bir yer olan bu platform dışında nasıl bir gelişme yaşanabilir? Şayet sınava ilişkin dışarıya sızan ne kadar bilgi varsa burada muhakkak konuşulduğunu iddia ediyorum. En azından başka yerde konuşulanlar buraya taşınmıştır.
Hal böyle olunca duyum dışında yaşanan yeni bir gelişme olmayan şu dönemde ne konuşulması bekleniyor?
Hep birlikte yorum yapmaksızın olduğumuz yerde bekleyelim. Hiç yoksa şurada dönen duyumlar sayesinde geçmek bilmeyen günlerin hızlı geçmesi sağlanıyor. Bir böyle bir öyle duyum konusu öyle kolay bulunan ve herkesin ulaştığı şeyler değil. Kimse özellikle bu türden başlıklarda linç edilmek istemez dolayısıyla çok ciddi anlamda güvenmediği duyumu burada paylaşmaz. Sadece başlığı trollemek maksadıyla gelenler boş duyum paylaşabilir, onları da tespit ettiğimiz vakit uçuruyoruz.
-
@siyahadam duyum değildi demi hocam sizin cuma günü konusu
-
@kaymakam1842 Cuma tahminim. inşallah olur.
-
Elbette bütün kaymakam olanlar burayı ziyaret ediyor iddiasında değiliz. Kaldı ki kpss kursları gibi bununla da övünecek değiliz ama şunu biliyoruz ki bu platform kurulduğundan beri 100'lerce kaymakamın ve 1000'lerce kaymakam adayının en aktif kullandığı yer hâline geldi. Tekrar etmek gerekirse bu kadar net ve bariz sürece iştirak eden kişilerin yer aldığı bir platformda doğru duyum çıkmıyorsa başka hiç bir yerden bu duyum çıkmaz.
-
@siyahadam hocam sizin tam olarak hangisi tahmin değildi hepsine tahminim diyorsunuz
-
@siyahadam pardon hocam sizi diğer arkadaşla karıştırdım
-
@cavenecadas
Soru iptali yok. (Duyum sağlam kaynak)
400 kişi dolmuş ortalama düşük (duyum)
Cuma açıklanacak (tahminim) -
ben bir daha yinelemek isterim duyumumu.
Soru iptali yok arkadaşlar . %99.49 ihtimalle
-
Bence bu geceden başlamak üzere yarın saat 15:00e kadar burada olanlara vakit geçmez net olarak böyle düşünüyorum Sonuçlar yarında açıklanmayacak ise saatler bir an önce Cuma 15:00 olsun.
-
@erickcartmann, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
ben bir daha yinelemek isterim duyumumu.
Soru iptali yok arkadaşlar . %99.49 ihtimalle
Ayriyetten sinav olagan takviminde aciklanacak diyebiliriz .
-
@Antimülakat yarin aciklanmasiyla ilgili beklentiniz mi var hocam
-
@discotheque beklentiyi geçtim duyum mu var?
-
@siyasalllııı bende yok.
-
@discotheque sana demiyorum kardeşim yanlış oldu. @Antimülakat bey de duyum var mı diyecektim?
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
71.75 civarı kapatabilir.(yarım puan aşağı, 1 puan da yukarıda kalabilir) Tabi son söz Ösym 'nin 18 Kasım'ı bekleyin...))
...
-
artık herkes aynı şeyi söylüyor doğruluğuna inanmaya başladım hayırlısı olsun kazaya kurban gitmezsek iyi soru iptali yoksa tehlikeli
-
@amirim hocam duyumunuzu netleştirmediniz mi o günden bugüne?
-
@amirim duyum mu tahmin mi hocam