2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
Yarın 19.00 da 3000 için twitterda olun o zaman
-
Valla ocağıma incir ağacı mı dikildi desem,kendimi nasıl toparlasam bilmiyorum.
-
@keynesin-amcası aynen peki milleten soz alalaım mılletın ıradesı ılan ıstıyor
-
@niloya umutsuzluk yok bız her zaman basımızı dık tutmalıyız guclu ınsanlarız
-
Facebookt gruplarda paylaşalım
-
@keynesin-amcası ayrıca rehberınız de ııbf mezunlarına mesaj atıp soz alın hocam yarın aksam 19.00 da
-
Tamam kardeşim
-
kımler var burda bu etkınlıgımızde rol almak ısteyen bız bu ulkenın vatandasları ogrencılerı degıl mıyız?
-
Elendiğim mülakata mı yanıyım bu yıl ilan gelmemesine mi yanayım bilemedim.Bir türlü nasip olmuyor bişeyler ya 0,3 ya 0,8 ke gidiyor giremediğim sınavlar..
-
@niloya yanmayla bır sey gelmeyecegını rasyonel bı ınsana olarak bılmelısın onumuze bakmalıyız etkınlıge katılmak ıstıyormusun hakkını aramak
-
bende duydum ıcerıs temızlewnmelıymıs ve yenı bı sınav acılırsa soruların calınacagından korkuluyormus pekı bızım burda sucumuz nedır? derhane parası sınav parası verılen emekler gecen zamanlar kaybedılen asklar komsu ev baskısı nıye bunları goğsu gerıyoruz
-
Kasimsda işten çıktım aralikta ilan gelirse diye ocakta da gelmezse subatta askere giderim ben.
-
Katılırım etkinliklere fakat faceim kapatıldı paylaşamam o yüzden biri oralarda paylaşsın:(
-
@Mega5006 askere gıtme etkınlıge katıl hakkımızı arayalım askerde bı halt yok ben yaptım
-
@niloya face ac 1 dk surmez twitterda ac
-
Twiterda 5 hesabım var,ama face açıp o grupları paylaşılanları görmek istemiyorum.face i olan bir kaç kişi paylaşsın hocam
-
@niloya eyw hocam keynesin amcası var ben var bı kac kısı daha bulmak lazım
-
yarın 19.00 da bu ilan etkınlıgını kacırmamaız lazım
-
@john-nash etkinliklere fakelerle daliyorum ben lakin bi sonuç yok ilan belirtisi bile yok
-
twiterdan etkinlikleri takip edeceğim,şimdilik her zamanki gibi tosbiğimi de alıp gidiyorum buralardaninşallah kurum düşüncesini değiştirir bir an önce ilana çıkar.etkinlik yapmak katılmak yaşanılan mağduriyeti göstermek adına şart.boşuna beklemek kadar boş bir şey yok şu süreçte.sağlıcakla kalınız