2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@KAMUCU-1 ben surecin nasil isledigini yazdim, gunlerdir herkes burada taban puan diye birbirini yiyor, gereksiz beklentiye girmesin kimse diye yazdim, geçen seneyi hatirlayin. Surecin icinden sureci anlattim, ben yazilanlarin cogunu gulerek okuyorum, birkac gundur ustune gittigim herkesin "duyumu" da saglam kaynaktan ama ne hikmetse farkli puanlar, bunu soylemeye calisiyorum.
-
Son bir şey duyum öyle alınmaz diyenleriniz var net alınırmış geçen sene 76,27 miydi baraj ya da 2018 de 69,50 muydu kim yazdı buraya küsüratına kadar var mı böyle bir yiğit varsa söyleyin
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti düzenlenmiştir....
-
Şimdi benim anlamadığım misal kpss de sorular yayımlandıktan sonra kısa bir süre itiraz süreci var o süreç bittikten sonra artık dava vs açılamıyor. Eğer bu sınavda belli bir süre itiraz süreci var ve bu itirazlar sonuca bağlanıp liste birşekilde bakanlığa ulaşmış ise sonucu açıklamak için neyi bekliyorlar ki? Söylenildiği gibi 15 bin kişinin girdiği bir sınav Max bir hafta içinde okunup ilan edilebilir. Hadi 1 haftada itiraz vs için süre verilsin en fazla 2 haftada bu iş bitirilmeliydi bence.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@LioN en nihayetinde klasik sınav değil bu arkadaş optiği makinaya takip çıkaracan yahu hala ıkına ıkına iş yapiyor ÖSYM. Ve işin garibi uzayan bu süreçleride birzaman sonra adaylar kabullenebiliyor. Milyonlarca insanın seçimde kullandığı çeşit çeşit oylar 2-3 saat içinde tek tek sayılıp tutanaklara geçiyor. Elli tane idari işlemden geçiyor. 15 bin adayın sınav sonucu 1 ayda açıklanmıyor. Efendim ÖSYM zaten sonuç açıklama tarihini önceden vermiş. Millet buna atıfta bulunuyor. Sonrada buçukta kapatdı, civarı kapatdı, bandında kapatdı, tam kapatacaktı vazgeçti. Aç kapat aç kapat:)
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Hala 69,75 içime doğuyor ...
-
@hky 70 tabanı kalktımı?
-
Arkadaşlar, iktisat profesörlerinin hatalı bulduğu arz şoku sorusunun akıbeti nedir?Daha önce konuşuldu ise kusurumu mazur görün.Acaba iptal olacakmı?
-
''Süleyman (Kanuni) Han, Rüstem Paşa'yı kerimeleri Mihrimah Sultan ile evlendirmek ve vezir-i azamlığa getirmek istediler. Ancak bazı hased kimseler Paşa cüzam illetine müpteladır şeklinde dedikodu çıkarınca tereddüde düştüler.Reis-i etibbalarından (baştabib) bı hastalığın arazını sordular. Reis-i atibbaları bu hastalığa yakalananların bedenlerine, sağlam insanlarda olduğu gibi bit denen mahlükun yaşayamadığı arz etti. Bunun üzerine Süleyman Han tabiblerinden birini, bu mahud hayvanın Rüstem paşa'nın vücudunda bulunup bulunmadığını araştırması için Diyarbekir'e gönderdiler. Tabibin eline işine kimse karışmaması için hattı hümayun verip bir netice almadan da bu sırrı Paşa'ya açıklamamasını tembihlediler.
Tabib varıp Rüstem Paşa'nın çamaşırlarını kontrol etmeye başladı. Paşa'nın haznedarı da yanında bulunuyordu. Haznedar, ma'hud hayvanı bulup efendisi rezil olmasın diye saklamak istedi. Fakat tabib olup biteni göz ucuyla gördü. Hazdendarı bulduğu şeyi göstermesi için sıkıştırdı. Haznedar, büyük bir korkuyla ve tereddütler içinde bulduğu şeyi gösterdi. Tabib ma'hud hayvanı görünce çok sevinip hemen Rüstem Paşa'ya damatlık ve vezir-i azamlık müjdesini verdi. "
" Olıcak bir kişinin bahtı kavi, tali yar
Kehlesi dahi mahallinde anun işe yarar. " -
-
@abondance_55 yok hocam kalkmadı 400. Kişinin puanını kast ediyorum 2018 de yanlış hatırlamıyorsam 69,25 ‘di ama sadece 70i geçen 300küsür kişi çağırıldı mülakata tabi
-
Hocalarım sınavın açıklanmasina 2-3 gün kaldı sabredelim. Ama ben 72 altı alan arkadaşların her sonuca hazır beklemeleri ferasetli durmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu sınavda kesinlikle 400 doldu arkadaşlar birbirimizi bu açıdan tozpembe hayallere daldırmaya gerek yok. En iyimser tahminle 71.5 ile kapatır en kötümser tahminle de 73.5 . Açıkçası benim beklentim 72.5 ya da 72.75'den biriyle kapatacağı yönünde. Soru iptali de olmazsa 430-440 kişi mülakata kalabilir. 70 üzerinde ben bu sınavda 600 kişi olduğunu düşünüyorum. Yığılma ise 70-76 arasında olacak gibi 78 üstü benim tahminimce ilk 100 olur.
Sınav açıklanınca bu gönderi değerlenecek :))
Herkese hayırlı hafta sonları. Bu arada yazdığım her şey kişisel görüşlerimdir, duyum alacak kadar eli kolu uzun birisi değilim -
@mülki hocam kim neyi kime kimle bağdaştırıyor ilgilenmiyorum ayrıca dediğiniz gibiyse şayet ve arkadaşınız bu arkadaşların erişemediği kişilere erişip tam puanı öğrenebiliyorsa siz de bizimle o puanı paylaşın mümkünse bu arkadaşların eriştiği ya da ulaştığı bilgi ve kaynakları küçümsemeyin lütfen. Daywalkers’ı tanımam etmem bir muhabbetim de olmadı ama bir şeyler için çabaladığı görebiliyorum. Kamucu-1 zaten çabalıyor ve bildiği bulduğu her şeyi paylaşıyor. Diğer duyumcular derseniz onlardan ben de bir şey anlamıyorum ve iplemiyorum
-
Şahsi kanaatim taban puan duyumlarının balondan ibaret olduğu
-
@johnwick soru zaten %100 iptali hak eden bir soru