2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
herkese iyi akşamlar. bir sorum olacaktı.
Mülkiye-Çeko mezunları kaymakam adaylığı sınavına girebiliyor mu? -
@108-Dönem yine başladı:)))
En son hakimlik için 29 aralık diye böyle net konuşuyordu. -
@yolyemez bu arkadaş troll. Moderatörlerin bu şahsı uzaklaştırması lazım.
-
@yolyemez ilan için 10 ağustos diyodu
-
@iibf sürekli bir şeyler diyor zaten. Bir de milleti azarlıyor inanmıyorlar diye. Hiç demiyor ki benim verdiğim tarihler yanlış çıktı, o kadar emin konuştum ama yanıldım... Hala kesin kesin konuşuyor. Neyse illa söylediği bi tarih tutacak nasılsa :))))
-
Ben bu sene giremeyeceğim sınava ama alışkanlık olmuş burayı takip etmek :))
Umarım ilan biran önce gelir de şu tartışma kısır döngüsü biter.
-
@Keynesin-Faizi niye giremiyorsunuz hocam?
-
Arkadaşlar Türkiye Ekonomisinin Aöf kitabını nereden bulabiliriz. internette birçok farklı kaynak çıkıyor. Yardımcı olur musunuz?
-
@emrediyebiri kronik hastalığım var coronadan dolayı pek Ankara'ya gitmeyi düşünmüyorum.
Keşke her bölgedeki bir ilde olsa
-
@Keynesin-Faizi geçmiş olsun Allah şifa versİn
-
@Keynesin-Faizi keşke hocam herkesin maddi durumu Ankara’ya gidip gelmeye el vermiyor. Yanında 1 kişiyle gitsen otel felan derken en aşağı 500 lira, yol masrafı cabası. En azından istanbul ve izmir de olmalı bu sınav
-
@Keynesin-Faizi Aman hocam dikkat edin.. Çok geçmiş olsun.
-
@Keynesin-Faizi dikkat edin hocam. Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun .
AÖF kitapları baharın sitede sunulmuştu şimdi baktım üyelik filan istiyor.
O zamanlar çoğu kişi indirmişti en günceli o zaten gruplara bakarsanız rahat bulursunuz Türkiye Ekonomisi pdfsini.
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Keynesin-Faizi keşke hocam herkesin maddi durumu Ankara’ya gidip gelmeye el vermiyor. Yanında 1 kişiyle gitsen otel felan derken en aşağı 500 lira, yol masrafı cabası. En azından istanbul ve izmir de olmalı bu sınav
Aynen size katılıyorum hocam en son sınavda tam bin TL harcamıştım sadece bir sınav için sınav ücreti hariç keşke bir kaç ilde daha olsa.
-
Bu konuda ÖSYM'nin derhal bir çalışma yapması lazım. Memleketin farklı şehirlerinde ikamet eden nice insan birçok kurum sınavına maddi sebeplerden giremiyor. İçinde ukde olarak kalıyor. Ancak Ankara'da ikamet eden birçok kişi, ortamın havasını koklamak için dahi sınava giriyor. Sabah kalkıp sınava gidiyor. Biz ise yol yorgunluğu, kargaşa içinde sınava giriyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği için kurum sınavları memleketin farklı şehirlerinde yapılmalı. Ne var yani, çok mu zor? Kpss gibi iki milyon insan girmiyor bu sınavlara. Birçok şehirde tek bir okul dahi yeterli olur. Farklı şehirde yapılacak sınavın maliyetini sınav ücretine yansıtın, sıkıntı yok, 50 lira fazla verelim. Her açıdan bizim için daha avantajlı. Yol masrafı, konaklama masrafı derken ciddi bir meblağ tutuyor. Stresi bilmem nesi de cabası.
-
@Kethüda hocam sizce bir düzenleme olur mu a grubunda oldu bazı illeri eklediler diye biliyorum.
-
"Şu ilan bi geleydi, çalışmaya başlardık." diyenler...
Bugün gelse de kurtulsak... -
TR EKONOMİ AÖF KİTABINI BULAN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK MEMNUN OLURUM. BEN BİR KAÇ SİTEYE BAKTIM BULAMADIM
-
https://m.facebook.com/groups/884885481936908?view=permalink&id=950154972076625 Türkiye Ekonomisi için link.