2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Yunus1059 Ahmet deniz olamaz çünkü o soru iptali var dedi
-
Forum kasmaya başladı sonuclar yukleniyo herhalde
-
Ya duyumunu söyleyebilmeli 73-74 se bence kesin söylemeli ki insanlar daha temkinli olsun
-
ben @shumpeter 'in duyumunun doğru olduğunu düşünüyorum zira geçen sene böyle açıklnamasına yakın zamanda bir arkadaş 76 ile kapattı deyip ortadan kayboldu
-
@siyahadam hocam şu puan kısmını da yazsan ya rica etsek kim ne derse desin duyum sonucta biliyoruz karsı gelenleere bakma sen. merak içindeyiz fikir olur en azından
-
@siyahadam 72 mi?
-
Ben söyleyeyim barajı 71.50
-
@hedef2020 kral görünmeyeni görmüşsün helal olsun
-
@SCHUMPETERR olacaktı
-
Facebook gruplarında bile acayip bi sessizlik var. Arkadaslar 2020 normalmiydi ki sinavi normal olsun .
Acayip surprizler olacak galiba , a c a y i p
-
1- sınavda iptal yok çünkü bariz hatalı soru yok bunun için duyuma ne hacet zaten %90 iptal olmayacağı biliniyordu
2-mayısta sınav planlaması şimdilik yok
3-en önemli bilgi olan net konusunu ucunu açık bırakıyorsun düşük kapatacak yahu düşükten kasıt nedir
Bu öznel bir değerlendirmedir bu forumdaki herkes düşük der zaten bunun için duyuma ne gerek var
Sonuç olarak duyumun olmasa da olur -
@edekentli tahmin duyum? Benim son tahmin paylaşımım da 71,50 idi:)
-
@siyahadam 72 mi kardeş
-
Okumaya üşendiğimiz yok da, yazmaya üşenilen noktalar var. Bu forumda ilk kez duyum paylaşılmıyor, ben yıllardır buradayım, arkadaşlarım da kendim de birşey paylaşacağımız zaman eğer ilk ağızdan birşey duyduysak tek seferde yazıp çekildik kenara. Ancak bu sene olay duyum paylaşmayı geçti. Felaket bilgi kirliliği var, ya tutarsa diyerek yazılanlar var, hergün değişen taban puanlar var, arada belki gerçekten duyum da paylaşılıyor ama araya kaynıyor. Hal böyle olunca insan yazılanları temkinli okuyor.
-
@siyahadam hocam yazacağın bir puan.. yaz sen de kurtul bizde. nokta atışı yap demiyoruz aralık ver yeter
-
@bozkurtbey kişinin üslubu karakteridir. Saygılar
-
@darısı-başımıza Ahmet Deniz bütün duyumları okur, ortaya karışık yapar. 23 namı da oradan gelir. Birkaç kişi bugün açıklanacak demişti. O da onlara güvenerek 23 dedi ama olmadı. Mayıs hariç bütün duyumların patenti başkalarına ait.
-
Arkadaşlar bence 2020 yılının şanına yakışır bir sınav oldu 8 kadar soru tam 2020 yılına yakışırdı. Düşünsenize sınav açıklanıyor ve 100 kadar kişi 90 üstü baraj 86.75.. forum şok. Ellerimiz hemen ceketin iç cebine gider, sigara ve çakmak çıkarılır uzaklara doğru bir bakış atılır ve derin bir ilk çekişten sonra nefesi verir etrafı dumana boğarız o esnada bir bekçi gelir ve der ki "birader kimliğini göster, sigara içmek yasak haberin yok mu" der ve bir de idari para cezası yazar. Vurun ulan vurun ben kolay ölmem adlı öykümden bir kesit
-
@siyahadam kardeş şu puanı yazman çok iyi olur. Bak bişeyler paylaştın heyecan yaptık şu puanı da net söyleki bilelim.
-
@hedef2020 üstad ortamı yumuşatmak gergin havayı dağıtmak üzere yazdım. Yanlış anladınız özür dilerim. Hakkınızı helal edin.