2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@olursaekime bundan daha doğal birşey olabilir mi sonuçta ÖSYM değilimm kendimce hesabım kitabım var beklentim 71.75 ama duyumum 70 bunun nesi garip geldi size anlamadım
-
@olursaekime hocam robot değiliz neden duyumla kendimi bağlı tutayım anlamadım siz duyumu es geçin yorumum bu yönde öyle değerlendirin eğer yorumuma itibarınız varsa
-
şu sınav stresi bitsede topluca pubg mobile girsek hocalarım ya stres atmak için
-
@KAMUCU-1 Ben sizin duyumlarınıza itibar ediyorum hocam. En azından kendinizle çelişmiyorsunuz
-
@erickcartmann Cod mobile beklerim :))
-
Bu arz sorusunda ani kurumlar vergisinde sola kaymasi yok şaka şaka, öylesine girmistim sinava sizi gordukce yavastan heyecan basti benide, sinava calismadan girip her soruyu sallayan insanda bile bi umut vardir bizde o misal
-
Arkadaslar herkes rahat olsun bu sınavın 73 (max) ten yukarı kapatmayacagini 2018-2019-2020 forum listelerini inceleyen herkesin anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum....
-
@109-dönem maalesef yok. Taban puan duyumuna da çok şaşırıyorum açıkçası
-
@erickcartmann sınav sürecindeyken berbat bir güncelleme gelmiş geçen bir stres atalım dedik bota bile vuruluyorum:))
-
@kaymakam1842 duyum. Ancak duyduğum kişi kuvvetle muhtemel dedi.
-
@suigeneris123 ben 72.25 olursa bile çok şaşırırım.
-
''Allâh'a güven, sa'ye sarıl, hikmete râm ol
Yol varsa budur, bilmiyorum başka çıkar yol" M. Akif ERSOYSabır ve sükunet ile sınav sonucunu bekleyenlere, her türlü sonucu metanetle karşılayacak olanlara ve en önemlisi azim ile hayallerinin peşinden koşacak olanlara selam olsun.
-
Teşekkür ederim arkadaşlar farkında değil ama bizde onlar gibi sonuç bekleyen kişileriniz otorite değiliz inş daha gerçekçi duyumları onlar söyler ve doğru çıkar anlamadım 1 sene çalışıp dışarda kalmanın acısını duyumcudan çıkarmaya çalışmak nasıl bir saçmalık , abi 79 al da duyumlara muhtaç olma bizi de uğraşına ortak etme derim ne diyeyim başka bende burada ki çoğu arkadaşla beraber sınırda olduğumu düşünüyorum ama arkadaş duyumla beni sorumlu tutmak istiyor:) üstad kusura bakma ama dünya senin etrafında dönmüyor ben de bu mülakat listesine kalma çabasındayım ister itibar et ister etme , gerçekler sonuç açıklama ekranında belli olacak sen duyumlara kulak kabartma salla , resmî sonuçları bekle :)) biz öyle yapıyoruz çünkü , beklentisiyle puanı tutmayanı asmak gerekiyor bu okuduğum yorumlara göre , o zaman sizi de aileniz reddetsin eğer listeye kalamazsak :)) ben sana birşeyi taahhüt etmedim babamın oğlu da değilsin sonuçta rakibimsin banane her ne puan aldıysan Allah sonucunu hayır etsin
-
@Antimülakat forumun pek bir yararını görmedim , birkaç kişinin paylaşımları hariç pek faydalı bir paylaşım da görmedim forumda 470 sayfa var 465 i gereksiz tartışma hesabımı lütfen kapat hocam.
-
Vurun ben ölmem yıkılırım ama yine ölmem repliği geliyor aklıma ben hayatımda ilk defa kaymakamlık sınavına girdim yaşım 27 iş hayatı aile babalığı derken anca kısmet oldu daha önce hiçbir mülakatta elenmedim ve geçen sene ki duyum kaynaklarından değilim soranlara karıştıranlara istinaden açıklıyorum duyumcuya saygım var inanmayana da saygım var gebeş karılar gibi oturan hiçbir halt yapmadan eleştirene saygım yok sınav yarın açıklanmayacak(duyum) sizlere korku aşılıyorlar (Düşünce) sakin olun lütfen soğukkanlı olmakta fayda var birileri fısıltı gazetesini yayıyor herkes bir iki kişinin duyumuna nokta virgül ekleyip şahsi duyumu gibi paylaşım yapıyor bizde yanılabiliriz elbet bunu da unutmamak lazım ..
-
Parça bütünün habercisidir arkadaşlar bence duyumdan çok emek verilip oluşturulan listeye itimat etmek daha akılcı geliyor bana
-
Beyler zaman geçmiyor diyenlere tavsiyem. beinssport 3 te fenebahçe beko barcelona euroleague maçı var. şiddetle tavsiye ederim. Beinssportum yok diyenlere watsapptan uygulama atabilirim.
-
Bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler sonuçta bu bir sınav olduğunu dünyanın sonu olmadığını aklımızdan çıkarmayalım dostlar bu sene olmaz seneye olur önemli olan ferasetli basiretli ve en önemlisi insan kalabilmek gerek.
-
@Pisagor Kaçak yayın desen var
-
@dervisoglu kesintisiz tvmi hocam