2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Günleri saydık bitirdik...Dakikalar hiç geçmiyor..
-
70-71 aralığından 74 75 lere çıktı bu durum çok şaşırıyorum gerçekten
-
Belirsiz paylaşımlar yapmayın aldığınız duyumlarda size ait olsun yeni kaymakam dostum şunu aradı bizşm bir abi varmış ona demişler yok külliyeden abi vardı dedi vs komik şeyler bunlar ben şahsen o puanla kapatmayacağını duydum o yüzden rahatım buradaki insanlara uydurma şeyler söylemeyin Dediğiniz doğruda çıkabilir bunun içinde arkasında durun bu bir linç değildir tavır meselesi evet duyum 75 de kardeşim duyumsa ortaya farazi bir şey deyip sınavdan sonra ben dedim size ayağına yatma insan olan net olur
-
Hafta sonu sınavlardan önce sokağa çıkma yasağı geldi muhtemelen onun bürokrasisini yapıyorlar.
-
Karnım gurulduyor açlıktan kalkıp tost yapicam ,sonra diyorumki ya ellerin yağliyken açıklanirsa, iyice psikopata bağladık kafayi sıyırmak üzereyiz
-
@soruuitiraz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
70-71 aralığından 74 75 lere çıktı bu durum çok şaşırıyorum gerçekten
Herkes psikolojik olarak aldığının 1 net üzerini yazıyor, bugune kadar herkes ne tahminde bulunduğunu unutmuş, ilk günden beri tahminim geçerli 71 ile 72.5 arası diye... olur olmaz bilemem tabi ...
-
Son 10 dk olabilir hayır olur inşAllah.
-
@ilhannnn link mi geldi yeni
-
@darısı-başımıza Yarım saatte bir duyuru geliyor. Sıra bizde olabilir.
-
2020 Kaymakam Adaylığı sınav sonucu açıklandı haber taslağını oluşturalım. Vakit geldi bizden önce giren olmasın
-
@Antimülakat Kardeşim ne yapiyorsun kalbim yerinden cıktı :)))
-
@Antimülakat açıklandı mı
-
@Antimülakat hocam selamlar...
-
@Antimülakat sen bari yapma :)))
-
Yav durun kusura da bakmayın. Öyle birden görünce panik yarattım sanırım. Haber diyorum hazır olsun hemen aktif hale getiririz.
-
@Antimülakat kimse açıklandıktan sonra yazanı okumadı ki
-
Aciklandi
-
açıklandı!!!!
-
Açıklandı
-
Allah vatana millete ve bizlere hayırlı uğurlu eylesin.