2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Ömermuhtar o zaman dediginiz gecerli hocam 10-11 arasi patlatirlar..
-
Vay be en son bimden bir urun almak için bu kadar erken uyanmıştım. Allah yardımcımız olsun
-
Bu formu kullanirken aklima m.0facebook geldi. ozamnlarda sabah sabah direk facebooka girer hayırlı sabahlar , günaydin , vs şeyler yazardik, ne günlerdi bee.. tabi paralı oluncada herkes gibi bende birakmistim
-
Eskiden memurlar .net vardi sonra bu forumu kurdu arkadaslar, ellerine emeklerine saglik..iyi ki burasi var..
-
gerçekten de bu forum , süreçteki yalnızlığı azaltıyor . buraya girme hissiyatı,senin yaşadıklarını yaşayanların yorumlarını okumak, insana iyi geliyor.
-
Herkes ayakta bakıyorum da
Gününüz aydın olsun dostlar. Güzel haberler aldığınız bir gün olsun inşallah. -
Günaydın dostlar, hadi bakalım artık dana da kuyruğu da kopuyor. Bugün, Gelecek Kaymakam Adaylarının hatta kim bilir Vali adaylarının isimlerinin ilk kez zikredileceği gün. ÖSYM'nin kaçacak bir tarafı kalmadı, tabi 4 sıkıntılı soru sonrası süreci zamana yaymak ve bu sayede tepkilerin azalacağını düşünmek en mantıklısı olacaktı kendi bürokrasisi açısından, nitekim böyle de yapıldı. Ama biz unuttuk mu? Elbette hayır, tablo ne olursa olsun kazanan dostları tebrik edecek ama süreci az bir farkla kaçıranlar için takipte olacağız.
-
Şaka maka bugun gerçekten looding...
-
yakındakiler de kaymakamlık sonucu gözükmüyor sınavın adı yok duyuru bölümünde
-
KPSS nin açıklandığı saate açıklayabilirlerdi.. beklemeye devam maalesef
-
Çevremdekilere 5. Girişim artık sonuçları pek önemsemiyorum diyorum ama bugün heyecan dorukta. Sonuçların herkes için hayırlı olması dileğiyle...
-
İnşallah akşam 4 ü 5 i beklemezler
-
Sayfa yenilemekten kimse buraya yazmiyor
-
@Pisagor herkes pusuda f5
-
@can-mavi twtter bildirimleri de acık ama saat 10 u görecekle ranlaşılan
-
Hadi şöle taze Bi duyum atın son duyumlar hadi
-
Taban puani bilipte bugune kadar sır olarak tutan arkadaşlari tebrik ediyorum bari son dakka yazinda bi rahatliyalim
-
@Pisagor 75 yazarlar görürsün kardeşim
-
@Daywalkerss 75i görünce bile korktum valla
-
ulan ekpss bildirim geldi kalbim yerinden cıktı