Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@paca08 çok beklersin, en erken perşembe günü açıklanır. Çünkü yüzlerce belgeyi kontrol edip sıralama yapmaları lazım. Kaynak: Tecrübeler Ama inş. yanılırım da sürpriz bir biçimde erken açıklanır:)
-
İşte bizimkisi iyi temenni. Yoksa bürokrasi zaten böyle bir şey perşembe veya cumaya çeviriyorum tahminimi o zaman daha erken açıklanırsa sürpriz bir gol olarak değerlendireceğim
-
Arkadaşlar kurumu az önce aradım ve listenin ne zaman açıklanacağını sordum. Liste bir sorun olmazsa yarın açıklanacakmış bir. İşin garip tarafı ben bir şey sormadan telefonu kapatacağım sırada ordaki çalışan puanımı, bölümümü sordu ve puanımı söyleyip bölümüm sosyal dedim. Kendisi 85 üstünün sınava girebileceğini söyledi. Sosyal 85 üstü kapatacak değil mi diye tekrar tekrar sordum evet dedi. Şimdiden söyleyeyim ben bana söylenenleri aynen aktardım. Sonra yüksek kapatınca veya liste yarın açıklanmazsa bana yüklenmeyin
-
@paca08 bölümünüz hangisi peki hocam
-
@paca08 hukuk kaçla kapatır acaba ?
-
@kml işletme yani sosyal hocam
-
@minelgaraib hukuku o anın heyecanıyla soramadım. Şu numarayı 0312 294 73 56 aradım aradığınızda direk olaya girmeden ne zaman açıklanacak diye sorup peşinede kaçla kapatacağını biliyor musunuz diye eklersen cevap verir diye düşünüyorum. Hem hukuk kaçla kapatır onuda öğrenmiş oluruz.
-
@paca08 çok teşekkür ederim Hukukta başvuran herkesin sınava gireceğini söyledi telefona çıkan kişi. Ben burada direkt yazmayı bilmediğim için size cevap niteliğinde yazıyorum kusura bakmayın. Bana da akşam veya yarın açıklanacağını söyledi bu arada.
-
@paca08 Aradım ama açan olmadı. 85 puanın imkanı yok. Bana 89 ile inş. gelir diye beklerken ve 2015 yılının p40 puanları bu seneye göre daha yükselen ve yds şartı olmayıp hâlâ birçok kişi işe girememişken 85 ile kapatamaz. Ancak 85 üstü diyerek belli bir aralık belirtmiş olabilir. Sonuçta 89'la da kapatsa 88 ile de kapatsa yine 85 üstü oluyor. P39, P40 ve P42 + 50 yds şartı ile postayla basvuru ile çağıran (+üni. onayını kabul etmeyip il dışındakilere noter masrafı yaptıran) vakıflar genel müdürlüğü sınavına girenlerde 100. Kişinin puanı 88,9'du. 200. Kışı 86,5 ve 300. Kişi de 84,8'di. Bu sınavın 87 ile kapatması mucize olur. Taş çatlasa 88'e düşer.
-
@odtüsbky valla hocam bende anlamadım zaten ondan dolayı da üç dört defa sordum benim puanda 89 civarı özellikle hangi bölüm diye tekrardan sorduğumda sosyal bölümü en son 85 civarı dedi. Yarın inşallah açıklanırda önümüze bakarız. Benim pek umudum yoktu açıkçası çalışmıyordum aradıktan sonra bir umut oldu. İnşallah söylediği doğrudur.
-
@minelgaraib önemli değil maksat bilgilendirmek hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Şimdi heyecanla yarın akşamı bekliyoruz
-
@paca08 O zaman inş. mucizenin de mucizesi olur hocam, şu belirsizliğe insanların görebileceği bir sınav olur... Zaten hard diskim de göçtüğü için elimdeki tüm sınav sonuç belgeleri yok oldu. Bundan sonra sınav puanı tahmini kariyerimi noktalıyorum. Zaten istesem de yapamam
Yıllarca hep zor sorup fetöcüleri dolduran bir kurum olduğu için kötü şöhretten ötürü başvuru mu olmadı acaba? Bir kurumun a grubu personelinin %35'ini işten çıkarması büyük bir olaydı. Umarım artık liyakatin egemen olduğu bir kurum olur...
-
@odtüsbky sana nazar değdi heralde ben p40 160. sırada olup başvuru yapmadım. 85 e düşerse çok pişman olurum.
-
arkadaşlar hukuktan başvuran herkesin sınava hak kazandığına emin misiniz ? ben 83'le gelmez diye başvurmamıştım
-
@zumruduanka evet öyle bizzat sordum. Daha doğrusu telefona çıkan kişi öyle söyledi, sonra puanımı sordu ve çağırılacaksın dedi. 83 alan arkadaşım da aradı ona da çağırılacağı söylenmiş. Sağlık olsun üzülmeyin.
-
Bende şimdi acaba başvuruyu doğru yaptım mı diye bir evham oldu elden başvuru yaptım sorun çıkmamıştır herhalde :s
-
@minelgaraib teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. bu bana iyi bir ders oldu, artık işimi şansa bırakmayacağım
-
Bu sınavla ilgili nette hiçbişi bulamadım sorulara dair..sadece test olduğunu biliyoruz sanırım kaç soru zorluk derecesi vs bilgisi olan varmı arkadaşlar? 2 gün görünce klasik sanmıştım alanları ayırıp günlere bölücekler heralde...
-
*@odtüsbky Hocam bak arkadaş 160. gelmez diye başvurmamış. Tabi böyle kaç kişi var bilinmez ancak ordaki görevli 85 civarı kapattı deyince bende şok oldum. İnşallah dediği gibi çıkarda başvuran çoğu kişi sınava girer *
-
@minelgaraib O benimde aklıma gelmedi değil ama bana orada başvurunuz tamamdır dediler. Yani bir eksiklik aksaklık olsaydı söylemeleri gerekirdi. Eksiklik olmadığından başvurumuz kabul edildi diye düşünüyorum.