2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
Ben facebook hesabı açamıyorum 8 tane üst üste açtım artık kayıt ol dediğimde işlem sonunda ip engeli falan diyor bana bi face book hesabı aç ordan gireyim
-
@Mega5006 sen dal kardesşim bırakma peşini saat 19,00 da ayrıca arkadaslarından rıca et
-
@keynesin-amcası su an kullandıgım pc iş için oldugu için sosyal paylaım sıtelerıne kapalı kardesım bı wifi bul telden ac hesap
-
beyler bayanlar gruplarda yarın için saat 19.00 da ıetkınlık duyumu yapacak gonulluler aranıyor
-
@john-nash tag ne olacak kardeşim grupta filanda paylaşalim.
-
Tag saatinde verilecek
-
Var mı yanlış bişey ?
-
@Mega5006 keynesin amcası dediği gibi saatinde verilsin
-
@keynesin-amcası tag işi sende iyi düşün nokta atışı at hocam sesimiz yukselsın gruplara ıletcez tagı yarın aksama cok var
-
herkesin yarası var kardesım kımımız parasız kaldık kımımız sevgılımızden ayrıldık kımımız emeklerın karsılıgını sınavdan elenerek aldık kıse seyırcı kalmasın okuyup gecmeyelım bu bızım savasımız degıl mı mıllet bu ırade sınav ıstıyor
-
Bence direk naci agbali tweetleyelim tag olusturuyoruz 5 aydir tik yok direk bakan beye yuklenim. Cvp verir en azindan.
-
@Mega5006 bakacaz kardesım en guzel tag en ıyı sekılde bulup gundeme dusecez sızden rıcam gerekırse arkadaslarınız arayın gruplarda paylasın mesaj atın begenenlere sorulara cevap yazanlara
-
Naci ağbal kullanmıyor pek. Maliye Bakan yardımcısı Cengiz yavillioğlu, Sürekli etkin olup az takipçili MV Mikail Arslan, Sürekli etkin olan ekonomiden sorumlu başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek'i etiketlemek daha mantıklı.
-
Yanliz bu 3000 bin biraz abarti olmamis mi
-
@Fabrizio mıkail arslan benım memleketımın mv sı pek etkılı olcagını sanmıyorum malıye bakanı yardımcıs olabılır
-
@Mega5006 bız 3000 ısteyelım onlar 2000 versın
-
Mikail arslanı bilirim kirsehir mv ve irtibat da kurarsak baglanti bulurum.
-
@Mega5006 daha once meclıste gıttık gorustuk dınledı dınledı sonuc yok sadece dınlemek ıcın vardı
-
Su etkinlikleri sık sık yapmalıyız hatta haftanın belli gün ve saati olursa herkes saatini bilmiş olur daha fazla katılımcı buluruz. Bnce direk naci agbala yönelik olmalı tag
-
@uzman mantıklı su yılın ılk etkınlıgı ses getırmelı ses getırsın hocam gruplarda paylasalım dedıgım gıbı gerekırse rehberınız dekı arakadaslara mesaj atı twıt atsınlar bızım ıcın