2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyahadam kişisel olarak algılamayın tahminsel yanılmalar da olabilir ama durum biraz hassas olduğundan takılıyoruz size. Başka sınavlara çalışanlar var gün boyu çalışamamışlar açıklanma heyecanıyla tahmininizi fazla ciddiye almışlar..azcık empati..
-
@srsmn ahmet degil hocam siyahadam kontrol ettiler onu
-
@siyahadam hocam zaten his olduğunu söylediniz neden bu kadar takılıyorsunuz salı çarşamba açıklanır bu önemli değil önemli olan puan hakkında söyledikleriniz.
-
@oguuzzz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı maçların en can alıcı dakikası 70-75 arası
@oğuuzzz 70-75 arasının olayı bu hocam bkz:))
-
Dostlar ne bu sessizlik:)
-
@bozo_ dün yeterince yorulduk galiba :))
-
Pazartesinden itibaren buralar şenliğe dönecek
-
Gelecek haftaya dinlenmiş bir şekilde başlayalım biraz dinlenelim.
-
Geçen senelerde dediğiniz şey buydu sanırım bazı dostlar bir şeyler iddia edip olmayınca piyasadan kayboluyor arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun
-
@Daywalkerss kardeşim en son 71-73 aralığını vermiştin. Daha net bir rakama ulaşabildin mi?
-
@özmerlin_06 duyumum 72 civarı kardeşim daha netini maalesef bilmiyorum
-
@Daywalkerss hocam özel değilse kimden alıyorsunuz bilgiyi ? bakanlıkta çalışan biri mi ösym mi ?
-
@ryu753 bakanlık kardeşim ÖSYM de duyum alacak kadar yakın tanıdığım yok maalesef
-
@Daywalkerss bakanlığa listeler gitmiş mi ?
-
@ryu753 listeyi görmedim bilmiyorum kardeşim 400 giren puanı 72 civarı dediler 71,75-72,25 arasını kastediyorlar belli ki
-
@Daywalkerss anladım hocam daha gerçekci en azından tesekkürler
-
@Daywalkerss, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ryu753 listeyi görmedim bilmiyorum kardeşim 400 giren puanı 72 civarı dediler 71,75-72,25 arasını kastediyorlar belli ki
İnş ağzın bal yesin
-
@Daywalkerss bence de en gerçekçi veri bakalım sonu güzel olsun herles için..
-
@Daywalkerss kim dedi
-
@kaymakamadayı19 hocam bu soru sorulur mu ? Sorulursa bile cevap alınır mı bilemedim