2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Değerli arkadaşlar şunu hiç birzaman unutmayalım ki makamda mevkide Şanı Yüce olan ALLAH'a aittir. Biz O'nun yarattığı aciz kullar olarak O bahşederse ancak bir yerlere gelebiliriz. Malında mülkünde yegâne sahibi O'dur. Bir insanın makamı büyüdükçe egosu küçülüyorsa işte o zaman işgal ettiği mevkinin hakkını layıkı ile verebilir. Sonuçlar şimdiden hayırlı olsun.
-
Gençler uyudunuz mu
-
@oguuzzz ne mümkün
-
@KAMUCU-1 sende elin tetikte beklermişsin
-
@oguuzzz gececiyiz hocam
-
@heisenbergww bu gecede uykusuz kalalım bari sonuç kötü olursa zaten kış uykusuna yatarım
-
@oguuzzz benden önce uyumayın
-
@siyasalllııı durumu rahatsız etmeyin olarak ayarlamışsın sen bizden önce uyursun
-
@oguuzzz uyku çalışıyorum hocam bir de böyle deneyeyim dedim
-
@siyasalllııı 3 evetle uğurluyoruz seni Allah rahatlık versin kardeşim
-
@oguuzzz ara ara bakarken denk geldi hocam
-
@oguuzzz sizlere de kardeşim
-
@oguuzzz öyle hocam aksini bende düşünmek istemiyorum bu sürec yüzünden diğer sınavlara odaklanamadık kazanalımda hiç yoktan değdi deriz.Her seçiş bir vazgeçiş oluyor mental olarakta.İnsallah yarın mutlu mesut kazandık deriz.
-
@heisenbergww Hayırlısı olsun hepimiz hakkında..Insallah düşük kapatır da en azından emek veren herkes mülakat sonucuna kadar mutlu olur..
-
Ösym sinavlari genelde kaçta acikliyor BU sene??
-
@discotheque Bi-İznillah bizim iş 10.30 da biter...
-
@Ömermuhtar günaydin kardesim, o kadar erken mi acikliyor osym bu sene
-
Hayırlı Sabahlar yeni güne bismillah , bugün yerimizi son kez alalim
-
Günaydın dostlar güzel haberler alacağımız bir gün olması dileğiyle..
-
@discotheque hocam bizden önceki 2 sınavı (Tus ve iç denetçilik) o civarda açıklamıştı o yüzden yine o civarda yani 10-10.30 gibi açıklar diye düşünüyorum..